Gå til innhold

Tank: Hvorfor rolle noe annet enn paladin?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

I raids er det nesten samme hvilken tank class man er. Paladin er best, også i dungeons. Druid bear blir for simpel og ikke like effektiv. I questing er også paladin best. Bear må shapeshifte for å heale.

 

Vent litt, du påstår at i raid er det samme hva man bruker fordi alle er gode. Men paladin er av en eller annen grunn best?

 

Du må utdype veldig mye mer hvorfor du mener Paladin er best, presentere theorycraft som støtter dette. Hvis ikke er jo egentlig dette bare en diskusjon etter egen meninger og preferanser.

Lenke til kommentar

Druider før i tiden var der for å ta mest mulig melee damage, og derfor hadde de veldig høy armor i forhold til andre. Paladiner holder seg selv i live med healing. Warrior er overall gode. DKer bruker veldig mye parry og CDs for å overleve.

 

Når ble dette uansett en diskusjon med vinnere? Alt du har skrevet her er kortfattet, og totalt meningsløst. Ikke har du noe som kan støtte dette, da du tydeligvis "har svaret". I smell troll.

Lenke til kommentar

En tank som tanker i raids skal da ikke stå og heale seg selv. Om healeren dør i en heroic så vil jeg heller ikke tro det hjelper så mye om tanken healer seg selv.

 

Hva som er best i normal dungeons er urelevant, de tar man jo bare frem til man har gear til heroics.

 

 

Kom med theorycrafting som viser at paladin er best tank når det kommer til å tanke så kan vi fortsette diskusjonen.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...