Gå til innhold

Holocaust - fakta eller fiksjon? (Les reglene i førstepost)


Anbefalte innlegg

I protest mot at Rampage klipte vekk min kommentar til Glimtis innlegg avblåser jeg Bidalaka-diskusjonen.

 

Det er bare nedverdigende å diskutere på en slik nazi-tråd. Jeg vil ikke være med å støtte et slikt nazi-regime der annenhvert innlegg blir holocaustet av en gal diktator.

 

 

Vi hadde ingen diskusjon. En diskusjon er en utveksling. Du driver hele tiden enveistrafikk siden du ikke er interessert i å gi noen svar. Vi er vante til at du stikker med halen mellom beina når du får problemer med å svare for deg. Du kommer tilbake. Imens overlater du banen til slike som meg. At du viser med all tydelighet at du ikke klarer å debattere seriøst eller faktisk svare på de spørsmålene som blir stilt til deg får du ta på din egen kappe.

  • Liker 9
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet+127836

 

1. Hvor mye diesel/bensin skal til for å gasse 1 million?

 

2. Hvor stor plass tar asken fra en million mennesker?

 

3. Kan vi få se bilder av gasskamrene og krematoriene i disse beryktede leirene?

 

Håper du vet at aske er uorganisk. Aske råtner ikke. Asken fra en million mennesker er vrien å gjemme vekk. Man har lett etter slikt med sonar men aldri funnet noe som helst.

 

Ble gasskamrene og krematoriene omgjort til aske også? Sammen med beinknusermaskinen som så ut som en standard sementblander?

 

Eller vent litt - ble en million mennesker brent oppå slike gamle togskinner? Og lastebiler? Joda, jeg husker noen av disse fantasiene.

 

Du er full av spørsmål som tar tid å besvare, men virker allergisk mot å gi svar. Kan ikke du finne ut hvor mye bensin som behøves, siden alle vitnene taler min sak? Det kan ikke være store mengder, når man bare putter noen hundre mennesker i et trangt rom og fører inn CO.

 

Askemengden fra et menneske er vel ca 1-2kg, røft regnet. Dvs at 1 million mennesker gir en drøy million kg aske. Er det noe problem å bli kvitt eller grave ned? Gasskamrene ble ødelagt av SS, noe vi også har mange vitner på. Du mener vel ikke at fortsatt eksisterende gasskammer skal være noe stridsspørsmål, når det er utenfor en hver tvil at SS gikk inn for å skjule det de gjorde.

 

Den "sonarstudien" du nevner er Richard Kreges "studie" med bakkegjennomtrengende radar, ikke sonar. Krege ble leid inn av Adelaideinstituttet, Fredrick Töbens gjeng. Studien er ikke publisert noe sted. Det er ingen som vet om han overhode var der han sa han var, og han hadde ikke søkt tillatelse til å være på området. Ingen så ham der. Denne "studien" er så suspekt at Töben selv lot være å legge frem resultatene på Ahmadinejads benekterkonferanse i 2006. Hva sier det deg? Så nei, "sonar" viser slett ikke det du sier.

 

Det er tøv, og du presentere /igjen/ opplysninger som ikke stemmer, mot bedre vitende.

 

Du kaller det å kremere mennesker på togsviller for fantasier. Hvorfor det? Det er bevitnet av mange. Virker det helt umulig mener du?

 

Jeg har vitner, dokumenter og fysiske bevis. Det eneste du har er spørsmål og en krampaktiv aversjon mot å gi svar på noe som helst.

 

Hvem tror du virker mest overbevisende?

 

Det beste med at "onkel" BB igjen trekker frem "studiet" utført av Richard Krege viser bare hvor lite han har å fare med. Emnet ble diskutert her, for 1 mnd og 1 dag siden. 32 dager er forsåvidt ny rekord i venting for å gjenta de hule argumentene sine, men det blir ganske åpenlyst. :)

Lenke til kommentar

En liten saksopplysning som for meg, pinlig nok, var ny. I en slik debatt som dette er man jo opptatt av kildene som de to sidene bruker. Når man henviser til nizkor.org, får man gjerne tilbake at det er en Jødisk nettside, og dermed kan ikke regnes som objektiv på noe vis. Jeg har faktisk trodd dette selv, og dermed unngåtte referanser dit om mulig, for ikke å gi benekterne enkle poeng. Men jeg fant nylig ut at dette er feil.

