Gå til innhold

Test: Logitech G510


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hva skjer med anmelder her. Dette er jo en helt urelevant anmeldelse. Logitech har tidligere kommet med en rekke gamer tastatur, både g11, g15 og g19. Og samenligninger forbedringer i forhold til disse blir ikke nevnt i det heletatt .. i stedet veleger man å sammenligne med et "stuebords/pynte" tastatur som er ubruklig til gaming formål.

Og man tar heller ikke med funksjonene som er viktige her.

Andmelder er ikke "vant" med macro taster til venstre for vanlig taster.. det har det jo være på alle tidligere modeller, samt en rekke modeller fra andre produsenter av gaming tastatur...

Nei denne andmeldelsen får stryk sett i fra midt ståsted. Jeg logger på HW og leser andmeldelser fordi jeg forventer å bli fortalt om nyheter og bra/dårlige funksjoner på utstyr. Men da forventer jeg også at andmelderen faktisk har tatt i lignendes utstyr. For å sammenligne, en kan heller ikke andmelde nye serverprodukter som om man ikke er vant til at de kommer i rack modeller, da man selv bare har brukt desktopper tidligere .. det er to vidt forskjellige produkter....

  • Liker 2
Lenke til kommentar

"Logitech har gjort det svært bra med sin G-serie av spilltilbehør. Det ene gullproduktet har avløst det neste"

 

I mitt hode er suksess vanskelig og bedømme, men jeg vet at mange vil kalle et stort salg eller god profit for suksess.

 

"for mange er det Logitech som er det eneste som gjelder på inputfronten."

 

Dette er litt synd, da mange av tastaturene logitech selger ikke er laget av logitech. På samme måte som mange (f.eks. koreanske) biler blir oppkjøpt og gitt nytt navn (f.eks. Chevrolet).

 

"Hvor man liker å putte fingrene sine er en høyst personlig ting"

 

Mange lager seg erfaringer og meninger som de velger etter, andre har ingen erfaringer eller meniger og dermed tar frem andres og kopimaskinen. Dette er det mange selskaper som utnytter (spesielt i enkelte målgrupper og segmenter).

 

"Tastenes pendlerrute"

 

Det er etter min mening helt klart en fordel at tastene (dataen) reagerer øyeblikkelig når jeg trykker på de. Da er en liten pendlerrute ideelt.

 

"Tastaturets bredde (lengde)"

 

Etter min menig/erfaring har ikke bare bredden på tastaturet med plasseringen på skrivebordet å gjøre, men med ergonomien (samspillet mellom mennesket og maskin). Hvordan sitter du foran skrivebordet?

 

Jeg ble lurt når jeg var uerfaren og satt med albuene i 90° (estimat :) ut fra ryggen for å nå musa i fra w tasten og fortsatt dyttet musa inntil tastaturet så tommel tasten ble trykket på til stadighet. Jeg har derfor en erfaring som former min menig.

 

© Copyright hehe :) (jeg er i mot kopibeskyttelse, men det er en annen diskusjon)

Lenke til kommentar

Lager betydelig mindre lyd enn Saitek Cyborg tastaturet. solid følelse. (Unntatt H knappen som lager en slags skrapelyd når den trykkes ned...)

Hånden ligger ganske ok, men ville likt om benene bak var litt høyere, blir litt for flatt (kommer til å legge noe under der).

Ingen problemer sålangt

Windows 7 ultimate x64

 

Selve hele bokstav tastene sin størrelse er litt forvirrende til å begynne med, men det er fordi jeg er vandt med de store tastene på Saitek cyborg.

Jeg trodde tastaturet var skikkelig langt, men er visst kortere enn Cyborgen. (så det er som sagt litt små taster i og med at det også er macro knapper på venstre side)

Kunnw vært litt sterkere lys i tastene

Ellers flott å se på, bilde kommer straks

 

post-131571-1284031813,17_thumb.jpg

 

post-131571-1284031897,9079_thumb.jpg

Endret av Möllers Tran
Lenke til kommentar

Kan du bekrefte om baklysene på knappene også forandrer seg? Da tenker jeg ikke kun på makro tastene men samtlige knapper. Er dette hengt opp mot Lcd fargen eller kan stilles uavhengig av dette.

 

Har du mulighet til å teste den analoge lydutgangen? Faktisk så synnes jeg akkurat det kan være en genial funksjon om lyden via usb funker bra.

Lenke til kommentar

Æsj.. H knappen min er ødelagt.. Tok den opp og så at den plastikken under tasten var knekt eller bøyd på et vis. den virker fortsatt men hadde vært kos med noe som er som det skal..

Ringte logitech og de sa de ikke kunne sende meg en tast, og at jeg måtte henvende meg til netshop hvor jeg kjøpte den.. noe som resulterer i at jeg må returnere den til de, 150kr ekstra frakt, ventetid 2-3 uker før jeg har nytt igjen..

faen...

What to do?!h

 

 

EDIT;

 

Netshop klatret netopp over komplett når det gjelder kundeservice, de skal sende meg en ny H tast :D

wohoo

Endret av Möllers Tran
Lenke til kommentar

Hmm.. Må si det frister mer og mer med G510, MEN!

Har nå vært igjennom G15 rev1, G15 rev2 OG G19 og samtlige har skuffer meg på samme måte.

 

Hoved problemet jeg har hatt med disse tastaturene er følelsen av knappene, jeg syntes de blir noe høye og ukomfortable i bruk, her syntes jeg Logitech Illuminated med sine lavprofil taster gjør en MYE, MYE bedre jobb!

 

Det jeg dog savner på Illuminated er G-knapper (makroknapper) som er kjekke å ha i diverse spill når du først gidder å programmere de skikkelig, samtidig føler jeg at disse G-tastaturene er endel større enn strengt tatt nødvendig.

 

 

Men folk påstår jo at G110 og nå G510 er et steg opp fra de tidligere utgavene fra taste- og kvalitetfølelse angår, så kanskje? Er visstnok litt mer kompakte enn de foregående utgavene også i den forstand at det ikke er like mye "wasted space" rundt omkring på tastaturet.

 

 

Så spørs det da.. Logitech Wireless Illuminated K800 eller Logitech G510?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...