Gå til innhold

Innvandring og retten til å redde Europa


Anbefalte innlegg

sions vises protokoller er zionistjødenes plan for å overta verden.

 

 

Hvis folk ville bry seg med å lese dem istedenfor å tro på jødenes forsikringer om at det dreier seg om forfalskninger, så vil de også oppdage at det som er beskrevet der har skjedd, akkurat som planlagt.

Tre verdenskriger ble planlagt, vi har hatt to. Den tredje vil starte snart, muligens allerede i løpet av dette året.

Dette viser jo at du bare er på bærtur. Bøkene er oppspinn fra ende til annen og jeg antar at du bør finne deg andre nyhetskilder enn Youtubevideoer fra far right

 

Jeg er ikke på bærtur. Det er jo ingen vits å gå på bærtur nå midt på vinteren.

Wikipedia er ikke noe pålitelig kilde når det gjelder jøder. Wikipedia eies av jøder og redigeres av jøder som er aansatt for å redigere informasjonen på slike sider, for å oppdra oss i "den riktige tro"

....

 

Men de har rett i at ordet semitt er betegnelse på etterkommere etter Noahs sønn Sem. Problemet for de som kaller seg jøder i dag er at de er ikke etterkommere etter Sem, men de er etterkommere etter Noahs sønn Jafet.

Vi, dvs den kaukasiske rase er etterkommere etter Israels stammer, og dermed også etterkommere av Sem, dermed er vi semitter, mens de som kaller seg jøder i dag ikke er det.

Så det du sier er at VI er de egentlige jødene, mens jødene ikke er jøder men jøde-brødre?...

 

Det er bla dette jødene prøver med alle midler å skjule for oss, fordi de prøver å innbille oss at de er Israels folk som GT handler om, derfor kaller de også seg selv for "guds utvalgte folk"

Den kaukasiske rase kalles ikke dette fordi vi er fra kaukasus, men fordi vi kom via kaukasus og inn i Europa på vandring fra midtøsten.

De kaukasiske menneskene er mennesker som bor og stammer fra Kaukasus, derimat Tchechenere, Armenere og andre...

 

Jeg har lest Bibelen flere ganger, og også skrevet ned nesten hele Bbelen med penn.

Da burde du kunne den bedre

 

Toraen er forøvrig en del av Bibelen, det vi kaller moseloven. Du finner den helt fremst i GT.

Det vet jeg, burde ikke det være et tegn til deg på at vi muligens deler noe av den samme historien...

 

Koranen har jeg også god kjennskap til, og den er sammensatt bla av ting som er tatt fra Bibelen.

Muhammed hadde mye kontakt med kristne og jøder, så koranen er bla sammensatt av stjålne jødiske skrifter, og litt stoff også fra NT.

Absolutt, ingen tvil om dette.

 

Selv om jødene sier at deres stamfar er Abraham, så er ikke det riktig uansett.

Fordi at?

 

Araberne kan faktisk si dette, for de er etterkommere etter Abrahams andre sønn som han fikk med sin tjenestejente. Men det betyr jo likevel ikke at det er noen likheter mellom islam og kristendom.

Du sier jo at Islam har tatt masse fra Kristendommen, det sammen med felles forfader, felles monoteistisk plattform og så videre, det er "ingen likheter"?

Og det er bare for å ta basic. I utgangspunktet så bad kristne slik som muslimene gjør det i dag, det er nok bare noen koptiske og ortodokse menigheter som fortsatt praktiserer dette

 

Kristendommmen har aldri vært noen jødisk sekt, og har heller ingen likheter med jødedommen

Nei da.... Over halvparten av bibelen er "jødebibelen" og vi har ikke hatt lovverk i våre land som har vært nesten utelukkende basert på GT opp igjennom historien. Jesus var ikke selv jøde heller... Og vokste i hvert fall ikke opp i et jødisk-kulturelt område...

 

Zions vises protokoller er ikke oppspinn selv om jødene sier det. Du bør slutte å stole på jødene og undersøke dette selv.

Det spiller for øvrig ingen rolle om du tror meg eller ikke, du vil nok få merke at det jeg sier er riktig uansett. Om du er smart nok vil ting begynne å demre for deg når 3 verdenskrig starter, for det er som sagt planlagt 3 verdenskriger, vi har hatt 2 og den tredje vil starte snart i midtøsten.

 

Jeg har ikke sagt at vi er de egentlige jødene, jeg sa at vi er etterkommere etter Israels stammer. Ordet jøde er opprinnelig betegnelsen på Judah stamme,som er en av Israels tolv stammer, det har ikke noe med religion å gjøre.

Vi i Norge er hovedsakelig av Benjamin stamme. Dette er bevist ved språklig undersøkelser, ruten Israels stammer fulgte inn i Europa er kartlagt, DNA funnet i graver i sør-Libanon som i gammel tid var nord-Israel , testet og det stemmer med DNA fra norske vikinger.

 

Og ikke minst så har du massevis av hentydninger i Bibelen om hvor Israels tapte stammer befinner seg, nemlig i kystlandene i nord.

