Gå til innhold

Tippeligaen 2011! [Status: Sesongslutt]


Latias

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Sånn har det vært de siste 4 årene mot Viking på Viking Stadion. De dominerer, vi scorer og vinner.

 

I starten av sesongen, spess med så mange skader som vi har, er det fantastisk viktig med poeng og selvtillit. Mye bedre at vi gjør det slik enn at vi dominerer, men får uavgjort. Vi VET at Vålerenga er et fantastisk lag i TL sammenheng, og så lenge man får gode opplevelser og poeng, så vil man være i toppen sesongen gjennom.

 

Rosenborg hadde en del slike ifjor, samme med Vålerenga, spess på høstsesongen, men det er slik det er. Får håpe på at Rosenborg eier kampen mot Brann, men likevel taper. Det hadde gjort helgen så og si fullkommen.

Der er vi helt enige, bortsett fra i konklusjonen Brann - RBK. Der vinner Rosenborg. En serievinner har både litt flaks og en del flyt. (som forhåpentligvis Molde ikke finner pga. tapet i Særp.)

 

Lag som skal vinne serien må vinne også på en halvdårlig dag. Tror Enga blir farlige i år. Borteseier mot Viking er knallsterkt.

At lag som skal vinne serien må vinne på halvdårlige (og dårlige) dager er et godt poeng. Det mange poeng som forsvinner hvis man får uavgjort eller tap i slike kamper.
Lenke til kommentar

Det at Brann skal slå RBK er selvsagt bare et lite håp. Forventer at Brann taper så det synger. Men hvem vet, dersom Bentley og Guastavino møter opp og har de kampene de har 5 av hver sesong, hvor de virkelig skinner.

 

Kan ikke tenke meg noe værre start for Jönsson i RBK, og da ville det virkelig satt seg et press, med tanke på at RBK ikke har tapt borte på evigheter. Hadde vært morsomt å sett Step_up vs RBK-fans da :p

 

Det at Molde ikke blir noen ordentlig kandidat i år, kommer ikke som en overraskelse. Slike ting tar tid, Solskjær har kommet inn og omgjort det meste i Molde, og da vil da selvfølgelig ta litt tid før de kommer ordentlig i gang. Vålerenga er et prakteksempel på det, med Martin Andresen. Lang tid på å finne ut hva som må gjøres, og flere skuffelser, før man blir et (forhåpentligvis) stabilt topplag.

 

Artig å tenke på at Martin Andresen er den lengstsittende Tippeliga-treneren nå. Kontinuitet er veldig veldig viktig. Lurer på hva RBK hadde gjort, dersom man etter en halv sesong er sånn 10 poeng bak på en 6. plass med Jönsson. Vi finner vel sikkert ut av det senere ;)

Endret av Maefteda
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Det at Brann skal slå RBK er selvsagt bare et lite håp. Forventer at Brann taper så det synger. Men hvem vet, dersom Bentley og Guastavino møter opp og har de kampene de har 5 av hver sesong, hvor de virkelig skinner.

 

Så vidt jeg vet er Bentley fortsatt skadet, i likhet med førstekeeperen vår. Vi må altså slite med TL's dårligste keeper, en av TL's dårligste forsvarslinjer, og en svekket angrepsrekke. Det er NULL sjanse for at vi slår RBK i dag, dersom RBK ikke er uendelig mye dårligere enn jeg forestiller meg. Jeg har aldri vært så sikker på null poeng som i dag.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...