Gå til innhold

FIFA 12: Den Gigantiske Tråden


  

358 stemmer

  1. 1. Kommer Fifa 12 i spillsamlingen din?

    • Ja
      280
    • Nei
      37
    • Trenger mer info når den tid kommer
      25
    • Det er PES som gjelder
      7
    • Går for begge
      6
    • Ja, det gjorde det. Men fy FAEN som eg angrer!!!
      3


Anbefalte innlegg

Ballen går fortsatt kjappere enn de raske kan løpe. Jeg mener bestemt at det er mulig å forsvare seg på en sånn måte at du dikterer hvordan motstanderen kan angripe. Er motstanderen veldig mye bedre er det veldig vanskelig, men som et dårligere lag kan man ikke alltid spille sitt eget spill for å vinne - i alle fall ikke defensivt. Å ligge lavt med en sweeper, offsidefelle, offensiv keeper, eller en kombinasjon av disse - noe bør fungere mot en gjennomløpende spiss, selv om han er kjapp. Dessverre en tankegang jeg ikke klarer å gjennomføre selv bestandig, blir ofte større fokus på hvordan jeg skal score...

 

Og ja, det er mye lettere å ha kjappe spillere.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Vet ikke om noen av dere andre har lagt merke til dette, men har dere sett World XI-laget? Makan til svada-lag. En sideback totalt, og det er Patrice Evra av alle ting, og i default lagoppstilling står han som midtstopper, mens Daniel Agger er oppført som venstreback.

 

Er det noen form for "en mann fra hvert land" eller noe? Men det kan ikke stemme det heller, for det er jo ingen norske spillere på laget. Sykt tåpelig.

Lenke til kommentar

That's it, nå gir jeg opp alt som har med FIFA 12 online spilling å gjøre.

 

Det er helt håpløst at folk velger kun lag utifra hvor kjappe spillere de har, for så å slå folk kun ved å bruke lange baller fra midtbanen.

Er jo helt latterlig at spillet favoriserer kjappe spillere såpass som de gjør.

Pleide ikke å møte et eneste annet Tottenham lag f.eks, men nå som de gjør det bra i PL, og folk skjønner de har kjappe spillere i Lennon, Bale og Walker, samt en stor sterk spiss i Adebayor, og skuddene til VdV, så er det plutselig ikke noe annet å møte enn Tottenham.

 

Jeg rundspilte alle lagene jeg møtte i cupen i dag (foruten i finalen da jeg møtte Tottenham, hvor jeg vant i det 119ende minuttet), mens i season play har jeg vunnet 1, hatt 1 uavgjort kamp, og 2 tap, begge tapene har jeg i utgangspunktet ledet med to mål, men blir senket fordi de omsider får stokket inn disse kjappe/sterke spissene sine (og jeg pleier aldri å "safe" kamper, jeg spiller alltid som om det er 0-0, fordi jeg vet hvor jævlig fort det kan snu).

 

Oppgitt som faen, og har vært innom alle følelses-spektre i løpet av dagen, men nå er jeg rett og slett bare oppgitt, fordi de eneste lagene jeg taper mot er fjotter som bare løper og skyter fra typ 20 meter med folk som Soldado (eller hva faen han heter) mot lengste hjørnet, og siden alle keeperes skrekk er å måtte slenge seg mot lengste hjørne i dette spillet, så treffer de enten nettet eller stolpen i typ 9/10 av skuddene sine.

 

*oppgitt*

Jeg har gitt opp FIFA 12 av samme grunn som deg, samtidig som jeg rett og slett har stagnert. Jeg vinner ingenting, og kjemper i 6. divisjon :( Jeg reagerer også på raske spillere, som alle klarer å spille gjennom utenom meg. Jeg ender alltid opp med ballen på midtbanen, hvor jeg har tre stasjonære spillere som ikke løper noe sted mot 5 - 6 forsvarsspillere. Får motstanderen ballen virker det som han kan sende det opp til kanten sin som ALLTID er alene.

 

Gidder ikke mer. Hater å gi opp, men har brukt så mye tid og energi på å miste besinnelsen at jeg ikke gidder mer. Spess når jeg er overbevist om at spillet til en viss grad er rigga (en slags gummistrikk- effekt)...

Lenke til kommentar

Sliter litt med å finne fifa 11 takter over dette spillet. Kanskje noen kan komme med noen gode råd her?

 

Innlegg spesielt. På fifa 11 ble det jo mål av slikt, men her kommer hvert eneste innlegg til motspiller. Jeg kan ha en spiller helt alene i feltet, men innlegget slås da heller langt over og forbi spilleren som er alene, dette uavhengig av hvor hardt jeg velger å legge innlegget.

 

Er der noen måte å slå på første eller andre stole?

 

En annen ting er forsvar som ligger kompakte. har ikke sjanse til å spille meg igjennom når lagene ligger lavt, så til slutt kontrer de med en lang passning som resulterer i mål.

 

Har også litt problemer med å forsvare meg. Føler de klarer å spasere tvers igjennom mine spillere.

 

Noen gode tips på veien her?

 

Edit:

 

Jeg har forresten enda ikke møtt et eneste lag som spiller med tottenham. Alle er City, Real, Spania eller Barcelona. Slår aldri feil....

 

Om jeg velger et dårligere lag, for eksempel et lag fra tippeligaen. Vil jeg da automatisk møte et lag på samme nivå, eller møter jeg fortsatt de overnevnte lagene?

