Gå til innhold

Er du lat og utålmodig nok?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Dersom prisen hadde vært høyere kunne jeg forstått kritikk mot dette. Men til en pris av 24 kroner synes jeg ikke dette er noen stor sak. En kioskcola for å få tilgang til bilene, slik at du slipper å spille gjennom spillet for få tilgang til de. Alle progresjonsspill burde hatt denne muligheten for en ubetydelig sum.

Lenke til kommentar

Pengegriske EA slår til igjen. Betale ekstra for innhold du allerede har betalt for.... Det burde ialflall vært gratis. Folk som godtar slike ting som dette er en trussel mot spill i fremtiden ifølge meg, tenk på alle de merkelige tingene du kan få i fremtiden hvor du må betale for å åpne innhold du allerede har betalt for.

 

HAdde du ialflall fått et par nye biler på kjøpet så kunne det vel kanskje forsvares.

Lenke til kommentar

jeg ser argumentet for at det er latterlig å ta betalt for noe du allerede har betalt for, men strengt tatt så tilbyr de online spillere som ikke er interessert i å spille enspillerdelen muligheten til å få alle bilene uten å måte spille i timesvis i en game mode de ikke er interessert i.

 

det er jo tross alt helt sikkert en god del gamere der ute som kjøper dette (og andre) spill kun for online delen.

 

jeg derimot kjøpte det (første nfs jeg bruker penger på faktisk) hovedsakelig for enspillerdelen. så slik sett så tviler jeg på at jeg kommer til å kjøpe pakkene.

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...