Gå til innhold

Huawei U8800 / Ideos X5


jevel

  

132 stemmer

  1. 1. Er du fornøyd med din U8800 / Ideos X5?

    • Ja
      100
    • Nei
      32


Anbefalte innlegg

Nei, knuste den.. Men det gjorde jeg i mars, så jeg håpet at prisen skulle synke når flere fikk telefonen. Man får jo kjøpt den ny for 1k..

Da. Skrur de prisene opp, ikke ned hehe.

 

Kjøp hos ventelo. 1089kr :)

De har skrudd opp prisen sist gang jeg sjekka.

 

 

De har jo tatt den vekk. Fy fadost!

Du kan kjøpe den med kontantkort fra Telenor for 999kr+19kr i frakt med nytt nr. Den er da operatørlåst. Hvis man kjøper den med prat99 så blir totalprisen 1189 og man kan få den låst opp gratis.

Endret av blackbrrd
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

btw har dere også lest (på xda) at noen brukere har fått radio fm til å funke?! :dribble: prøvde selv, men den fc'ed.. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1151928&page=2

Funker for meg..! Dog noen bugs, samme som han her utenom FC og reboot:

 

hahahaha it works on my simple ideos x5 so there is a fm chip thanks a lot!!!!!!!!!!! just choose audio qdsp5v2

 

ok now reporting bugs:

no stereo audio

volume always max

speaker option doesnt work.

sometimes phone crashes and reboots

cm7 1811

Og jeg kjører btw Oxygen.

Lenke til kommentar

Jeg er egentlig ikke så interessert i å installere custom rom. Synes b137 funker fint, og 2.3 er antageligvis ikke så langt unna.

Jeg er mer interessert å finne ut hvorfor telefonen begynte å trøble etter den ble roota. Men den har fungert ganske fint i de siste par dagene så jeg får vel se det litt ann.

Lenke til kommentar

... og 2.3 er antageligvis ikke så langt unna.

 

 

 

Haha,den var god.

 

 

Nei, skal du ha 2.3 på denne telefonen må du nok hive inn custom rom. har du bare roota, så har du egentlig ikke gjort så mye. du får ikke noe særlig mer muligheter, uten å installere custom rom. Så gjør det, enten miui eller oxygen:)

Lenke til kommentar

Jeg er egentlig ikke så interessert i å installere custom rom. Synes b137 funker fint, og 2.3 er antageligvis ikke så langt unna.

Jeg er mer interessert å finne ut hvorfor telefonen begynte å trøble etter den ble roota. Men den har fungert ganske fint i de siste par dagene så jeg får vel se det litt ann.

 

Har du prøvd å un-roote?

Lenke til kommentar

Kan noen fortelle meg om det er mulig å sjekke hvilke apps som er lastet ned til en google-konto?

 

Spør fordi jeg har erfart at hver gang jeg flasher en ny ROM (og wiper cache/factory reset) mister jeg alle applikasjonene mine, dvs. i market finner jeg ikke lengre noen liste over de applikasjonene jeg har hatt installert tidligere.

 

Dette er ganske kjedelig all den tid listen over apps jeg har lastet ned begynner å bli lang. Enda kjedeligere er det når man har en haug med betal-apps man ikke husker navnet på, eller husker at man har lastet ned.

 

Bruker titanium backup med jevne mellomrom, men håper at google har en form for automatisk synkronisering av apps o.l. slik at jeg slipper å ta backup.

Lenke til kommentar

Hei! Har nettopp fått tilbake U8800 fra reparasjon, der de byttet hovedkortet. Nå fungerer ikke kameraet (det funket før jeg sendte den inn). Når jeg prøver å åpne kameraet får jeg opp denne meldingen "kamerafeil - kan ikke koble til kameraet "

 

Er det noen som helst måte jeg kan fikse dette på? Kan eventuelt en 2.3 oppdatering løse problemet, eller må den rett inn på reparasjon IGJEN?

Lenke til kommentar

Noen som vet hvor det er mulig å følge utviklingen av Stockwell's MIUI-ROM?

 

Brukte å følge med på XDA, men den gamle tråden ser ut til å være død etter at Stockwell sluttet å arbeide med den. Spør fordi jeg antar at noen har tatt over arbeidet iom at det dukker opp OTA-oppdateringer via MIUI update med jevne mellomrom.

 

Lurer også på om noen har erfaring med andre MIUI-ROMs. Har brukt stocwell lenge og vært veldig fornøyd, men etter de siste par oppdateringene har jeg fått stadig større problemer med WIFI (har flashet wifi-fix uten at det var til hjelp). Lurer derfor på å prøve ut en av de 3-4 andre ROMene der ute.

 

Ser forøvrig at flere flinke utviklere jobber med ICS-port til U8800, så selv om Huawei er trege med oppdateringer er det håp for telefonen :)

Lenke til kommentar

Mistet telefonen i gulvet slik at hele støtet ble konsentrert på et punkt på metallrammen og spredt til glasset som sprakk på to steder. Fikk senere en stygg ripe i mobilen som etter et mindre slag ble til enda en sprekk. Totalt tre sprekker.Skjermen funger like fint. Synes ikke så godt når man ser rett på skjermen.

Er det mange som har opplevd å sprekke skjermen etter kun en uheldig vinkel de har mistet telefonen sin i?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...