 

Nizkor.org er drevet av Ken Mcvay, som nettopp ikke er Jødisk. Han er en Kanadier som startet Nizkor som svar på voldsomme mengder benektermateriale på nettet. Hans filosofi er å få benekternes argumenter frem i lufta, for så å vise hvordan de tar feil. Dette har han faktisk fått kritikk for, fra organisasjoner som mener han synliggjør benekterne.

 

Se også:

http://en.wikipedia.org/wiki/Ken_McVay

http://en.wikipedia.org/wiki/Nizkor_Project

Lenke til kommentar

Jeg har nå sett hele "Judea declares war on Germany"-filmen. Jeg skjønner ikke at den blir fremholdt som noe trumfkort fra benekterne. Den er ekstremt primitiv og fremholder bare argumenter som har blitt tilbakevist mange, mange ganger. Den er som et skoleprosjekt laget av en tenåring som akkurat har snublet over temaet, og kun har funnet opplysninger fra den ene siden. Det er episode opp og episode ned med manglende blåfarge på veggene, manglende utlufting, stråmenn om HCNs voldsomme effekter, Røde Kors som ikke så noe osvosvosv. Til og med Lachoutdokumentet har de frem. Det er generelt BelzeBobs argumentasjon i filmformat. Jeg fatter ikke at Fredrick Töben i det minste ikke klarer å koke opp noe bedre, og jeg skjønner ikke annet enn at han er nødt til å snakke mot bedre vitende.

 

Et hysterisk argument er at han nekter å tro at Nazistene konspirerte og planla for å lure Røde Kors ved å bygge fasiliteter og andre ting for å fremvise en bedre leirtilværelse enn det som egentlig var, mens han ikke nevner den /enorme/ konspirasjonen han selv må lene seg på om Holocaust skal være et påfunn. Er Töben bare et oppmerksomhetssykt troll, fra før begrepet ble oppfunnet, og han mener egentlig ikke dette alvorlig?

Endret av Bidalaka
  • Liker 8
Lenke til kommentar

Da fjernet jeg 27 innlegg som gikk på ekspansjon, lebensraum, verdensherredømme og årsakene for at Tyskland gikk inn i Polen. Ingenting ble koblet opp mot Holocaust og var derfor ved siden av trådens emne. Ønsker man å diskutere de andre aspektene av 2.vk og Nazi-Tyskland, så står man fritt til å opprette en ny tråd til formålet.

 

Kommentarer tas som vanlig på PM.

  • Liker 7
Lenke til kommentar

Hehe. Hvilke fasiliteter bygde Nazistene for å "lure" Røde Kors mener du?

 

Svømmebasseng?

 

 

Jeg vet ikke om de bygde noe særlig i det hele tatt. Det jeg vet er at de geleidet Røde Kors gjennom de beste delene av /arbeidsleire/ og plasser som Theresienstadt. De fikk inspisere krigsfanger, men ICRC har selv sagt at de aldri fikk tatt noen titt på leirene med sivile. Det er Töben som snakker om påstander om oppbygging av fasiliteter, og holdt det som fullstendig umulig at SS ville gått til slike skritt. (Derimot er det en selvfølge at de allierte ville forfalske tusenvis av dokumenter, instruere tusenvis av vitner osvosv)

 

 

Hvis du derimot kan vise meg dokumentasjon på Røde Kors-inspeksjoner av Treblinka i 1942, så skal jeg skifte mening.

Endret av Bidalaka
  • Liker 5
Lenke til kommentar

Hehe. Hvilke fasiliteter bygde Nazistene for å "lure" Røde Kors mener du?

 

Svømmebasseng?

