Gå til innhold

Den herlige Samsung Galaxy S II tråden! Prat i vei...


Byxxi

Anbefalte innlegg

Jeg bruker ikke wifi så mye, men har ingen dlink router, har en gigabyte greie fra før krigen tho :p .

 

Har hatt litt opp og ned med batteriet. Har tidligere brukt telefonen i over to dager med middels bruk uten å bruke noe titanium pro eller rooting eller noe slags dall, med helt standard settings som feks automatisk skjermstyrke osv.

 

Andre ganger har telefonen vært tom etter en dag med lik bruk, MED titanium og diverse andre ting.

 

Tror jeg må stoppe virre mellom custom roms ass, og heller stick to one i et par uker for å se om det bedrer seg.

Såpass ja, hehe. 3G nett bruker mer strøm enn Wifi (I think?)

 

Ja, en ting jeg også er klar over er bruken av Odin er ganske lett. Er bare å sette inn filene riktig og vips så er det klart. Men allikevel blir dette emnet bruk til å spørre nettopp om det. Nye brukere/lesere som kommer inn å leser dette om håp å finne noe positiv om mobilen blir bare overfylt av roms prat på hele 417siders emnet. Synes det er mer interessant å lese Nokia N8 emnet enn her, selv om jeg har lyst å vite mer om SGSII dersom det dukker noe opp som jeg ikke er klar over.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Eneste tullet jeg har hatt med Dolphin HD er knotete å trykke på notificationgreia på facebook, og at det er noe rart som skjer når du skriver i diverse felt (som feks forumreply her på denne siden) hvor skjermen ikke nødvendigvis følger med der du skriver, og dersom du prøver gli skjermen dit du vil mens tastaturet er oppe vil den tvinge seg selv tilbake til hvorenn den mener du burde se (som oftest midt på kommentarfeltet mens setninga du skriver er utenfor skjermen). Dette skjer med swiftkey x i alle fall, vet ikke med de andre.

 

Opera var bare tull for min del, spesifikt den idiotiske greia hvor den zoomer automatisk for deg i stedet for å akseptere trykk når du trykker på en link som er ved siden av en annen link. Jeg tror poenget er å forhindre feiltrykk, men det er sykt irriterende i normal bruk for meg i alle fall.

 

Elsker stock browseren over begge disse alternativene, forutenom det faktum at du ikke kan velge user agent uten å måtte stille det via about:useragent hver gang du åpner browseren.

 

 

 

forresten: batteriscreens

 

SC20110730-115345.pngSC20110730-115406.pngSC20110730-115411.png

 

Sync er google+ notification og whatsapp, og det er alt. Ingen push email. datanettverk på når skjermen er på, skrus automatisk av når jeg låser telefonen. Automatisk lysstyrke.

 

Litening Rom 4.1.

 

Syntes den drar mye strøm når jeg bruker den aktivt, mulig det er normalt?

 

 

Finnes det altså permanent root til s2? Er det en vanskelige prosess?

 

Burde stå om det i førstepost av denne tråden, med linker og diverse.

 

Noen som vet passordet på Megaupload når jeg skal laste ned en Kernel??

 

Vet ikke med passord på megaupload men passordet på fila er som oftest opplyst i tråden hvor du lastet den ned (feks. intratech@xda). Usikker på om jeg forstår hvordan passord du mener ut fra den lille infoen du gir.

Endret av Slai
Lenke til kommentar

Hmm... ser ganske normalt ut for meg, med unntak av Awake greia di. Er litt ujevnt, mulig fordi den måtte hente mye info eller sleit med å finne nettverk? Ser plutselig i midten av grafen din synker drastisk. Må være noe der som forårsake det og sikkert det som sluker mest batteri.

Lenke til kommentar

Vet ikke hva det med awake er fornoe, kan det være juice defender som rølper siden jeg har datatrafikk avskrudd når skjermen er av?

 

Den drastiske droppen der forstår jeg NULL av. Jeg fyrte opp Order & Chaos Online i går via 3gnettverket i type fire minutter for å vise en kompis hvordan han kunne waste his entire life nå som han har fått seg androidtlf :p . Men det er eneste jeg kommer på som var out of the norm (som er å sjekke tlf for meldinger i ny og ne, titte på klokka, surfe litt, sende litt smser og ringe litt).

 

Vurderer å bare kutte ut juice defender, det eneste den gjør for meg er å skru av datatrafikk når jeg har skjermen av, noe jeg egentlig lett gjør selv fra powermenyen.. Ja, screw juice defender... skal fjerne det og se hva som skjer.

