Gå til innhold

Friår - forslag til gode/gøyale jobber?


Toppris

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

uten utdanning er det nok få "kule" jobber rundt omkring, og de som fins er det sikkert bra kamp om.

 

og etter en stund så er nok alle jobber et ork :p

 

bare sørg for å få deg en jobb fort, spesielt om det er en universitets/høgskole by da studenter er ivrige etter ekstra cash

Lenke til kommentar

Kva er det du synest er ein gøyal jobb då? Folk er forskjellige og ikkje alle liker det samme.

 

Men som påpeikt så er det ikkje så mange kule jobber som er tilgjengelige utan at du har utdanning, så type jobbar blir mykje av den typen du har jobba med før.

Fortrinnet ditt foran andre på din alder er at sidan du har eit friår no så kan du jobbe på dagtid, medan andre studentar kun kan jobbe kveld og helg.

Lenke til kommentar

Servering/bartending!

Selv skal jeg ta opp igjen serveringsjobben min fra i fjor, og fortsette med den "nye" deltidsjobben min på Ica. Vet det ikke er GØY, og jeg trodde jeg kom til å kjede rævva av meg der når jeg ikke hadde skole som utfordring og hjernestimuli, men det ser faktisk ut til at jeg har tilpasset meg. Kjeder meg i hvert fall ikke på jobb nå for tiden :)

Lenke til kommentar

Er det slik at alle tror man kan jobbe i en barnehage? Blir en smule sjokkert når jeg vet om flere jenter som pryder Facebook-statusen sin om at de har fått seg jobb i en barnehage. Vel, de snur vel fort i denne skrytingen så fort de står midt i smørøyet med ungeskrik, avføring og snørr. Nå er det virkelig ikke så ille som jeg skal ha det til, men jeg tror nok at mange ser på denne jobben som en dans på røde roser.

Endret av -Gudfaren-
Lenke til kommentar

Jeg jobbet i en barnehage i en uke sammen med to venner pluss at vi ikke gjorde de mest krevende (psykisk og fysisk) jobbene (bleieskift) og vi hadde korte arbeidsdager. Vi fikk bare 300 per pers. for en uke fordi det var en slags jobbuke istedenfor ungdomsskolen. Men selv med alle disse "lettgjørelsene" så var jeg lei etter bare en uke. Derfor anbefaler jeg absolutt ikke en barnehagejobb om du ikke virkelig liker unger.

Endret av Obi von Knobi
Lenke til kommentar

Støttekontakt er ikke akkurat den mest praktiske jobben i forhold til et friår. jeg har jobbet som det i 2 år nå og jag har uvanlig mye tid. 7 timer i uka, mot 12-16 som er vanlig. du kan jo selvfølgelig prøve å skaffe flere brukere. Dessuten sees dette på som om du gjør en tjeneste, du får ikke lønn, men honorar det vil si ingen feriepenger.

 

Jeg har også en jobb nå i barnehagen og den er en friluftsbarnehage med de eldste barna, og det passer meg perfekt. Har også ferie-jobb på teknisk museum som museumsvakt. Det er veldig allright, ordtentlige og hyggelige folk. Søk på en jobb der du vet/tror mange på din egen alder jobber og det vil bli mye trivligere.

 

Søppeltømmer ville jeg kanskje søkt på hvis du er litt usikker med barnehage og butikk ikke er tingen. godt betalt, 05.00 - 10-00 typ jobb. Du kan muligens også få en ordning hvor du er på dynga og sorterer etc. en uke og ute på bil en annen uke. Eneste problemet er at det er en veldig attraktiv jobb og som regel så annsetter de bare folk de kjenner, ene og alene fordi det er så mange som ønsker seg en slik jobb, litt rart det der.

Lenke til kommentar

Guide. Da får du reise, også.

Jeg vil tippe at det er ganske vanskelig å bli guide uten å ha gode kontakter eller en relevant CV.

 

Det er vanskelig å bli guide når man er så negativ som deg. Fortell heller noe du vet med sikkerhet istedet for å drive å tippe.

Det er mulig du foretrekker å danse gjennom livet som en gladgutt. Vi oppegående personer som ikke velger å tro på newagefeelgoodbullshitt bøker som The Secret velger å ha et realistisk syn på livet.

 

Greit nok at jeg tipper, men det er faktisk lov til å bruke fornuften. Er det sannsynlig at reisebyrå ansetter en 19 år gutt uten noe relevant erfaring eller kompetanse? Du kunne like gjerne anbefalt han å være president i USA som sommerjobb.

Og dette skal altså være mer gøpy enn butikkansatt. Godt forslag.

Ja.

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Hvis du vil ha en kul jobb, søk som pizzabud! Det gjorde jeg under mitt friår, og jeg angrer ikke et sekund.

 

Har selv erfaring fra kassa på Ultra og diverse lagerjobber rundt omkring, og ingen av dem måler seg med pizzabud.

 

Det er nok smak og behag, men jeg elsket arbeidsmiljøet (forholdsvis ungt) og det at man får kjørt mye bil.

Og liker du pizza, får du nok spist ett stykke eller to i løpet av en vakt.

 

Lykke til.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...