Gå til innhold

HTC Desire HD - Generell diskusjon/levering/leverandører


TheMoonMan

HTC Desire HD  

507 stemmer

  1. 1. Kommer dette til å bli din nye Android telefon?

    • Ja, uten tvil!
      314
    • Nei, dette er ikke noe for meg
      58
    • Jeg har ikke bestemt meg enda
      135


Anbefalte innlegg

Da var telefonen bestilt fra Amentio. beholder one-call-abb'et mitt og slenger på "gavepakka": praktisk talt ubegrenset ringetid, sms og datatrafikk ut året :)

 

Amentio skrev angående leveringsdator følgende: Tidligst 21. Oktober, men vi regner med månedskifte Oktober - November.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Søkte opp realease date på google med søkefunksjon 3 siste dager. Ved å krysssjekke de siste skrevne artiklene må konklusjonen bli at de lanserer telefonen 14.oktober i England. Iallefall igjennom Vodaphone.

Eksempler:

 

http://www.techradar.com/news/phone-and-communications/mobile-phones/htc-desire-hd-uk-release-date-officially-revealed-721031

 

http://www.product-reviews.net/2010/10/05/htc-desire-hd-official-uk-release-date-and-pre-order/

 

http://shop.vodafone.co.uk/shop/mobile-phone/htc-desire-hd

Tror operatørene får telefonene først, virker som det er kun de som blir kjøpt løst som blir forsinket.. htcsense.com er live nå så virker som om det begynner å skje ting..

Lenke til kommentar

Hvorfor har ikke htcsense.com valg for Norge under Select your country..?

 

Har bestilt denne hos Ventelo bedrift og venter i spenning..

 

Må man trykke på skjermen når man tar bilder med denne? Ser ikke noen egen ta-bilde-knapp..

 

Utifra de videoene som ligger på youtube har ikke telefonen egen dedikert kameraknapp. Hvis du skal ta bilde må du touche skjermen. Her velger du også om du vil ta video eller vanlig foto. Hvis du søker på youtube med navnet på mobilen så finner du masse stoff om den. :thumbup:

Lenke til kommentar

Hvorfor har ikke htcsense.com valg for Norge under Select your country..?

 

Regner med at dette kun er en språk-greie, da jeg skulle registrere DesireZ'en min (hadde fått den i morgen om jeg ikke dro på ferie før pakka kom på døra..) valgte jeg UK, og i neste meny velger du uansett hvilket land du er i fra en lang liste med blant annet Norge.

Lenke til kommentar

Hvilken farge kommer desire hd i til norge? Ser det står Black, Brown på mange nettsider. Jeg liker ikke den gråbrune fargen som mange desire har... Håper ikke desire hd har denne fargen...

 

Alle videoene og bildene jeg har sett på nettet viser en Desire HD som er sort foran, og 2 nyanser av mørk brunt på baksiden, har ikke sett noe sted at den finnes i annen finish.

Endret av JoonGoii
Lenke til kommentar

Er ikke netcom blant de som låser opp mobilen gratis?

Jo, så lenge det er binding på abb :)

 

 

Hvordan stiller dette seg når man bestiller gjennom Ucan2? det er jo fortsatt ett Netcom Abonnemang.

 

Men når det er sagt så er det jo ikke sikkert at det er operatørlås på den i det hele tatt, min Htc Hd2 skulle det også være operatørlås på, men det var det ikke.

 

jeg jobber i ucan2 kan bekrefte at Htc Desire HD har opperatørlås hos oss. Men hvis du ringer til netcom sin kundeservice på 05050 isdetden for ucan2 direkte gir dem ut koden.

Har flere kunder som bekrefter det.

 

Er bekreftet på lager Bekreftet 26.10.2010.

Totalt 3847.00. Er det noen som vet om en bedre totalpris?

 

Er bare å sende meg en mail eller ringe så skal jeg pushe litt frem i køen.

46418535/[email protected]

Lenke til kommentar

Dama har mobil-abb. hos Tele2, men det står registrert på meg. Hun skal ikke ha seg ny tlf og jeg har bedriftsabb. Det jeg da lurer på: Kan jeg bestille en ny DHD subsidiert på nytt abb på dama's Tele2 abb, men ta den nye og billige DHD'en selv og bruke med mitt Telenor bedrifts-abb? Eller er den DHD'en sperret på noe vis? Jeg bruker også XDA aktivt, så om det må en ny ROM og ROOT til, er ikke det no problem... :)

Lenke til kommentar

Hmm... Bestilte 5.Oktober, når tror dere jeg kan regne med å få den?

