Gå til innhold

Ye Olde Premier League Pub


Latias

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Selv om det er masse penger inni bildet, så er det ekte følelser vi ser utpå der.

I bunn og grunn flotte bilder vi får servert.

Dopere som vinner Tour de France blir glade de òg. Det er ikke dermed sagt at prestasjonen er den samme som å vinne uten juks.

 

Djees. Dummeste sammenligningen jeg har hørt på lenge..

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Så fordi at City har kjøpt spillere for mye penger har de jukset?

Fordi de har kjøpt spillere for penger som de ikke har. Klubber som Arsenal og Liverpool er verdige og ekte konkurrenter fordi de kjøper spillere for sine egne penger. Penger som de har opparbeidet seg gjennom sportslig suksess. Ikke som de har fått i gave av en rik sjeik. Det er ikke vanskelig å vinne PL hvis du kan bruke ubegrenset med penger, slik City har gjort. Det er ikke en prestasjon.

Endret av Geir M
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Barton er og forblir barton. Han er ikke akkurat savnet. Tevez treffer jo ikke(?), men det kan se ut som han slenger ut armen eller noe mot barton.

 

Jeg så nettopp motd fra bbc. Det meste har handlet om city men jeg synes folk skal vite hvor ufattelig dårlig Chris foy i kampen stoke - bolton. Begge målene til stoke er dommerfeil. Den første holder Bogdan KLART, før en stoke spiller hopper i an og ballen triller over mål. Straffen crouch får er ekstremt billig, mulig det er litt kontakt, men umulig å falle av den der spør du meg. Forferdelig at en så dårlig dommer skal få ødelegge for et lag på den måten. Stor sympati for bolton og det er synd at det ikke kommer til å få særlig oppmerksomhet pga city sitt mirakel. Det gir meg faktisk en litt sur smak etter seieren.

 

Chris Foy må være den svakeste dommeren jeg noen gang har sett. Jeg kunne skrevet noen sider om hvor dårlig han har dømt mot city, men det finnes utallig andre lag som har følt hans inkompetanse.

 

Helt utrolig at han får forsette uke etter uke.

Lenke til kommentar

@Crispin: Enig. Dommerne har vært en total katastrofe hele sesongen. Likevel må jeg nok si at jeg neppe tror QPR hadde gitt så mye faen og nærmest latt City vinne om Bolton hadde vunnet.

 

Syns forøvrig det er rart at de ikke syncer 2.omgangene også.

Lenke til kommentar
@Crispin: Enig. Dommerne har vært en total katastrofe hele sesongen. Likevel må jeg nok si at jeg neppe tror QPR hadde gitt så mye faen og nærmest latt City vinne om Bolton hadde vunnet. Syns forøvrig det er rart at de ikke syncer 2.omgangene også.

 

De gjorde vel det? Startet samtidig i United- og City-kampen i hvert fall. Umulig å få kampene til å slutte samtidig da, går ikke an å få lik tilleggstid. Tror også at QPR hadde forsvart seg bedre på overtiden om de ikke hadde spilt på Bolton-resultatet.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg tror salget av Ruud var nødvendig for å få Ronaldo og Rooney til å klaffe helt. 06-07-sesongen var ekstremt underholdende sett med United-øyne. Spesielt Ronaldo tok jo helt av da og har ikke sett seg tilbake siden.

 

Ruud var allikevel fantastisk å ha når han først var her. Han bar et lag av middelmådigheter på sine skuldre og holdt oss i tittelkampen. Djemba-Djemba, Kleberson, Richardson, Miller og Bellion, liksom... Herrefred. Mørk periode.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...