Gå til innhold

Klassisk skytespill kan stå opp fra de døde


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

@Okapi:

 

De hadde jo allerede startet på Timesplitters 4, det var ble annonsert i 2007: http://www.talkplaystation.com/timesplitters-4-scans/

 

Det kom også ut en teaser-trailer:

http://www.gametrailers.com/user-movie/timesplitters-4-teaser-trailer/115661

Denne har blitt fjernet fra Free Radical Design siden den opprinnelig var på.

 

Det er også en del konseptbilder av spillet rundt omkring:

http://kotaku.com/5114211/timesplitters-4-concept-art-drips-from-corpse-of-free-radical

 

Etter Crytek kjøpte Free Radical Design sa de at når markedet viser interesse for et nytt slikt spill så ville de ta opp produksjonen igjen, selv om jeg ikke synes det har vært noen sørlig mangel på etterspørselen, er ikke mange FPS som blir laget i den stilen i dag, selv om det er en sjanger forbrukerne oversvømmer i titler på. Dørene til Free Radical Design hadde allerede blitt stengt, og det var stor usikkerhet rundt fremtiden til selskapet, så om ikke Crytek hadde kommet inn i bildet er det ikke sikkert mulighetene for videreutvikling av denne oppfølgeren hadde vært noen større mulighet.

 

Tror nok en noe mer strategisk årsak er at Crytek for det første ønsket å fokusere mer på Crysis 2, og for det andre ikke slippe to FPS fra samme selskap på noe som kanskje hadde blitt en noe lik dato. Derfor tror jeg vi kommer til å høre mer fra Timesplitters senest rundt April 2011 :)

Endret av tamarin
Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...