 

 

Du tenker på vannreservoaret som ble konstruert for å brukes til brannslukking? Et slikt vannreservoar som nesten alle større tyske innstallasjoner hadde? Et slikt vannreservoar som av og til ble brukt som badebasseng av priviligerte SS-vakter og kapoer?

 

Bassengargumentet tar kaka. Det er det teiteste av det teite.

Endret av Rampage
Fjerning av bilde
  • Liker 9
Lenke til kommentar

Et hysterisk argument er at han nekter å tro at Nazistene konspirerte og planla for å lure Røde Kors ved å bygge fasiliteter og andre ting for å fremvise en bedre leirtilværelse enn det som egentlig var

Bevis det.

 

Bevise at Töben mener det? Det er bare å se filmen det. Du kan f.eks. se episode 7 av 9, fra ca 3:55 og utover.

Endret av Bidalaka
Lenke til kommentar

Med din debatteknikk Partlow så kan jeg også si at krematoriene i virkeligheten er bakerier. Trossalt ville det vært en nødvendighet å bake mange brød for de innsatte i arbeidsleirene.

 

Bevis at det ble brukt av allminnelige jødiske fanger som svømmebasseng da. Når du har gjort det, kan du grunngi hvilken betydning det har for spørsmålet om industriell skala utryddelse av Jøder skjedde eller ikke.

Endret av Bidalaka
  • Liker 5
Lenke til kommentar

Bassenget er en fysisk gjenstand man kan se og ta på, levningene av disse jødene som påstås utryddet på helt fantastisk futuristiske metoder derimot finnes det ikke et fnugg spor av.

 

Bizarre Tales

 

At one time it was seriously claimed that Jews were systematically electrocuted at Auschwitz. American newspapers, citing a Soviet eyewitness report from liberated Auschwitz, told readers in February 1945 that the methodical Germans had killed Jews there using an "electric conveyor belt on which hundreds of persons could be electrocuted simultaneously [and] then moved on into furnaces. They were burned almost instantly, producing fertilizer for nearby cabbage fields." (note 4)

 

And at the Nuremberg Tribunal, chief U.S. prosecutor Robert Jackson charged that the Germans used a "newly invented" device to instantaneously "vaporize" 20,000 Jews near Auschwitz "in such a way that there was no trace left of them." (note 5) No reputable historian now accepts either of these fanciful tale

 

http://www.zundelsite.org/debate/006_jam.html

Endret av Rampage
Fjernet bilde uten beskrivelse
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Bassenget er en fysisk gjenstand man kan se og ta på, levningene av disse jødene som påstås utryddet på helt fantastisk futuristiske metoder derimot finnes det ikke et fnugg spor av.

Hvilke futuristiske metoder? Gass ble brukt før krigen i T4, noe vi har et Fuhrerbefehl for, til og med.

 

Å, du mener stråmenn, i form av feltrykter? Har vi snakket om dette før? Ja det har vi.

 

Bizarre Tales

 

At one time it was seriously claimed that Jews were systematically electrocuted at Auschwitz. American newspapers, citing a Soviet eyewitness report from liberated Auschwitz, told readers in February 1945 that the methodical Germans had killed Jews there using an "electric conveyor belt on which hundreds of persons could be electrocuted simultaneously [and] then moved on into furnaces. They were burned almost instantly, producing fertilizer for nearby cabbage fields." (note 4)

Du hevder altså relevans for et rykte, fremsatt av et Sovjetisk vitne i februar 45, altså /før krigen tok slutt/, som refereres i Amerikanske aviser, i følge Zundelsite?(teller noen hvilken nte-håndskilde vi er på nå?)

 

Altså, én person har kanskje, i krigens siste dager, sagt noe som ikke stemmer? Det er det du lener deg på? Og et svømmebasseng?

 

And at the Nuremberg Tribunal, chief U.S. prosecutor Robert Jackson charged that the Germans used a "newly invented" device to instantaneously "vaporize" 20,000 Jews near Auschwitz "in such a way that there was no trace left of them." (note 5) No reputable historian now accepts either of these fanciful tale

 

Og så denne gamle anda. Jeg kan repetere meg selv jeg, siden du hverken leser det som er skrevet før, eller noe i nærheten av førstehåndskilder.