Er utolmodig! :tease:

 

Legg sammen 2 + 2, så forstår nok også du at ingen her kan gi deg korrekt tidspunkt for når du får telefonen. Når telefonen kommer ifra grossist/leverandør og til firmaet du har bestilt den hos, så vil du eventuelt få den. Og så vidt jeg vet er ikke dette kundeservicen til noe av det jeg nevnte over:)

 

Latterlig å mugne til denne tråden med haugevis av operatørsnakk og andre ting, spesielt når man både har google og andre informasjonskilder.

Endret av TheMoonMan
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Dama har mobil-abb. hos Tele2, men det står registrert på meg. Hun skal ikke ha seg ny tlf og jeg har bedriftsabb. Det jeg da lurer på: Kan jeg bestille en ny DHD subsidiert på nytt abb på dama's Tele2 abb, men ta den nye og billige DHD'en selv og bruke med mitt Telenor bedrifts-abb? Eller er den DHD'en sperret på noe vis? Jeg bruker også XDA aktivt, så om det må en ny ROM og ROOT til, er ikke det no problem... :)

 

Når telefonen blir låst opp at netcom kan den brukes fritt til hva du vill. Er ikke nøye om ditt nåværende mobil abb er registrert på sjefen, mamma eller jesus;) Det forblir uforandret. Vi porterer ikke over ditt nåværende nummer, men gir deg ett nytt som du ikke trenger å ta i bruk hvis du kun er ute etter mobilen.

Lenke til kommentar

Jeg ringte Chess idag. Jeg fikk da vite at de får den inn i løpet av desember. Jeg nevnte da at NetCom forventer å få den inn 26 oktober, noe som er merkelig siden det er Moobi som leverer til både Chess og NetCom (bla.). Så jeg ringte til NetCom for å høre hva de hadde å si. Personen jeg snakket med sa at de forventer å få den inn 26 oktober, og at han selv hadde bestilt en. Jeg nevnte da at Chess har endret datoen til desember, og at det også er Moobi som sender ut bestillingene til NetCom. Så det vil jo være logisk at NetCom ikke får den før desember også. Det hadde denne personen da ikke hørt noe om. Han ba meg ringe Moobi. Noe jeg gjorde. Der fikk jeg høre at de forventer å få den inn 26 oktober.

 

Så spørsmålet mitt er; HVOR har Chess fått datoen sin fra? Det er tydligvis ikke fra Moobi. Noen tanker rundt dette?

Lenke til kommentar

Så spørsmålet mitt er; HVOR har Chess fått datoen sin fra? Det er tydligvis ikke fra Moobi. Noen tanker rundt dette?

 

Mine tanker rundt dette er at vi diskuterer noe på et plan vi overhodet ikke har tilgang til informasjonen rundt. Dette er store firmaer, med avtaler seg imellom. For alt vi vet er det HTC som "bestemmer" hvem operatører som får selge deres telefoner først, osv osv.

 

Det er nemlig hakket mer komplisert enn at det kommer en trailer fra kina og slenger av seg 3000 telefoner til de som vil ha. Det er helt andre ting som skal stemme, og det kan hverken en stakkars kundebehandler hos en operatør vite og tydeligvis ikke de som er første stasjon for import her i landet, altså Moobi.

 

Det jeg flirer mest av her er vel det faktum at så mange ringer kundebehandlere å spør. For alle som har hatt en slik jobb, så vet man at man har minimal tilgang til den konkrete informasjonen som er høyere oppe i firmaet enn en selv er. På samme måte som en rørlegger i f eks Bravida ikke vet hva sine sjefer i firmaet gjør til alle døgnets tider. Enkelte ting er ikke ment for alle å vite.

 

Som nevnt, jeg tror det har med avtaler, operatører, tilgang, leverandører, grossister, logistikk og HTC. Og alt vi egentlig som forbrukere klarer å finne ut et bruddstykker av informasjon, iblant noen lekkasjer osv. Men vi klarer ikke å tro oss frem til noen matnyttig info her, det blir bare spekulasjoner :)

 

Og mange av slippdatoene nettbutikker og andre har på sine sider kan endres når som helst, til når som helst ettersom de vil og hva de vet. Forøvrig er det vel heller ingen lover som sier at butikker som selger samme vare ikke kan anta leveringsdatoer som er ulike. De gir oss en slags pekepinn i riktig retning, men for oss som har hatt gagdet interesse en del år vet at vi er i en veldig gråsone når det gjelder produkter og slipp rett før lansering, og iblant (som oftest) tar det litt lengre tid. Det er bare å se på byggebransjen av større arbeider, hvor man som regel har en avsatt tid som bygget skal bli ferdig på...men som vi alle vet, det skjer nesten ALDRI at et stort bygg står ferdig til datoen man har satt. Men kundene må ha en gulrot hengende foran nesa;)

Endret av TheMoonMan
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...