Jump to content

Azper

Medlemmer
 • Content Count

  354
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Azper

 1. Sportsbilene Massacro og Jester er allerede i spillet.
 2. Med mindre det er is eller damp? Det er fortsatt vått. Hold hånda over kokende vann og den blir våt. Tar du på en isbit kjenner at den er våt. Myth: busted!
 3. Bygget opp fra grunnen my ass. De bruker jo fortsatt arma motoren jo, den er fortsatt no dritt. Mista helt trua når jeg fikk se at de brukte samme motoren. Hadde håpa på litt tilnærma realistisk fysikk, men i arma motoren er det så lite rom for sånt. De må jobbe i laaang tid for å vekk alle bugs fra den motoren, hadde vært bedre å brukt noe litt mer stabilt for å bygge videre på. Når fundamentet er så vaklete har jeg lite tru på at de klarer å polere den bæsjen så mye at den glitrer som gull. Eneste den har er god draw-distance, alt annet hadde vært bedre på en nyere proffere motor. Skulle ønske de hadde kjøpt seg unreal engine elns og faktisk bygget spillet på nytt, for det har de ikke gjort nå!
 4. det er ikke blitt satsa så mye på multiplayer nærkamps fps\3d persons-persketiv spill da
 5. Skal Ellen Page spille en figur som heter Jodie Foster? Sikker på at det ikke er Jodie Foster som skal spille Ellen Page? Hva skjer her a, de veit vel at Jodie Foster er en kjent skuespiller. Hva blir det neste, skal hovedpersonen i neste Half-Life hete Bruce Willis?
 6. Morsomste spillet jeg har spillt på laaaang tid. Ingenting er som å se 2-3 stykker stå i arenaen i en skikkelig taktisk kamp med blokking og dodging og bare løpe bort til de og veive villt med ei diger øks og se hodene rulle.
 7. Mange muligheter med slike målinger. Kan lage løgndetektor og kødde med spilleren i rollespill elns. Eller en "scientology Auditing simulator med E-meter" Kunne blitt creepy med et horror spill der fienden vet hvordan du føler deg.
 8. Dummeste er når de annonserer en DLC før selve spillet er kommet ut. Virker som om de ribber hovedspillet for funksjoner for å kunne selge de seinere.
 9. Hvorfor må anmeldere holde seg til befalinger fra utviklerne? Har de ikke integritet? Spill-anmeldere og reviews har blitt helt skakkjørt og virker ofte som en utvida reklamekanpanje. Det skal ikke være sånn at blader og nettsider er så HELDIGE at de FÅR LOV til å anmelde spill under utgiverens nåde. Det er utviklerne og utgiverne som skal skjelve i knærne når de vet at det kommer blodig ærlige anmeldelser som ikke holder noe tilbake og kan velte millionprosjektet deres. Spill-bransjen er blitt en oppblåst hype-basert bastardindustri som ikke kvier seg for å pisse på kundene i jakt på mer pæng. Diablo 3 RMAH anyone? Gudfaren 2? Brink??! pissssssssss På tide at store spill-nettverk og anmeldere gror litt baller og slutter å la seg demotere til promoteringsverktøy. Det må stoppe et sted, ellers ender vi opp med Electronic Arts og Ubisoft som praktisk talt sjæl kunne skrevet reviews av sine egne spill.
 10. True dat. Har ikke spillt noen towerdefence spill som kan måle seg med de beste TD maps fra Warcraft 3. Men hva skjedde med Castle Defense, det var dritfett, håper noen lager det til et fullverdig spill en gang.
 11. Ble veldig skuffa over oppgradering\modding mulighetene på bilene. Alle bilene har samme upgrades (motor, girkasse, forskjellige karosserier, dekk) men de ser like ut uansett hvilke oppgraderinger du setter på. Du får ikke bestemme farge på bilen engang. Styringa og byen er knallbra, men man får bare kjøre noen få løp pr bil, så du kan aldri f.eks skaffe deg en bil tidlig og bruke penger på å modde den istedet for å kjøpe dyrere biler, du er tvunget til å skaffe deg 20-30 biler og oppgradere de alle ved å kjøre løp. Finner du en ny bil må du ALLTID kjøre et lett race for å vinne nitro, et medium race for bedre dekk osv Racinga er kul nok, men jeg savner følelsen av fremgang, når alt bare gjentas om og om igjen blir det fort meningsløst.
 12. omg it's a zombie free bonzai-call of Duty with two colons, run for your lives!
 13. "Utvikler Digital Extremes, som imponerte med The Darkness 2 i fjor, sier at målet er å «lage et lisensspill som ikke suger», og krysser sabler med produksjonsselskapet bak filmen fra 2009. " Beit meg litt fast i "krysser sabler". Hadde forstått koblingen hvis det var et Star Wars spill, men nå ble jeg bare sittende og undre på om forfatteren trodde det var lightsabers i Star Trek /pirk
 14. Synd! Lo så hardt første gangen jeg fant Stolt Jensenberg, feite atroxen med rosa hår som sto midt utti ødemarka
 15. ikke glem at "alle" hata Steam i starten også. Ihvertfall de av oss som spillte counter-strike.
 16. Nei gi meg Sambo-fotball. Griselett å score mål når du har motstanderns keeper i en leglock.
 17. "Gutten som kappåt med trollet" det klassiske norske folkeeventyret er ganske så voldelig, jeg vil påstå det har mer groteske detaljer enn Call Of Duty. Ban that shit!
 18. Markedsavdelingen til Square Enix er helt genial! Jeg tror ikke de hadde noe planer om å legge inn regionssperre i første omgang. Først gratis PR fordi de er så kjipe, og så mer gratis reklame når de ombestemte seg og "tok til vettet". Kall meg paranoid, men all PR er god PR og markedsføringsfolka veit garantert hva de driver med.
 19. Fine farger! Ser ut som en blanding av spillet Flow og filmen The Fountain. gimme gimme gimme
 20. Best den har trippel full HD eller noe sånt. Selv i full HD må det da blir litt piksellert på 100"
 21. Håper de kommer opp med en ny formel for singleplayer campaign. Er akkurat det samme som det var i gode gamle Call Of Duty, bare blir geleida på en smal sti av usynlige vegger og hendig plassert skrot og søppel.
×
×
 • Create New...