 

De som kaller seg jøder i dag gjør det kun i kraft av religionen jødedommen. De er ikke av Israels stammer, de fleste av dem er etterkommere etter khazarene, et tyrkisk/mongolsk folkeslag som konverterte kollektivt til jødedommen i år 740. Deres land lå omtrent der georgia ligger i dag, og strakte seg langt nord og øst i det som i dag er Russland.

Det er khazarene som har opprettet landet israel som vi kjenner det i dag.

 

Den kaukasiske rase er ikke det samme som det du kaller de kaukasiske menneskene, de burde du vite

 

Du er for øvrig ikke lite frekk når du påstår at jeg ikke vet hva som står i Bibelen. Spørsmålet er heller om du vet det ?

Jeg vet mer om hva Bibelen sier enn du noen gang kommer til å vite, særlig hvis du beholder den nesevise og bedrevitende holdningen du har nå.

Hvorfor tror sosialister og andre ateister alltid at de vet best hva Bibelen handler om når de ikke engang har brydd seg med å lese den ?

 

GT er historien om Israels folk, og ikke om de jødene som kaller seg jøder i dag. De har ingen del av den historien. Men de bruker moseloven til å bekrefte og rettferdiggjøre sin egen pervrse lære i den babylonske talmud.

 

At de bruker moseloven og deler av GT for å bekrefte sin egen lære, betyr ikke at de har noen del i den historien om Israels folk som vi kan lese i GT.

Jødenes stamfar er ikke Abraham fordi jødene er ikke Israels folk, de er ikke engang en del av Israels folk. Men kalles jøder kun på grunn av religionen jødedommen.

 

Det er ingen likhet mellom islam og kristendom. Islam er egentlig den samme religionen som araberne hadde før islam, det eneste muhammed gjorde var å kutte ut de andre avgudene mens han beholdt måneguden som var favorittguden for hans stamme. Ellers er alle symboler og ritualer de samme i dag som de var før islam..

De fleste versene som omhandler noen av de andre gudene er i dag tatt ut av koranen men ble omtalt i salman rushdies sataniske vers, men allhs døtre Al-Uzza, Manat og, al-Lat er fremdeles nevnt i koranen.

 

http://www.biblebelievers.org.au/islam.htm

 

Og kristne har aldri bedt slik muslimene nå gjør.

 

 

GT er heller ikke noe ”jødebibel” Det var ikke noen som ble kalt jøder på den tid, og det var heller ikke noen religion kalt jødedom. De vi kaller jøder i dag bruker heller ikke GT til annet enn å ”rettferdiggjøre ” sin egen perverse lære i den babylonske talmud.

Når jødene sier de studerer Bibelen, så er det talmud de studerer.

 

Jesus var ikke jøde,men Han var av Judah stamme.

Dagens jøder har som kjent ingenting å gjøre med judah stamme, ikke noe slektskap og ingen felles historie.

Det fantes heller ingen jødisk kultur eller jødisk kulturområde på den tiden, og det fins ikke i dag heller, fordi de vi kjenner som jøder i dag har ikke noe historie eller kultur i midtøsten.

Noen er kommet dit i løpet av de siste hundre år, men de fleste er kommet dit etter 1948.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

http://www.youtube.com/watch?v=yXB9YsnH6w0&feature=player_embedded

 

Denne viser problemstillingen på en litt mer sympatisk måte. Det er jævlig provoserende at det er de som snakker høyest om solidaritet som konsekvent holder den 3. verden tilbake ved å opprettholde de latterlige tollmurene, og ved å heller subsidiere fascistregimer enn å stimulere industri.

Endret av bögfisk
  • Liker 4
Lenke til kommentar

Angående vår rett til å redde vårt genetiske og kulturelle grunnlag for fremtiden så er dette noe som er en selvfølge bortsett fra i sinnene til de som desverre har blitt såpass fordervet av jødisk kontroll av vestlig presse, men det er min overbevisning om at vi en dag i forhåpetligvis ikke så altfor fjern fremtid skal frigjøre oss fra disse kreftene som hater oss så inderlig og som gjør alt i sin makt for å ødelegge oss med sine konstante bombardementer om hvordan vi er rasister og at rasemiksing er løsningen på alle våre sorger.

 

Det er åpenbart at sterke krefter jobber for å fylle landet med fremmedkulturelle. Så langt tilbake jeg kan huske har aviser, skoleverk, og t.o.m. barne-tv hyllet det fargerike felleskap.

 

Hva motivasjonen er har jeg litt verre for å se. Er det for å demonstrere egen gavmildhet og politisk korrekthet at landet skal fylles med "stakkarslige" utlendinger? Skal folket hjernevaskes til å ikke stemme FrP? Er det krefter i UDI som ønsker større ressurser og mer makt..?

 

Teorien om at jøder står bak masseinnvandringen er bare latterlig. Hva tjener de på å fylle vesten med jødehatende islamister..?

http://www.youtube.com/watch?v=jkXfnyXp06Y

 

Av med hodet hennes.