Lenke til kommentar

Ja, en ting jeg også er klar over er bruken av Odin er ganske lett. Er bare å sette inn filene riktig og vips så er det klart. Men allikevel blir dette emnet bruk til å spørre nettopp om det. Nye brukere/lesere som kommer inn å leser dette om håp å finne noe positiv om mobilen blir bare overfylt av roms prat på hele 417siders emnet. Synes det er mer interessant å lese Nokia N8 emnet enn her, selv om jeg har lyst å vite mer om SGSII dersom det dukker noe opp som jeg ikke er klar over.

 

Jeg er veldig enig med deg her. Syns det egentlig burde vært en separat tråd for rooting/custom roms, med link til tråden i førsteposten her. Jeg tror det hadde blitt lettere for alle parter egentlig, er jo ikke alle som er interessert i å roote eller lignende.

 

Ta iPhone-tråden som eksempel. Virker som det fungerer bra med at man har en egen tråd for de som vil jailbreake, og en for de som vil ha mobilen med stock OS.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Vel, nå er da ikke custom roms akkurat "jailbreaking" heller? Og "stock OS" er så mangt, du har versjonen KIES er på, og versjonen du kan installere via Odin (som ikke krever root, og som er stock OS fra Samsung).

 

Drar man linja dersom det blir rooting involvert, eller kun ved custom ROMs som feks MIUI, Litening Rom og Cyanogen?

 

Igjen føler jeg det blir som å snevre tråden til å kun gå rundt TouchWiz Launcher, og en egen for de som vil forandre launcher, smsprogram, tastatur, osv.

 

Kan se den om at man burde separere mellom custom roms og stock roms, men da blir det jo like greit å dele opp til forskjellige tråder for hver av custom romsa, dvs at SGS2 må ha underforum som Stock, Rooted Stock, Litening Rom, Cyanogen, osv.

 

Virker bare som et hodebry uten like å skulle følge med på 7 tråder for 1 device :s

Lenke til kommentar

Det er sant, det er litt vanskelig å sammenligne de to.

Poenget mitt er at jailbreak/root er for de som vil gå mer inn i "dybden" av telefonen. :)

 

Dersom man har rootet telefonen sin for eksempel, er man jo godt på vei til å kunne flashe custom roms (mtp bruk av Odin).

 

Det du sier med Odin og flashing av stock roms er vanskelig å plassere. Selv om dette kanskje er det eneste alternativet til Kies for å oppgradere stock roms, er det jo fortsatt en uoffisiell metode å gjøre det på.

Lenke til kommentar

Er det bare jeg som ikke skjønner Slais sammenligning med Launcher og Roms/CFW? Jeg mener disse to er forskjellige da det er helt normalt å bytte inn Launcher, uten noe form for knoting og sliting med å koble seg inn på PC/Mac for å legge inn disse appsene. Roms derimot forandre nesten alt det Samsung har gjort med mobilen på både positiv eller negativ måte.

 

Touchwiz eller ikke, man kan skifte tema/launcher om man har lyst. Helt uten å bryte garantien. Laster man roms/CFW derimot står man på sitt eget ansvar og man sliter litt dersom man skulle brikke telefonen.

 

Akkurat som Galaxy S emnene som ble delt opp i to der den offisielle emnet blir bruk til å snakke om mobilen og et eget emne til CFW/roms og rooting. Dette gikk så klart ikke bra etter en stund da det ble for mye frem og tilbake fordi det er ingen som leser førstepost lenger. Hvordan diskusjon.no har tenkt å gjøre dette blir vanskelig. Kanskje sette opp enda et underkatagori for rooting/jailbreaking på Mobil og PDA?

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Jeg skjønner at du trekker linja ved "rooting", men da sitter du fortsatt igjen med official firmwares fra samsung som installeres via Odin og som er helt uten root og bryter ingen garantier.

 

Så da har du en tråd om SGS2 med Odin og official firmwares (som er knoting med pc osv), og en annen som omhandler official firmwares som har root, pluss custom roms som litening, MIUI osv.

 

Er det det som er målet? Å ha en "KIES only" tråd, en "stock via Odin" tråd, en "stock FW root"-tråd og en "litening/miui/cyanogen/osv"-tråd?

 

Jeg ser ikke hvordan å oppgradere sock FW via Odin uten root er spes mer "knoting" enn å installere liteningrom eller stock FW med root, feks.

 

Jeg sammenligner launchers med customroms siden begge to bare er enkle inngrep for å forandre funksjonalitet på telefonen din. Den ene er riktignok via market og den andre via odin, så forstår hvordan du tenker, men det er såpass close i mitt hode iallefall at det blir i samme ballpark :p .

