Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

ha sex hele natta?


Gjest anonym

Anbefalte innlegg

Jeg snakket med en gutt som jeg driver på med, og han begynte å snakke om å ha sex i mange timer, til og med hele natta. Er dette mulig? Trodde ikke gutter kunne holde ut så lenge :o

hehe

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest jeansgutt21

Jeg snakket med en gutt som jeg driver på med, og han begynte å snakke om å ha sex i mange timer, til og med hele natta. Er dette mulig? Trodde ikke gutter kunne holde ut så lenge :o

hehe

Det går fint an å ha sex i mange timer, har ofte sex hele natta jeg, hendt noen ganger at vi har hatt sex hele helga også. Da låser vi bare døra og holder på hele helga, fra fredag til søndag:) Med soving og sånt da, men ikke ute av senga eller leiligheten.

 

Må være veldig kåt, ha kontroll og la dama ta styringa og la hun bestemme over guttens orgasmer. Er også sånn at jeg kan også få flere orgasmer, også uten å sprute, da blir jeg heller ikke slapp i mellom:) Det er bare superdigg, la han få somhan vil å se om han kan holde det han lover, men det er fult mulig:)

Lenke til kommentar

Tror det bare er mulig basert på spontanitet. Det vil si at man ikke planlegger det, men bare ikke klarer å stoppe på en måte, og bare fortsetter.

 

Hvis man PLANLEGGER noe sånt tror jeg nok det kan gå i dass.

 

Man slutter jo gjerne av når det ikke gir mer nytelse, ellers er det bare litt ødeleggende egentlig.

Endret av ikkespisgress
Lenke til kommentar
Gjest jeansgutt21

Sex kan jo være så mangt, ikke kun vaginalt samleie. Men det å ha lange sexakter, kun for varighetens skyld, høres ganske kjipt ut.

Sex gjøres kun for nytelsens skyld, Ikke noe annet!!

Lenke til kommentar
Gjest jeansgutt21

Kun for nytelsens skyld? Ja, sex gir nytelse, men tro meg, det finnes tusenvis av andre grunner til å ha sex.

Tusenvis! Hvilke andre grunner enn nytelse da, hvis vi ser bort fra det praktiske med forplantningen da!

Lenke til kommentar
Gjest jeansgutt21

Penger, tvang, undertrykkelse, respekt... skal jeg fortsette?

 

Mange har sex av andre grunner enn å ha det godt eller å forplante seg.

For meg, benyttes ikke ordet sex, når det handler om en eller annen form for tvang, vold, voldtekt, mm. Dette er en handling som kommer som enfølge av påtvunget handling i en eller annen form, ikke sex, som er selvvalgt pga nytelse eller reproduksjon.

Lenke til kommentar

Ha sex natten lang må være en "in the moment" ting. Holde på hele natten er absolutt mulig, men da går man inn for det. Med rett teknikk går det fint å holde ut så lenge, men ser ikke poenget. Sjeldent at begge parter er klar for noe så lenge..

 

I tillegg til at gutten kan miste ereksjonen, så kan dama bli tør. Dette selv om begge er lystne på mer.

Lenke til kommentar
Gjest Still going

Å jo da det går. Selv jeg i en alder av 57 greier mange timer. Og hemligheten er ikke hva gutten tror han klarer men hvor fling jenta er til å få den opp. To muligeter, hold på med alle former for sex men ikke la ham komme, stopp like før og ro ned så på igjen. En annen mulihet som krever mer av deg er at du lar ham komme så gir du han et par minutter pause før du suger og koser ham stiv igjen, ikke regn med at han kommer med det første. Gjør alt du kan for å være sexy og vis deg frem. La han se deg og gjerne få ham til å slikke deg. vis at du elsker å suge han. Begynner han å bli slapp inne i deg så hopp av og sug og kyss han litt. 69 stilling med lyset på virker meget bra for mange. Et video kamera koblet direkte til TV´n så dere kan se hva som skjer der nede er ikke å forakte, ikke ta opp noe det legger gjerne en sperre for mange. Lykke til dette er hærlig.

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...