Gå til innhold

Generell diskusjon rundt nettstedet Wikileaks og dets talsmann Julian Assange


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hva burde egentlig Julian Assange ha forventet seg? Han visste jo at han skaffet seg diverse fiender...

 

Så da kan rettssystemet misbrukes? Uklare voldtektsanklager fra kvinner som har skandaleadvokaten Borgström. Han dreit seg loddrett ut i Thomas Quick saken og er i Sverige skandalisert.

 

 

http://www.expressen.se/nyheter/1.1951196/claes-borgstrom-anmaler-sig-sjalv

Endret av Kaarerekanraadi
Lenke til kommentar

Ja, for all del.

 

Hemmeligstempet informasjon kan godt være hemmelig.

 

MEN om NOEN føler at denne informasjonen bør publiseres, så bør ikke menneskene som publiserer informasjonen kunne straffes for det UTENOM å miste jobben hvor de lekket informasjonen fra.

 

Dette handler om sikkerhet.

For det en kilde lekker ut til HELE VERDEN av hemmeligheter, som kan skadet oss -- kunne skadet oss i MYE, MYE større grad dersom UVEDKOMMENDE fikk vite om hemmelighetene gjennom spionasje.

 

Kan noen komme på noen hypotetiske hemmeligheter som ikke er basert på løgn ovenfor andre -- eller på menneskerettighetsstridende bruk av makt, som ville kunne skade oss om hele verden fikk vite om det, og som ikke ville vært enda farligere om noen andre fikk vite om det uten at vi fikk det?

Lenke til kommentar

Kan noen komme på noen hypotetiske hemmeligheter som ikke er basert på løgn ovenfor andre -- eller på menneskerettighetsstridende bruk av makt, som ville kunne skade oss om hele verden fikk vite om det, og som ikke ville vært enda farligere om noen andre fikk vite om det uten at vi fikk det?

Jeg kan tenke meg at det kunne blitt skikkelig spetakkel hvis det viste seg at vi har vært i kontakt med utenomjordiske sivilisasjoner. En slik hemmelighet er det kanskje best å slippe kontrollert.

Lenke til kommentar

Anklagene er jo bare tøys. Han er anklaget for en "voldtektsliknende" handling. Han har altså ødelagt en kondom, med vilje.

Dette er ingen konspirasjon, men to beundrerinner som har blitt sjalu. Når de oppdager at han ikke bare har foretrukket en av damene, men hatt seg med begge to.

Den ene av damene kalles for Hevneren fra Gotland. Fordi hun har utgitt en artikkelserie om hvordan kvinner kan hevne seg på utro menn. Hun oppfordrer forsmådde kvinner til å bruke rettsvesenet, for i Sverige vil enhver kvinne bli trodd.

Jeg tror ikke Assange er noen helgen, og han bør vokte seg nøye for hvem han hopper til køys med. Forsmådde Svenske feminister er ikke til å spøke med, og de har hele systemet på sin side.

Les om Anna Ardin, den forsmådde Kristne Feminist her:

http://www.samtycke.nu/2010/09/hamnerskn-fran-gotland/

 

Dette kommenterer en på dagbladet. Kan det stemme?

Lenke til kommentar

U.S. to Host World Press Freedom Day in 2011

At the same time, we are concerned about the determination of some governments to censor and silence individuals, and to restrict the free flow of information. We mark events such as World Press Freedom Day in the context of our enduring commitment to support and expand press freedom and the free flow of information in this digital age.
Litt småironisk kansje?
Lenke til kommentar

Julian Assange har nektet å gi både bilde, fingeravtrykk og DNA til politiet. Han ville heller ikke gi bostedsadresse da han først meldte seg så kansje han har noe å skjule likevel...

 

http://www.dagbladet.no/2010/12/07/nyheter/utenriks/julian_assange/wikileaks/14614683/

 

Julian Assange vil bli jaktet på av USA jorda rundt for resten av livet, så jeg hadde nok også valgt å ikke gjøre det så lett for dem å finne meg i fremtiden.

 

Assange og WikiLeaks har gjort et arbeid for menneskeheten som mangler sidestykke så langt i dette årtusenet. Julian Assange har frivillig påtatt seg rollen som det han kaller "lynavleder", noe som vil prege hele hans liv og muligens føre til hans død. Å gjøre dette, i jakten på sannheten er i mine øyne verdt Nobels Fredspris.

 

En gang ble det sagt at folket skal ikke være redde for staten; staten skal være redde for folket. Dette gjelder ikke for de fleste land i den vestlige verden i dag, selv om man gjerne vil tro det.

 

I hele verden begås det forbrytelser som er så grove at de skjules for offentligheten i det håp om at de få menneskene på toppen kan vokse seg rikere å mektigere i så lang tid som mulig. Vi snakker om krigsforbrytelse, korrupsjon og direkte brudd på FNs menneskerettigheter.

 

Julian Assange sa i en tale ved Oslo Freedom Forum tidligere i år at for å ta viktige avgjørelser angående vår fremtid, må man vite hvor man står. Man kan ikke velge en regjering i den tro at de utfører arbeid i tråd med loven, dersom det slettes ikke er tilfellet. For å vite dette, må sannheten frem.

 

Hemmelighetene som WikiLeaks avslører er nødvendige å få ut i offentligheten, slik at vi skal kunne rense opp i den verdenen vi lever i.

 

I 2009 fikk Barack Obama Nobels Fredspris, vel vitende om at krigsforbrytelser av groveste sort foregikk i Afghanistan, med hans tillatelse. Mange sa at han muligens ikke fortjente den, noe som muligens også var årets understatement. Hvis det er noen som fortjener en anerkjennelse for arbeid på vegne av menneskeheten er det Julian Assange.

Endret av EirikYeah
  • Liker 4
Lenke til kommentar

Visa og Mastercard synes det er helt greit at folk kan donere til Ku Klux Klan, men ikke til Wikileaks:

 

http://www.techdirt.com/articles/20101207/09264812164/visa-mastercard-kkk-is-a-ok-wikileaks-is-wicked.shtml

 

Det er fordi Visa og Mastercard har blitt tvunget av staten til å bannlyse WikiLeaks. Det har absolutt ingenting å gjøre med deres politikk, det sier seg selv når de synes KKK er greit. Jeg er sikker på at de ikke ville brydd seg dersom en "ny-nasjonalistisk" gruppe hadde signert med dem...

 

Jeg synes det er regelrett sykt at noen folk er villige til å tro at Amazon sin oppsigelse av WikiLeaks sitt domene, PayPal sin oppsigelse av WikiLeaks' bruker, samt Visa og Mastercards forbud mot donasjoner til WikiLeaks er tilfeldige. Er det ikke litt rart at alt dette skjer med så små mellomrom, akkurat NÅ, rett etter at WikiLeaks har begynt å lekke dokumenter som kan skade den sittende amerikanske regjering? WikiLeaks har lekket dokumenter i over 4 år, om en hel mendge forskjellige land i verden, men med det samme det er snakk om dokumenter som angår USA, DA bestemmer plutselig alle verdens selskaper som har bånd til WikiLeaks å kutte all kontakt.

 

Samtidig anklages Julian Assange for "voldtekstaktige handlinger" i Sverige? Hvordan kan folk IKKE tro at dette er USAs verk?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...