Gå til innhold

Tror jeg får sparken på mandag. Hva gjør jeg? : (


gerrardo

Anbefalte innlegg

Hei. Jeg startet i ny jobb i oktober.. Fikk en bra betalt jobb. Er i dag 19 år, har vært litt sykemeldt osv pga helsa.. psykiske ting, for å ha sagt det.. For en tid tilbake var jeg sykemeldt en liten periode, men legen ville at jeg skulle prøve meg i arbeid igjen så fort som mulig.. I dag greide jeg å forsove meg til jobb, hele dagen.. Som jeg skjønte på sjefen, så går ikke dette mere.. Hva gjør jeg nå? Det som er er at jeg ikke har jobbet så jeg har hatt noen form for fast inntekt tidligere.. Jeg bor borte fra foreldre og vil klare meg selv..

:no:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det er vel slikt at dersom du er syk så skal arbeidsgiver i samråd med lege og nav prøve å få tilrettelagt arbeidet evt nye arbeidsoppgaver.

 

Men når det gjelder det du spør om så kontakt ett fagforbund og snakk med de, evt verneombudet på jobben om hva du kan gjøre. Er du organisert, kan være fordel dersom man kommer oppp i arbeidstvister ved at man kan få hjelp derfra med rådgivning og evt advokat dersom du havner skikkelig opp i en arbeidskonflikt.

Lenke til kommentar

Takk for hjelp og svar!!!

 

Ja, dette dreier seg om en selger jobb.. Men jobber nå i et privat firma, føler ikke at de har forståelse for situasjonen min.. Sa til sjefen min i dag at jeg gjerne ville ta dette face to face.. Han sa bare at jeg skulle si det over telefon.. Såå, det er knallhardt miljø der.. :no:

 

Skal i møte med han på mandag, men hørtes ut som jeg allerede var ferdig..

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+56132

Hvilken type jobb er dette? hvis det er en dritt jobb med uten karriere som for eksempel butikkansatt, eller en eller annen deltidsjobb så tror jeg at du kan drite oppi dette fordi det vil ikke følge deg resten av livet. Så lenge du ikke er avhengig av pengene hvis du bor for deg selv.

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Kl er nå 09.30, jeg skulle egentlig starte på jobb kl o8.00..

Jeg har klart å forsove meg igjen..

Jeg sa til sjefen min i går at jeg hadde legetime i dag, men visste ikke helt når.. Så han har ikke ringt meg ennå, sendte han melding med at jeg hadde time kl 10.30, så rakk derfor ikke å komme fra morningen av, og at jeg hadde en del jeg måtte ordne, men skulle prøve å komme etter timen. Så slo jeg av mobilen, har for mye nerver til at han ringer. Problemet er jo at jeg forsov meg og har time kl 14.20 hos legen. Hva skal jeg gjøre nå? Hva er løsningen for å overbevise han at jeg var hos legen da jeg sa, og at det ikke hadde noe med forsoving å gjøre? Er det nok med at jeg snakker med legen å sier jeg ikke var i form, så jeg får en erklering fra han på at jeg var borte i dag?

Skrev til sjefen : Tar med legeerklering.

 

Nå trenger jeg sinnsykt hjelp :dontgetit:

Lenke til kommentar

Hvorfor forsover du deg så ofte? Du må ta tak i dette, og ha en seriøs innstilling til det å jobbe. Uansett om dette er en "drittjobb" så handler det om din egen intergritet i tillegg til at din sjef i dag kan bli din referanse for neste jobb i morgen. Jeg ville ikke ansatt noen som forsover seg ofte, som lyver om det og som skrur av telefonen.

Endret av Tabris
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Og mitt råd er: Ta jobben seriøst. Finn ut hvorfor du forsover deg. Legg deg tidligere om du ikke får nok søvn, skru op volumet på alarmen, sett alarmklokka så langt fra deg at du må stå opp for å skru den av. Slutt å lyv til sjefen din. Hvis det er for sent og du får sparken her, så ta lærdom av det. Start med blanke ark i en ny jobb og gjør en bedre innsats der.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...