 

Syntes bare det virker knotete å ha 7 tråder for 1 telefon, if you get my drift.

Lenke til kommentar

På min galaxy s2 har jeg fått en merkelig ring som alltid er der, den er som oftest bare synlig når man drar ned notification baren, eller når bakgrunnsfargen er grå.

post-189827-0-46602800-1311513907_thumb.jpg

(litt vanskelig å se, lettere om du sitter litt langt fra skjermen)

 

Er det noen andre som har samme problem? Har sett på en annen s2 telefon og der er ikke ringen. Er dette software eller evt. hw problem?

 

 

Dessuten har jeg lest tidligere at kameraet kan ha problemer med rosa farge i midten, er det noen andre som har opplevd dette? Hvordan fikser man slikt?

post-189827-0-86200700-1311514121_thumb.jpg

Eller dette bare hardware feil og telefonen må sendes inn?

Jeg og har samme ring, men har ikke lagt merke til den rosa, eller andre farger i displayer, eller på bilder som blir tatt.

 

Er usikker på hva jeg skal gjøre med det.

Etter å ha søkt litt fant jeg denne:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1130611&highlight=circle

Ser ut som folk bare har sendt telefonen tilbake.

 

annen link:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1087236&highlight=circle

Endret av Okse_ku
Lenke til kommentar
Roms derimot forandre nesten alt det Samsung har gjort med mobilen på både positiv eller negativ måte.

 

 

Hva er det Samsung har gjort da? Eneste fra Samsung er jo launcheren og de preinstallerte appsene, og å bytte launcher sier du jo er "ok". Custom ROMs er jo for det meste basert på offisiell Samsung FW, med modifikasjoner og themes. Ser virkelig ikke problemet med å diskutere det her, så lenge man holder ting informativt, enkelt, og ikke bare linker dit og dit. Da kan man like gjerne ta diskusjonen der det linkes til (Som oftest XDA).

Lenke til kommentar

Roms er modellspesifikke og hører vel dermed hjemme i denne tråden.

 

Launchere, tastaturer osv er OS-spesifikke og hører vel strengt tatt hjemme i en Androidtråd.

 

Å dele opp denne tråden er en nobel ide, som neppe kommer til å funke i det lange løp. SGS1-trådene viste oss at det aller meste havner i den største tråden, uansett innhold.

 

Det som likevel er et viktig poeng her, er at det skulle vært lettere å få hjelp med stock rom-problematikk. Det må vel bli slik når de fleste som har virkelig interesse av å sette seg inn i dette, likevel kjører custom pga enda større tilpasningsmuligheter. Jeg for min del har kun bootet min SGS2 i stock rom en gang, for å sjekke at jeg hadde nok strøm til å flashe den.

Endret av kjibba
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Roms derimot forandre nesten alt det Samsung har gjort med mobilen på både positiv eller negativ måte.

 

 

Hva er det Samsung har gjort da? Eneste fra Samsung er jo launcheren og de preinstallerte appsene, og å bytte launcher sier du jo er "ok". Custom ROMs er jo for det meste basert på offisiell Samsung FW, med modifikasjoner og themes. Ser virkelig ikke problemet med å diskutere det her, så lenge man holder ting informativt, enkelt, og ikke bare linker dit og dit. Da kan man like gjerne ta diskusjonen der det linkes til (Som oftest XDA).

Samsung har lagt inn noe selv også. Ja, CFW/roms er selv private folk som lager sine egne roms for, gjort for å muligens dekker hulene som er blitt savnet. Ved å installere launcher mister man ikke noe av appsene Samsung har lagt til, du mister rett og slett ikke noe ting av innstillinger heller. Du endrer heller ikke på noe annet enn layouten selv. Mobilen blir brukt på samme måte som batterisluket, bug som følger med osv.

 

Jeg er klar over hva forskjellen mellom roms og rooting. Og nei, jeg er ikke ute etter å lage et tråd som kun inneholder Kies, MEN er ute etter noe som ikke angår noe form for modifikasjon av mobilen. Altså om mobilen rett ut fra boksen. Man kan f.eks tipse hvordan man unngå batterisluket, støttende format, nyttige funskjoner eller rett og slett fortelle litt om hvordan man bruker mobilen best mulig uten modifikasjoner. Kanskje snakke litt om mulige apps som er spesiallaget for dobbelkjerne bruken? Jeg vil si jeg er rimelig sikker på at de fleste her ikke er klar over at man kan ta bilde av skjermen ved å holde inn homeknappen så trykke på låseknappen for å ta bilde. Eller justere lysstyrkeren ved å justere på notificationbaren mot venstre eller høyere. De tipsene har blitt tipset før, men blir jo bare overskylt av roms pratene.