Du klarer ikke formulere et svar i tekstform? Jeg gidder ikke sitte og se en og en halv time med usammenhengende rør, som sannsynligvis har null og niks med spørsmålet mitt å gjøre..

Endret av Frank2004
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Jeg tolker det dithen at du allerede har bestemt deg for "hvordan det er" og at det derfor uansett er nyttesløst å prøve forklare deg noe som helst.

Jeg har ikke engang bedt deg om å dokumentere påstandene dine. Alt jeg vil se er en eller annen rasjonell forklaring på hvorfor "jødene" skulle stå bak masseinnvandringen.

 

Om du ikke har lagt merke til det så er ikke videoen på en halv time, men på 1 min og 17 sek.

I så fall bør du glatt kunne klare å gi oss et sammendrag her.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Vi i Norge er hovedsakelig av Benjamin stamme. Dette er bevist ved språklig undersøkelser, ruten Israels stammer fulgte inn i Europa er kartlagt, DNA funnet i graver i sør-Libanon som i gammel tid var nord-Israel , testet og det stemmer med DNA fra norske vikinger

 

Har du pålitelige kilder på dette skal jeg ta av meg hatten.

 

Jeg har en mistanke om at du spør om "pålitelige kilder" fordi du allerede har bestemt deg for å avvise den dokumentasjon jeg måtte finne på å legge ut.

Men her er noe, om ikke du mener dette er nok, så er det sikkert andre som setter pris på denne informasjonen.

 

Det fins mer stoff om dette, men dette får klare seg.

 

http://www.originofnations.org/books,%20papers/tribes%20of%20Israel%20by%20HL%20Hoeh.htm

 

http://www.israelite.info/commentary/collins-articles/benjaminlatterdays.html

 

http://usa-in-prophecy.webs.com/thetribeofbenjamin.htm

Lenke til kommentar

jeg vil se er en eller annen rasjonell forklaring på hvorfor "jødene" skulle stå bak masseinnvandringen.

 

 

Det kan jeg forklare.

 

Zionistjødene vet nemlig at de ikke er Israels folk eller ekte jøder av judah stamme og en del av Israels folk.

Derfor presser de på oss denne innvandringen slik at vi ikke skal oppdage vår virkelige identitet.

En annen grunn er at de prøver å ødelegge kristendommen, og også Israels virkelige stammer, slik at de selv skal bli kjent som "Israels folk" uten å risikere at de får konkurranse fra det virkelige Israels folk, som jo nettopp er de vesteuropeiske folkene de ønsker å ødelegge.

 

Den tredje grunnen er også årsak til de to første.

 

Det er satan som er Zionistjødenes "gud" Og satan har alltid prøvd å ødelegge kristendommen og Guds skaperverk.

Satan tror nå at ved å ødelegge kristendommen og Guds virkelige folk som er oss, så vil han langt på vei ha klart å nå sitt mål, for resten er ren plankekjøring, for uten kristendommen så vil det bare være et spørsmål om tid før menneskene har ødelagt både denne planeten og seg selv.

Og til dette bruker han sine disipler, zionistjødene, Men når arbeidet er fullført, så vil selvsagt også de bli ødelagt og fjernet.

Endret av Baltazar94
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Söta bror har vel innsett at når man først har et problem med illegale innvandrere som man ikke uten videre kan hive ut (om man burde kunne det er en annen sak) så er det bedre å få dem i arbeid og barna deres i skole enn at de skal leve under jorden og av kriminalitet. Og ja, det vil antagelig føre til at det blir mer fristende å komme illegalt til landet, men det er ikke sikkert at det er en høy pris å betale for å slippe en del av de åpenbare sosiale og krimrelaterte problemene med de som allerede er der.

 

Geir :)

Lenke til kommentar

Det er ikke tilfeldig at vi har har denne Maria Amalie-saken her til lands samtidig med at dette skjer i Sverige også. Agendaen er satt av overnasjonale organisasjoner ledet av jøder som skal gjøre det enda enklere for hordene fra den tredje verden til å renne inn over vårt nordiske livsområde og på det viset fjerne oss som folk fra jordens overflate.

 

Papirløse burde ikke få noen rettigheter annet en en kald fengselscelle, vann og brød før de blir sendt hjem på billigst mulig måte. Man gir ikke potensielle mordere, ranere og voldtektsmenn like rettigheter, spesielt ikke om de kommer fra andre siden av planeten og ikke kan et kvekk norsk eller har forståelse for Norsk kultur og normer.

 

For et sykt politisk klima vi befinner oss i, de ansvarlige bør få sine hoder kappet av.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Agendaen er satt av overnasjonale organisasjoner ledet av jøder som skal gjøre det enda enklere for hordene fra den tredje verden til å renne inn over vårt nordiske livsområde og på det viset fjerne oss som folk fra jordens overflate.

Må da være lettere å utrydde de det er flest av når de er svake, enn å sende dem hit, gi dem mat og utdannelse og så fjerne de når de har makt?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...