Gå til innhold

Kubjelle

Medlemmer
  • Innlegg

    1 081
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Kubjelle sine prestasjoner

155

Nettsamfunnsomdømme

  1. Takk for svar! Etter litt research så ser det ut til at dette også er tilfellet i USA. Jeg vil tro at det meste av kjøttproduksjonen er fra ammekyr. At 10% kommer fra kraftfor anser jeg da ikke som så ille.
  2. Noen som følger med på VM i friidrett? Er selvfølgelig helt håpløse sendetider til å kunne se noe live. Sykt spent på både Jakob og Karsten. De ser sterke ut og jeg tror begge vinner. Jakob kan også vinne 5000 meter, tror han har en god sjans. Ellers så tror jeg Karoline Bjerkeli Grøvdal kan hevde seg bra. 4 eller 5 plass, kanskje hvis alt klaffer kan vi håpe på en bronse??
  3. Jeg var på ketodietten i fjor og gikk ned 15 kg. Fra 102 til 87. Sluttet fordi jeg hadde lyst til å spise pizza og pasta. Har siden da opprettholdt omtrent samme vekt. +- 3kg. Den største fordelen med ketodietten er etter min mening at den døyver sultfølelsen. For meg ble det sånn at det var unødvendig å telle kalorier når jeg var på keto, ettersom at jeg helt naturlig spiste i kaloriunderskudd. Imidlertid er det viktig å få i seg nok salt! Jeg løste det med å ta supplement. I starten telte jeg nøye kalorier og carbs og sjekket meg med både ketostix Ketostix 2880, 50 stk. - Selvtester - Farmasiet.no og blodprøvemåler FreeStyle Precision B-ketone teststrimmel 10stk - Apotek 1, men etter hvert så ble det ikke nødvendig lenger. At ketodietten i større grad forbrenner fett enn andre dietter har jeg lite tro på. Det er muligens noe fordel med at ketodietten øker forbrenningen litt, men det er snakk om få kalorier. Kanskje 100-200 kalorier. Og kanskje det er i hovedsak på grunn av den termiske effekten av økt proteininnhold. Det går helt fint å trene i ketodietten, men du vil prestere dårligere med anaerobt arbeid på grunn av at glykogenlagrene dine er mye lavere på keto enn ved en "vanlig" diett. Noen løser dette med carb-loading før trening, men jeg har ikke prøvd dette. Du kan sjekke ut r/ketogains på reddit. På den andre side så blir du kanskje bedre i "sone 2"-trening ettersom du er mer tilpasset å bruke fett som energikilde, men dette er høyst spekulativt. Forøvrig så er "sone 2"-trening også et tiltak trådstarter kan se på for å komme seg ut av faresonen for diabetes type 2. Sjekk ut denne podcasten: The Peter Attia Drive: Iñigo San Millán, Ph.D.: Zone 2 Training and Metabolic Health (Ep. #85 Rebroadcast) on Apple Podcasts Jeg har siden 2013 også holdt på med periodisk fasting, men bare i form av at jeg dropper frokost. Har også prøvd 48-timers faste og det er mye lettere å faste i 48 timer hvis du allerede er i ketose. Det er noen bakdeler med ketodietten: - Det er en meget restriktiv diett, det kan være vanskelig. Spesielt i starten å finne ut hva du kan spise. - Det kan være utfordrende i sosiale sammenhenger. F.eks. om du blir invitert på middag. Du kan heller ikke drikke øl. Hvitvin går bra. - Det er dårlig dokumentasjon om langtidseffekten av å være i ketose.
  4. Er det sånn i USA at kyrene får kun korn eller mais? Jeg vil tro at selv om Norske kyr får noe kraftfor så vil nok mesteparten være gress. Svin er det nok verre med, de får bare kraftfor.
×
×
  • Opprett ny...