Gå til innhold

FIFA 12: Den Gigantiske Tråden


  

358 stemmer

  1. 1. Kommer Fifa 12 i spillsamlingen din?

    • Ja
      280
    • Nei
      37
    • Trenger mer info når den tid kommer
      25
    • Det er PES som gjelder
      7
    • Går for begge
      6
    • Ja, det gjorde det. Men fy FAEN som eg angrer!!!
      3


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

"Synke så lavt" Really? Så DIN måte å spille på er den proffe og eneste måten å spille på?

 

Selvsagt ikke, det skrev eg aldri. Men å spille bare lange høye baller i 90 min krever jo ingen ferdigheter, er så mange tilfeldigheter som gjør at dette funker på Fifa11 at man vinner kamper på denne måten å spille fotball på... Alle som ikke gjør dette i 90 min er enig i at det ikke krever ferdigheter, du spiller på den måten siden du sier deg uenig med meg?

 

Ja, thats the reason. :roll:

Lenke til kommentar

Ser det er mange som poster glitches med player engine. Har faktisk bare sett en av disse til nå, og den var igrunn ikke så drøy. Så mere ut som en til de grader overdrevet filming.

 

Håper de får bort de fleste av disse playerengine glitchene, men regner med vi må venne oss til disse de første ukene/mndene med spillet.

 

Litt slitsomt om sånne ting skal avgjøre et online game men..

 

 

 

Scoret nesten aldri på brasse på Fifa 11. Mye av grunnen var vell at jeg aldri kom i brassesituasjoner. Scoret 2 brasser på demoen til nå. Virker som det forekommer oftere hvertfall. Morsomt :)

Lenke til kommentar

Det er mange som ikke er fans av det nye defensive systemet, og det skjønner jeg godt. Det er vel de som også kun slår lange baller og satser derfra?

Dette blir sagt hvert eneste år. "I dette FIFA-spillet kan man ikke slå lange baller lenger" har jeg måttet høre nå de siste 5 årene. Allikevel har det bare vært å bli vandt til det nye spillet før man kjører igang med Drillo-fotballen igjen.

 

:)

 

Det jeg mener er at; de som klager på det defensive systemet og tviholder på det gamle er de som kun slår lange baller og sånt.

Assa, det er jo betydelig lettere å bare holde B og A og skaffe ballen forså å skyte den opp mot spissene. Enn det å måtte lese spille, time taklingene og spille ballen i laget for å ikke bli rundspilt.

 

For det geniale med FIFA 12 er det hvis de slår ballen kun langt vil de miste den nærmest med engang (som oftest) og da vil de må måtte slite med å få den igjen hvis de ikke takler det nye systemet. Det er selvfølgelig umulig å få vekk det "langeballer prisippet" for det ville gjort spillet mindre fair. Men da hjelper det faktisk at EA har gjort det vanskeligere å vinne ballen tilbake hvis du kun holder på sånn.

 

Det er som jeg skrev i det innlegget du siterer, det at jeg merker forskjell på de gangene jeg har ballen i laget kontra de gangene jeg spillet høyt og langt. Både på hvor hardt jeg blir overkjørt (jeg hadde faktisk kun 27 % i possesion på det verste) og hvor mye jeg blir løpende i mellom.

 

Jeg tror at med det nye systemet er det fult mulig å luke ut de som er dårlig i FIFA, men å få bort tilfeldigheter vil være umulig for da blir jo spillet igjen usannsynlig.

Lenke til kommentar

Veldig enig Emils1. Første kampen min ble jeg litt satt ut av det defensive, og spilte mye langt. Endte vell opp med at laget mitt hadde 30% ballen.

 

Lærer fort at det å spille seg framover på banen er helt nødvendig i fifa 12. Du kan selvsagt slå den lange iblandt, men det er ikke noe suksess oppskrift.

 

Synes også jeg ser et større skille angående det taktiske. Arsenal kjører veldig bredt med kantene. Da spesielt Walcott.

 

Barca derimot, der trekker Villa osv litt lengere inn i banen. Dette er noe jeg savnet i Fifa 11. Du såg forskjell på taktikket, men er mere markert skille i 12 etter min mening.

Endret av SniKaZ
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...