Gå til innhold

Steam tilbuds- og diskusjonstråd


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Noen som har prøvd Cities XL 2011? Virker kult, digga sim city 2000 i sin tid.

 

Med tanke på at du digga sim city2000, så kan jeg anbefale deg Cities XL 2011 på det sterkeste. Har det selv. Ble nostalgisk for et halvt års tid siden, og fant fram til sim city etter mange år. Syntes det manglet grafikkstandarden jeg hadde blitt vant med så jeg begynte å lete etter en "oppgradert" versjon. Cities XL traff midt i blinken!

Lenke til kommentar

Er det noe liv i multiplayer delen til GTAIV til PC? Og vet det har vært mye snakk om at spillet funker dårlig på PC, dårlig optimalisert eller noe, er det blitt gjort noe forbedring der?

 

Kan ikke uttale meg om MP-delen, men for 8,75 Euro, så vil jeg påstå at GTApakka er et veldig godt kjøp. Kjøpte spillet ene og alene for SPdelen på playstation 3, og det ga meg omtrent 29 timer ved første gjennomspilling. I tillegg så kan du glede deg til en oppgradering, rent grafisk. Noen som modder på spillet som har sluppet ut en kjempebra oppgradering. (http://www.itavisen.no/873300/se-den-nydelige-gta-grafikken)

 

Godt kjent med GTA IV på PS3 selv, så har runna det, eller historien i standard utgaven. Uansett slo til på pakken til slutt, så får vi se hvordan det fungerer på PC.

 

Ellers så var det de nye tilbudene da, C&C4 frister, dog har hørt mye dårlig om det... Cities XL 2011 er vel også av interesse, husker jeg spilte mye Sim City 2000 og 3000.

Endret av Nitrius
Lenke til kommentar

Jepp. Forresten går den ann å lagre noen av spillene man kjøper på steam på en annen disk enn de er satt til automatisk? Begynner å gå tom for plass.

Joda det er mye mulig, jeg hadde samme problem, fikk tak i en 250gb disk til og tok backup av spillene mine og slettet steam fra disk og innstallerte det på den andre disken og la tilbake spillene :)

Lenke til kommentar

Dessverre ikke.

 

Altså, du kan laste dem ned, ta backup så du slipper å laste dem ned på nytt, og lagre backupene på en annen disk... Men de må fremdeles tilbake i Steamapps når du faktisk skal spille.

 

Vissvass...

Du kan ha spillene dine på så mange disker du vil. Vil du ha ett av dine mest krevende spill på SSD disken, eller du har for liten plass på disken der Steam er installert. Så kan du fikse det ved hjelp av junctions, eller laste ned et lite program som gjør det for deg: Steam mover

Lenke til kommentar

Kjipt at Super Street Fighter 4 AE måtte komme akkurat nå. Det er på overraskende 10 gig, og tar jo hele dagen å laste ned med denne pågangen..

 

Ser ikke ut som om det blir noe handling i dag på meg. Mass Effect 2 til 6,80€ hadde jo vært finfint hvis jeg ikke hadde hatt en fysisk kopi liggende i skuffen allerede..

 

Forøvrig litt artig at et lite spill som Sanctum ligger først på bestselgerlista.

Endret av Riboflavin'
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...