Gå til innhold

ios Jailbreak, Og div prat om jailbreaking (Guide i første Post)


QUiPS

Anbefalte innlegg

Nå har ikke jeg iPad, men iPhone 4, og jeg vil ikke si jeg har merket noe spesielt batteritap. Jeg mener dog å ha lest et sted at JB kan føre til dårligere batteritid dersom du f. eks. legger inn costum themes, flere effekter ol. Samt om du f. eks har lagt inn ssh og ikke slår det av, kan det kanskje føre til batteritap?

 

Kan også legge til at jeg hadde et problem med batteriet for en stund tilbake, telefonen var da JB, men jeg vet ikke om det var feilen. Rettet seg ihvertfall når jeg gjennopprettet tlf i iTunes og JB på nytt.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Vel, jeg er ikke helt sikker på om det faktisk trekker mer strøm eller ikke, men jeg mener at jeg leste det en gang. Og logisk sett så bruker man jo mere kraft når man har på effekter etc, du kan jo prøve å slå de av en dag eller noe og se da. Men skal sies at jeg selv bruker barrel greine og merker ikke noe spesielt. (Men nå har jeg alle apps på den første siden da, så blar veldig skjeldent x))

Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...

Hei,

 

Har jailbreak ipad'n min (iOS 5.1, ipad 1). Og det jeg lurte på om noen av dere vet hvordan man overføre filer fra pc til ipad og vice versa. Jeg er nysgjerrig på hva slags programmer/ app dere bruker.

 

Prøvde først iFile, men ingen lykke der. Jeg tror feilen der er når jeg skriver inn addresse på browser så finner den ikke.

 

Andre var DropBox, men da skjønte jeg det fort det var ikke ideelt med video filer.

 

Råd/ Anbefalinger? :)

Lenke til kommentar

Nå spørs det litt hva du vil overføre, videofiler for eks benytter jeg meg av kabel og itunes, da jeg syns det fungerer greit og jeg ikke har giddi å lett etter en bedre metode. I itunes finner jeg frem video appen (feks cineXPlayer), og overfører filene "til den". Evt kan du overføre filer trådløst via SSH, da trenger du feks open ssh fra cydia og en ftp klient til pc'n, feks FileZilla. Der skriver du inn ipadressen til tlf og så mener jeg å huske at root er standard bruker og alpine er standard passord, Dette er dog litt mer komplisert da du manuelt må finne frem til kataloger på telefonen din.

Endret av dTd
Lenke til kommentar

har det kommet JB til ios 5.1 for windows ?

 

Har 5.0.1 no, og ser at batteri problemene skal bli løst/forbedred i 5.1, så lurer på å oppgradere. Har googlet litt, men fant bare limera til mac (sitter på jobb og er ikke så mange sider jeg får opp pga software filter)

Endret av MysticoN
Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...
  • 2 uker senere...

Vel, WD passport krever jo USB tilkobling, og iphone har vel ingen muligheter for å koble til USB. Mulig det finnes noen overganger etc men jeg vet ikke. Har dog hørt om WIFI disker, som streamer til ipad, men jeg vet ikke hvordan de fungerer i praksis. Har også hørt om en form for tilkobling til iphone som gjør at du kan bruke minnekort, men vet heller ikke hvordan dette fungerer i praksis... Du får høre i iphone tråden evt google litt.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
  • 3 uker senere...
  • 1 måned senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...