 

Er det noen docksystem der ute enn den offisielle, er det noe GPS apps som passer SGSII, er det noe bilholder som er knall, noen er som opplever den gule gørret som Samsung har meldt seg osv. Med en gang noen spør om disse eller andre spørsmåler blir de som regel ignorert nettopp fordi det er flere som heller vil snakker om roms. Det har skjedd med meg flere ganger nå og sikkert flere for noen andre.

 

Selv om roms er en mulighet, men dette er jo som regel felles for andre Android mobiler. Jeg føler meg hver gang jeg spør noe her på forumet ender det at jeg må utforske ting selv, selv om jeg ikke har den tingen tilgjengelig. Nå snakker jeg ikke om utforsking av hva man kan gjøre med mobilen, men om andres opplevelse av de spørsmålene jeg spør.

 

Jeg tror jeg gir meg herfra å klage og ser hvordan dette emnet utvikler seg.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Jeg må si meg enig i nKyb skriver. Jeg har selv aldri hatt en Android tlf før, og når jeg fikk SG2 min, har jeg lært alt ved å søke google, og lagt ut et par tråder her da.

 

Det å lese seg gjenom denne tråden, er et rent mareritt. Alt er nesten bare om Roms.

Og det som er så utrolig, er at selv om folk legger inn roms, så tror enkelte at det skal fikse alt. Men, mange sitter med samme problemene..

 

Jeg for min del, bruker nesten ikke dette forume lengre, da jeg aldri finner svarene på det jeg vil, og det er lettere å bruke XDA forume..

 

Joda, jeg selv bruker roms, men har ei her i huse som også har sg2, men orginal Fw. Da er det lettere å finne svarene på andre forumer en her, da denne tråden er fyktelig rotete.

 

Så, det har ikke skadet å ha en egen del for Androids ROms SG2, osv osv.

Når andre forumer klarer det, hvorfor skulle det ikke gå her da?

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Det er på tide å anskaffe en smarttelefon. Regner med å bestille i løpet av helga.

 

Syntes i utgangspunktet at 3D-telefoner hørtes kult ut. Det ble derimot denne uken postet en artikkel på amobil, omhandlende 3D-telefoner og medførende alvorlige øyeskader og hodepine. Dersom dette har en viss sannhet, vil en 3D-telefon være uaktuell for min del. Slik jeg har forstått det, er i tillegg bl.a. Optimus 3D og Evo 3D relativt klumpete og tunge telefoner, i motsetning f.eks. Galaxy S II. Noen fornuftige synspunkter?

 

Er det noen andre smarttelefoner som det absolutt er verdt å vente på? Akkurat nå er det Galaxy S II fra NetonNet som frister... :)

Lenke til kommentar

Dette med screenshots og brightness-sliding I notification-bar'en står I manualen og er sikkert linker i førstepost til tips& tricks som på toppen av instruksjonsboka viser slike ting? Hvis dette mot all formodning ikke ligger I førstepost bør det helt klart det.

Lenke til kommentar

Har nå prøvd å roote telefonen, men glemte selvfølgelig å bruke SuperOneClick. Når jeg nå prøver å gjøre det henger programmet seg ved running psneuters.

 

Noen som har forslag til løsning?

Har du telefonen i download mode eller i vanlig påskrudd modus? Det siste er det riktige når du rooter med SuperOneClick. Du må også ha på debugging.

 

Har nå fått til alt med flashing, ROMs osv. Dermed kommer neste spørsmål- hva er å anbefale av ROMs nå for tiden? Er selv på KE7 i øyeblikket

Jeg brukte selv XWKF3 inntil i går. Dette er nyeste firmware for norden. Jeg har nå gått over til XXKG3, som er er nyere, men selvpakket firmware av Intratech på XDA. Denne har blant annet Android 2.3.4. Vil anbefale deg i første omgang å oppgradere til KF3.

 

Firmware

Stock kernel

Insecure kernel

 

Eventuelt dersom du ønsker en Custom ROM, ser jeg en annen før jeg hadde noen anbefalinger. Jeg har selv ikke testet noen av disse. Venter på CyanogenMod :)

 

Skal insecure kernel kjøres før eller etter stock kernel? Jeg skal ha min fresh uten root! Kan noen hjelpe meg med det? Og hva er passordet for nedlastningen på MegaUpload??

Skal du ikke roote trenger du ikke insecure kernel. Alt du da trenger å gjøre er å flashe firmware med Odin, og du er ferdig :) Du finner alle filer med passord her.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...