 

En annen ting som irriterer meg er at hands ikke er med på online delen. Er så mange ganger en ser helt klart at skudd eller innlegg blir blokkert med en arm. Tilbakespill er tydeligvis helt greit også. Er mange ganger det helt klart er tilbakespill, men det bryr hverken dommer eller keeper seg om.

Endret av svortevik
Lenke til kommentar

Er en del ting jeg savner i fra Fifa 11. Er flere iritasjonsmomenter i fifa 12 synes jeg.

 

Merker spesielt at jeg kan gå fra å totaldominere en kamp i første omgang, til å ikke vinne en eneste duel eller få til noe som helst i 2 omgang. Føles nesten som bilspill der den som leder blir holdt igjen så de bak kan hente ham inn igjen.

 

Greit at noe slikt kan skje en og annen gang, men ikke så ofte som i fifa.

 

Er også veldig merkelig at alt av skudd som går skrått skal gå inn. Er som å spille fotballspill i fra gamle dager da det bare var å kysse skrått inn fra kanten av 16 å skyte skrått mot mål.

 

Merker også at dommeren blåser og kommentatoren sier det er frispark, men kampen går videre som normalt.

 

En sist ting er at om en spiller med hands på, så skjer det gang på gang at min spiller løper for å hente ballen for å unngå 5-meter. Istedet for å stoppe ballen og gå fremover så spretter ballen opp i hendene på spilleren og motstanderen får straffe. Dette er i situasjoner der det er minst 20 meter til nærmeste spiller, likevel klarer han ikke dempe og vende ballen uten å lage hands og straffe.

 

Ble my klaging på meg her, men jeg synes faktisk at det er et bra spill tross for all frustrasjonen.

 

Noen som vet om der jobbes med en oppdatering for å endre slike småfeil som er i spillet?

Lenke til kommentar
En sist ting er at om en spiller med hands på, så skjer det gang på gang at min spiller løper for å hente ballen for å unngå 5-meter. Istedet for å stoppe ballen og gå fremover så spretter ballen opp i hendene på spilleren og motstanderen får straffe. Dette er i situasjoner der det er minst 20 meter til nærmeste spiller, likevel klarer han ikke dempe og vende ballen uten å lage hands og straffe.

Holder du inne L1 når spilleren tar ned ballen? (PS3) Vil tro at om spilleren ikke får beskjed om å legge ballen død, så gjør han ikke det. Det kan jo ha litt med ferdighet å gjøre også, har sett slike ting med skikkelig dårlige spillere - tenker da på at de gjør noe hårreisende i en enkel situasjon.

 

Er det langt til nærmeste motspiller er det kanskje like greit å la ballen gå ut. :) I alle fall om straffe er alternativet... :ermm:

Lenke til kommentar

 

Innlegg spesielt. På fifa 11 ble det jo mål av slikt, men her kommer hvert eneste innlegg til motspiller. Jeg kan ha en spiller helt alene i feltet, men innlegget slås da heller langt over og forbi spilleren som er alene, dette uavhengig av hvor hardt jeg velger å legge innlegget.

Synes det høres litt rart ut, spesielt ettersom jeg selv ikke greier å merke noen merkbar forskjell fra Fifa 11 til Fifa 12. Scorer selv jevnt og trutt på headinger. En feil jeg dog ser mange motstandere gjør på både Fifa 11 og 12 er at folk avventer innlegg alt for lenge, og gir motstanderens forsvar god tid til å plassere seg gunstig i feltet. Hvilke kontrollinnstillinger spiller du med?

 

Vet ikke om det var et slikt svar du ville ha, men her er ihvertfall en liten guide jeg slavisk følger når jeg skal legge inn. Fungerer ihvertfall fantastisk for meg både i seasons og på Ultimate Team.

 

1. Planlegg relativt god tid i forveien om du skal gå for et innlegg eller ikke. Prøv å få spilt ballen ut til en ving så tidlig som mulig, slik at spissene mine skal få god tid til å gå på løp.

 

2. Legg inn mens spillerne er på løp! Etter hvert som du kommer til en god innleggsposisjon, vil spissene dine som er i og noen meter utenfor sekstenmeterfeltet gå på løp inn mot boksen. Følg godt med på hvordan spissene beveger seg. Den ene pleier ofte å springe på lengste stolpe, mens den andre springer mot nærmeste. Pleier å legge hardt inn mot lengste stolpe når spillerne i boksen er 13-14-15 meter fra målet. Forsvarerne har nemlig ofte enorme problemer med å forsvare seg mot spillere på løp. Venter du til både dine egne spillere og motstanderspillene står stille, er en corner ofte det beste du kan få ut av det.

 

3. De beste innleggene slås når spilleren som skal legge inn selv er vendt mot feltet i god tid før han legger inn. Føler selv at det sjelden blir et godt resultat av at jeg legger inn mens jeg spurter mot cornerflagget og trykker innleggsknappen rett før ballen går ut til utspill.

 

4. Trykk inn skyteknappen i god tid før du skal heade slik at spillerne dine får tid til å hoppe og plassere seg skikkelig i luften før de skal heade.

 

 

Høye og gode spillere som Mario Gomez og Zlatan er fantastiske menn å ha i boksen når skal slå et innlegg. Spillere med høy skill i angrepsposisjon vil ofte være fantastisk gode til å gå på smarte løp og plassere seg smart i feltet, for å så å gjøre noen helt uventede bevegelser midt i feltet som setter motstandernes forsvarere ut av spill. Mario Gomez er spesielt god på dette, og scoret vel mål fra innlegg når jeg spilte med han nesten hver eneste kamp, på tross av at taktikken min ikke var spesielt preget av innlegg!

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...