Gå til innhold

HTC Desire HD - Teknisk diskusjon - Tips & triks


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ingen som har no tips til hvordan man mest mulig smertefritt bytter minnekort?

 

Kopier alt innholdet fra minnekortet som er i telefonen over på pcen. Kopier deretter fra pcen og inn på det nye minnekortet, og sett det i telefonen. Enkelt å greit! Da er telefonen, musikken, applikasjoner, bilder, etc helt likt, men du har større lagringsplass :)

 

Jeg brukte en adapter(microsdhc->SD) for å koble til pcen.

Endret av Ein23
Lenke til kommentar

Ikke drep prosesser. Telenen vil uansett starte disse igjen etter noen sekunder og bruke mer strøm. Android 2.2 og oppover styrer dette selv, og ved å drepe apps gjør saken kun verre for deg.

 

Mer om dette her: Android task killers explained: What they do and why you shouldnt use them

Apper som ikke er satt til å starte automatisk (det ligger oftest i innstillingene dems) kan fint "drepes". CM gjør jo dette automatisk når man trykker på tilbakeknappen for å gå ut av en (ikke system) app. :)

 

Du som sliter med batterilevetiden, har du htc sync (den der online tjenesten dems hvor man kan spore tlf osv) konto som du bruker og har syncet? Det spiser CPU siden det er så ustabilt enda. Slett kontoen.

Endret av aussieglis
Lenke til kommentar
Apper som ikke er satt til å starte automatisk (det ligger oftest i innstillingene dems) kan fint "drepes". CM gjør jo dette automatisk når man trykker på tilbakeknappen for å gå ut av en (ikke system) app.

 

Jepp, jeg har selv aktivert at en applikasjon skal avsluttes helt når jeg holder tilbakeknappen inne i 2 sekunder.

 

Avslutter man vanlige tredjepartsprogramvare som ikke inkluderer systemprosesser går fint. Begynner man å trykke "Kill all" i hytt og pine, som pleier å inkludere systemprosesser, så vil ting gå tregere siden telefonen må starte de prosessene igjen. Dette vil da øke CPU-aktiviteten som fører til bruk av mer batteri.

 

Det at man har kun 40MB RAM igjen betyr ikke at det er på tide å drepe alt som kjører. Det betyr bare at applikasjonene ligger i RAM, og vil da lastes inn raskere. Det som gjør telefonen treg er apps som er dårlig kodet eller som har hengt seg opp. Da anbefaler jeg å installere Watchdog og be den varsle når en app går over en viss grense.

Lenke til kommentar

Hei! Tlf'n min er rar. Når jeg ringer/snakker i telefonen blir ikke skjermen låst, og kinnet mitt kommer ofte borti og ringer andre/leggerpå/vent etc. Tips?

 

Prøver å få til å spille av filmer med 720p, med rockplayer og andre, men det hakker bare. Greier den ikke å kjøre slik kvalitet eller er det noe rart?

Lenke til kommentar

Det er "proximity"-sensoren - altså "nærhetssensoren" som roter. Dette er et kjent problem. Det er ingen offisiell løsning på dette enda, men er du rootet så kan problemet løses ved å flashe ROMen eller kernelen på nytt.

 

Angående 720p-avspilling så støtter ikke RockPlayer hardwareakslelerasjon utenom filer som støttes native av telefonen. Konvertér filmen til mp4 og spill den av med den innebygde spilleren. Da skal 720p spilles av uten problemer.

Lenke til kommentar

Det er "proximity"-sensoren - altså "nærhetssensoren" som roter. Dette er et kjent problem. Det er ingen offisiell løsning på dette enda, men er du rootet så kan problemet løses ved å flashe ROMen eller kernelen på nytt.

 

Har du flere detaljer. Jeg oppelver at ikke skjermen kommer på igjen når jeg tar den vekk fra øret. Også ser jeg at "sensorer" bruker en del batteri...

 

Hva betyr tegnet oppe i hjørnet hvor det er en telefon som ligger skjevt og "rister"?

 

Vibrering (lyd av)

Lenke til kommentar

Hei,

Er det mulig å f.eks. spille spill på tv, via DLNA?

Å vise bilder/video gikk jo smertefritt (av seg selv), men går det an å DLNA-streame hele tiden det som er på skjermen? feks. om jeg vil spille angrybirds på tven? :-)

 

Må være trådløst, selvsagt!

 

Ellers, jeg er litt positivt overrasket over batterilevetiden.. Nå lader jeg den om natten, men den har fremdeles batteri igjen. Da kjører jeg wifi dagen lang og jeg har en del båndbredde.. Lite samtaler, men jeg har på vær, autosynk på kontoer, facebook-appen ligger å poller, m.m.

 

Det eneste jeg har gjort for å forbedre batteri, er å aktivere en mørkere og mer "vanlig" bakgrunn (statisk), da jeg så den standardbakgrunnen brukte en del % av batteriet.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...