Gå til innhold

Den lille tegneserietråden!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Har ikke kjøpt Pondus på 3 år. Har lest et par tre nummere siden, og jeg angrer ikke på valget for å si det sånn.

 

Kjøper kun for samlingen sin skyld. To album til så er den komplett. Skal det leses, så leser jeg i bøkene. Fortsatt mye bra, men storparten er middelmådig.

Lenke til kommentar

Ang. Pondus. Ja, serien har tapt seg, men Øverli har selv sagt at han ikke lengre bare ønsker å lage "tradisjonelle" stripeserier, men skape lengre historier i stripeformat. Fortsatt ønskelig morsomt, men det er altså ikke lengre den "HA-HA-HA"-opplevelsen han er ute etter.

 

Jeg leser fortsatt Pondusbladet, pga. faren min abonnerer, og jeg leser det når jeg er hjemme.Er helt ålreit. Som sagt, selve Pondus har tapt seg. Ellers så er ikke biseriene like gode som de en gang var. Rocky er fortsatt greit, faktisk veldig bra i nyeste nr., men også den serien har tapt seg med årene. Radio Gaga er litt som Pondus, nemlig grei og koslig lesning, men aldri veldig lattervekkende. Hjalmar treffer ikke meg. Lunch er faktisk av det bedre, men henger litt for mye på karakteren Kjell. Kampen Park er sprø, men ikke så veldig morsom. Det er bra at de har artikler, men de er heller ikke like morsomme som før. Alt i alt så virker det som om hele bladet har blitt mindre morsomt, men at de som lager det tror at de fortsatt er morsomme.

 

Bladet lider av det samme, men ikke i like stor grad, som andre stripeserieblader har gjort de siste årene, nemlig at de skifter ting ut og bytter om på ting uten å forklare det. Plutselig er en utgave uten en serie, som dukker opp i neste blad. plutselig å printes det gamle striper o.l. uten at det forklares. Hvorfor forsvinner den serien og den kommer inn? Pondusbladet er flinkere på dette enn feks Kollektivet, men savner mer forklaring underveis. Irriterende når noe plutselig er borte.

Lenke til kommentar
  • 2 måneder senere...

På tide å få litt aktivitet her igjen.

 

Dama er Buffy-fan, så jeg bestilte tretten nummer av Buffy sesong 8 som det så fint heter, til under 200 spenn pluss 100 i frakt. Til sammenligning kostet tre nummer henne 450 kr på Outland her i Oslo.

 

Jeg er forøvrig ute etter knakende, gode anbefalinger på gode tegneserier jeg kan sjekke ut. Har lyst til å øke den bittelille samlingen min med gode, fantastiske historier.

Lenke til kommentar

Vet ikke hvilken sjanger du liker, men "The walking dead" bøkene er bra :) Jeg har de 5 første hardcover utgavene, har tenkt å få tak i Book 6 i løpet av kort tid.

 

Ellers leser jeg også B.R.P.D (Hellboy & co), og har også "Criminal" av Ed Brubaker liggende for tur.. Jeg tar også gjerne imot tips på gode tegneserier :) Liker helst litt "voksne" tegneserier da. Pondus og Tommy&Tigern utgår for min del :)

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...