 

Dette dreier seg om aktor Robert Jackson som spør Albert Speer om han vet noe om en historie som gikk, om et Nazi-kjernevåpen, som visstnok skulle ha tatt livet av 20 000 fanger i et smell. Speer sier nei, og hadde noe slikt eksistert ville han visst om det. Jackson gjør det da helt tydelig at dette bare er et rykte, og man kommenterer at flere slike rykter ble satt ut på slutten av krigen for å styrke egne soldaters og siviles moral.

 

Ingen, og jeg vil gjenta, ingen, har fremstilt noen seriøse påstander om at Tyskerne faktisk hadde brukt noe slikt. Det er sitatfusk, tatt ut av sin sammenheng, med hensikt nettopp å lure slike som deg, som ikke eier kritisk sans.

 

Å skrive "Robert Jackson charged that the Germans used a "newly invented" device to instantaneously "vaporize" 20,000 Jews near Auschwitz" er ren løgn fra Zundelsites side.

 

Kan vi la Nazistenes "atomvåpen" ligge nå?

 

I spoiler, det som ble sagt mellom Jackson og Speer for interesserte som vil sjekke:

 

 

Jackson: Now, I have certain information, which was placed in my hands, of an experiment which was carried out near Auschwitz and I would like to ask you if you heard about it or knew about it. The purpose of the experiment was to find a quick and complete way of destroying people without the delay and trouble of shooting and gassing and burning, as it had been carried out, and this is the experiment, as I am advised. A village, a small village was provisionally erected, with temporary structures, and in it approximately 20,000 Jews were put. By means of this newly invented weapon of destruction, these 20,000 people were eradicated almost instantaneously, and in such a way that there was no trace left of them; that it developed, the explosive developed, temperatures of from 400 degrees to 500 degrees centigrade and destroyed them without leaving any trace at all.

 

Do you know about that experiment?

 

Speer: No, and I consider it utterly improbable. If we had had such a weapon under preparation, I should have known about it. But we did not have such a weapon. It is clear that in chemical warfare attempts were made on both sides to carry out research on all the weapons one could think of, because one did not know which party would start chemical warfare first.

 

Jackson: The reports, then, of a new and secret weapon were exaggerated for the purpose of keeping the German people in the war?

 

Speer: That was the case mostly during the last phase of the war. From August, or rather June or July 1944 on I very often went to the front. I visited about 40 front-line divisions in their sectors and could not help seeing that the troops, just like the German people, were given hopes about a new weapon coming, new weapons and wonder-weapons which, without requiring the use of soldiers, without military forces, would guarantee victory. In this belief lies the secret why so many people in Germany offered their lives, although common sense told them that the war was over. They believed that within the near future this new weapon would arrive.

 

I wrote to Hitler about it and also tried in different speeches, even before Goebbels' propaganda leaders, to work against this belief. Both Hitler and Goebbels told me, however, that this was no propaganda of theirs but that it was a belief which had grown up amongst the people. Only in the dock here in Nuremberg, I was told by Fritzsche that this propaganda was spread systematically among the people through some channels or other, and that SS Standartenführer Berg was responsible for it. Many things have become clear to me since, because this man Berg, as a representative of the Ministry of Propaganda, had often taken part in meetings, in big sessions of my Ministry, as he was writing articles about these sessions. There he heard of our future plans and then used this knowledge to tell the people about them with more imagination than truth.

 

Endret av Bidalaka
  • Liker 8
Lenke til kommentar

 

T4 ja, du liker den?

 

"Liker den?" Knis, du vet vel knapt hva det er.

 

 

--

Det fine med å bruke litt tid på PKs "argumenter" som det spørres om, er at det bokstavelig talt tar bare /litt/ tid å vise at nok en benekter ikke har noe å fare med utover det helt overfladiske. Han kan enkelt ryggmargtilbakevises innimellom oppvask eller noe annet fornuftig man driver med.

  • Liker 4
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...