Gå til innhold

HTC Desire Z - Generell diskusjon


Porcelina

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Kan dere bekrefte at Nordic Vision er den typen som har nordisk tastatur, med æ, ø og å?

 

http://www.amentio.no/telefoni/Mobiltelefon/Telefoner/HTC/HTC-Mobil-Desire-Z-99HLW012-00-1153621.aspx

 

Det sto ikke Nordic version på min telefon da jeg kjøpte den, men jeg får ut i fra at så lenge det ikke står spesifikt at telefonen kun har engelsk OS, så er alle Desire Z telefoner solgt i Norden den med "norsk" tastatur altså Æ Ø Å.

Har ikke hørt om telefoner med engelsk tastatur og norsk språk ellers.

 

Og siden de her spesifikt sier at den er Nordic, så er det 99.99% sannsynlig at den faktisk er akkurat...ja Nordic. Altså med de tastene du trenger.

Lenke til kommentar

Hei, vurderer å kjøpe et navigasjonsprogram til mobilen. Har sett i tråden at både route 66 og Ndrive fungerer fint på denne mobilen. Har lastet ned trial av Ndrive men har ikke testet det skikkelig ennå. Vil datatrafikk koste mye når man bruker disse programmene?

Jeg har lastet ned kart over Skandinavia via WIFI slik at de er lagret på mobilen.

Lenke til kommentar

Sinnsykt irriterende, min ukes gamle telefon døde på fredag. Veldig praktiskt å ikke ha telefon en sen fredagskveld når du klarer å miste vennenne dine i et folkekaos! Ringte HTC lørdag morgen, og de mente det var en telefon som regnes som DOA og må sendes inn, håper ikke komplett og HTC bruker for lang tid på å få sjekket det og sendt meg en ny telefon. Er veldig trist å gå tilbake til WM 6.1 etter å ha lekt seg med android.

Lenke til kommentar

For brukermassen telefonen er ment for, så er den rett og slett uvurderlig. Fikk min i dag og er utrolig fornøyd.

Helt enig!! Er knallfornøyd! Utrolig bra på ALT, epost, internett, kalender, navigasjon, musikk, radio, film, spill.. Alt bare funker kjempebra!

Var litt usikker med tastaturet, skjermen er ganske bra å skrive på, særlig liggende, men tastaturet funker også bra, veldig presist og litt kjappere for meg!

Men det er mer praktisk å bare kunne holde skjermknappene inne i stedet for skift for å få frem spesialtegnene på det fysiske tastaturet, der glemmer jeg meg bort hele tiden...

Ble også overveldet av alle programmene en stund, men det er jo lett å organisere.

I tillegg har du forskjellige scenes for arbeid, privat etc.

Litt tung og tykk for noen bukselommer, eneste negative.

Batteriet er også ok nå.

Lenke til kommentar

Flere som har problemer og koble telefonen til HTC Sense via programmenyen? (Eller noen som har en løsning på dette?...)

 

Jepp samme problem, får det ikke til. Har fått laget kontoen og koblet telefon nummer opp mot kontoen via web på pcen, men ikke f. om jeg får tilgang via telefonen.

Ser at folk med Desire HD sliter med det samme, og forklaringen er visst at det ikke er helt klart for Norge enda.

Kanskje like bra, siden jeg måtte teste en av funksjonene, og nå står telefonen min som sperret på htcsense kontoen min...så jeg vet vel når det funker, den dagen telefonen er sperret :!:

Lenke til kommentar

Til dere som lurer på det med HTC Sense, jeg har stilt spørsmål til HTC og fått følgende svar:

 

HTCsense er fremdeles ikke fullstendig, du vil derfor oppleve at en del funksjoner ikke fungerer eller ikke fungerer som de skal. Dette er noe vi jobber med å få ordnet så fort som mulig.

 

Og når jeg spurte om hvilken tid det vil komme opp svarte de:

 

Vi har dessverre ikke fått noen ETA fra vår tekniskeavdeling enda, men dette er en prioritet.

 

Jeg har også HTC Desire Z og sense har aldri fungert på min i det hele tatt.

Lenke til kommentar

Opplevde en liten bug i går:

Hadde skrudd av telefonen og skulle sjekke en adresse, så jeg skrudde den på igjen og gikk rett inn på kontakter før den rakk å koble opp igjen. Da hadde forresten kanskje Tasker slått inn også, som skal sette den i flymodus om kvelden.

