Gå til innhold

Hjelp! Skal ha en telefon som banker gørra ut av Iphone 4!


Anbefalte innlegg

Hei,jeg er så dritt lei av alle i klassen min og andre som skryter av Iphonen sin,den er faen ikke så bra! Jeg vil ha en telefon som banker dritten ut av den skraphaugen :cool: Spesielt på musikkfunksjonen! På alle telefonene jeg har prøvd blir det ikke like høy lyd på aux som på Iphone. Jeg skal ha en telefon som nærmest sprenger Iphonen :roll: , noe som er ganske vanskelig med en Sony Ericsson Xperia x10 mini :hrm: Vær så snill å hjelp meg! Android er et stort pluss :) Fanboys dere er hjertelig velkommene!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Nexus S kanskje? Google itselfs nye kjæledyr. Har ikke prøvd den, da jeg har Nexus One, men med en rein Android og direkte oppdateringer fra Gurgle, så er den ganske high-tec. Hvis ikke så skulle det komme en ny mobil med dualcore prosessor og Nvidia Tegra hvis jeg husker rett.

 

Hvis ikke så er jo Desire HD den med best specs i dag?

Lenke til kommentar

iPhone har vært noe dritt siden tidenes morgben, det eneste som er bra er at den har fått alle andre mobilprodusentene til å tenke nytt :) Skal du ha noe "bedre" så er vell X10i, HTC Desire Z og HD gode telefoner. Galaxy (den store) er også bra. DU må se på hva du trenger, drit i om noen "trendye" folk har iPhone.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...