Men da fikk den ikke tak i SIM-kortet, slo av og på igjen, men måtte ta en full restart for at SIM kortet skulle være tilgjengelig igjen. Litt merkelig.

Ellers er jo den hurtig av og på funksjonen helt nydelig...

 

Har også funnet en rar feil i Android: Hvis du har opprettet en mappe, så får du ikke lov å legge nye snarveier der hvis skrivebordet som mappen ligger i er fullt, selv om det er plass i mappen. Så du må ha en ledig plass igjen der mappen ligger også!

Lenke til kommentar

 Jeg sliter som en del andre med stor Æ, Ø og Å selv om man er midt i en setning. Har merket meg at det kun skjer når jeg bruker skandinavisk tastatur (som jeg har lastet ned fra Marked og altså har byttet til skandinavisk tastatur som inndatametode), når jeg bruker det innebygde (medfølgende) tastaturet, så fungerer Æ, Ø og Å som det skal. Dette problemet oppstår kun når man trekker ut det fysiske tastaturet og bruker dette.

 

Noen som har en løsning på dette? Mulig man burde kontaktet utvikleren som har lagd Scandinavian Keyboard. :) Så vidt jeg kan se har ikke det innebygde tastaturprogrammet noen mulighet for å kjapt få lagt inn smileys når man skriver meldinger, eller er det noen som har funnet ut av det? På "scandinavian keyboard" er det jo bare å holde inne retur-tasten.

Endret av labrekke
Lenke til kommentar

Det var selvfølgelig bare å trykke på meny > mer > sett inn smilefjes når man skriver en melding, men det er ganske mer krøkkete enn å kunne trykke på retur-tasten.

 

Takk for tipset , men jeg har allerede satt tastaturet til NO, men det hjelper ikke om man velger scandinavian keyboard som "inndatametode". Fungerer fint med standardkeyboardet som følger med da.

 

 

Lenke til kommentar

Har i de siste dagene testet og blitt veldig positivt overrasket over Desire Z sin WIFI hotspot funksjon og hastighet over 3G nettet.

 

Jeg hadde litt trøbbel med min internett linje via CD, og koblet derfor telefonen opp som WIFI hotspot og brukte 3G som internett kilde. Så utrolig lett det er å sette opp telefonen som trådløs ruter og hvor kjapt det gikk. Nå bor jeg jo i en middels stor by (Larvik) så man kan vel ikke forvente like god hastighet på landet.

 

Men super enkelt å sette opp, samme er det å bruke telefonen som USB modem for trådløse nett. Var hos en i dag som hadde et ødelagt USB modem, men en fungerende ruter. Koblet da telefonen til pcen, og vips kunne vi laste ned det vi trengte av oppdateringer osv.

 

Programvaren for å koble til telefonen ligger jo på minnekortet, og det er bare å velge at telefonen skal være en diskstasjon først, så får du tilgang til setup filen.

Så kan du bruke telefonen til alt mulig etterpå.

 

Også på en pc som faktisk er ca 7 år gammel og som kjørte XP.

 

Har nå sagt opp mitt mobile bredbånd fra Tele2 og gått over til Super Cheap dealen til Tele2 og kan da bruke telefonen som modem ved behov, og har da 500 MB inkludert hver måned. Fordelen er at det er data trafikk som gjelder hele døgnet, mot bare på kveldstid og helger på det mobile bredbåndet.

 

Uansett, en overraskene nytteverdi av telefonen som jeg faktisk ikke var klar over, men som bare styrker inntrykket av at jeg har kjøpt riktig telefon for mitt bruk. :new_woot:

 

:love:

 

HTC-desire-Z_1-420-90.jpg

Lenke til kommentar

Det var selvfølgelig bare å trykke på meny > mer > sett inn smilefjes når man skriver en melding, men det er ganske mer krøkkete enn å kunne trykke på retur-tasten.

 

Takk for tipset , men jeg har allerede satt tastaturet til NO, men det hjelper ikke om man velger scandinavian keyboard som "inndatametode". Fungerer fint med standardkeyboardet som følger med da.

 

 

 

Har samme problem selv! Men hos meg hjelper det å trykke "menu" under skjermen, også "pil tilbake" knappen også under skjermen. Da blir ÆØÅ æøå

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...