Gå til innhold

Ye Olde Premier League Pub


Latias

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Mer penger hos TV2, så de har et bedre opplegg enn det som var på C+, ja. Men de har sine negative sider også. Jeg liker ikke han Børrestad-fyren noe særlig. Han har ikke peiling og er veldig kjedelig. Programlederteknisk er han god nok, men jeg vil ha en fyr som ikke er så forbanna glatt, generisk og kunnskapsløs. Det føles litt som om han er et industrielt produkt som masseproduseres i en programlederfabrikk.

 

Ellers synes jeg de litt for ofte har engelske gjester (men mye bra kvalitet på gjestene). Det blir også tidvis for mange snakkende hoder på en gang. Mange ganger hadde det vært mye bedre med færre folk i studio. Savner spesielt Tjernås, men Solheim også. De to pluss 1-2 spillere i studio i kamppausene hadde vært mye bedre enn det er nå.

 

Jeg følte mye av det samme i de første serierundene. Nå har jeg egentlig blitt ganske "glad" i Børrestad. Etter det jeg har forstått så er han genuint glad i sport og ser mye på fritiden. Han var jo gjest i Superbowl-showet til NRK tidligere i vinter til min store overraskelse. Synes ikke han er kunnskapsløs, men heller er smart og holder kjeft å ikke plaprer i vei når det faktisk er gjestene som skal stå for det meste som skal sies fotballfaglig. Han skal bare fordele spørsmål og komme med innspill. Noe jeg synes han greier bra. Både han, Langli, og Scahu liker jeg i studio. Lundekvam og Rösler har ingenting på TV og gjøre. Er enig i det med Engelske gjester. I stedenfor spillere synes jeg de kunne hatt mer dyktige journalister. Når de har enkelte "legender" i studio blir det for bleikt da de gjestene kanskje ikke er så oppdatert på fotballen i dag som en Tony Barrett ville vært. Bare en tanke. :)

Jeg har også lært å tåle Børrestad. Likevel er han en halfwit å regne sammenlignet med studioet C+ hadde. De intetsigende spørsmålene han av og til stiller legender gjør meg rett og slett flau. "Do you think Rooney feels the pressure?". Så har han gått på programlederkurs hos en ellerannen Amerikaner, for måten han legger trykk på ord er beyond plagsomt.

 

Langli er den eneste jeg føler tilfører panelet deres noe faglig, Schau er en klovn med mening og substans. Syns hele dekningen til Tv2 generelt sett er alt for Tabloid, likevel elsker jeg Sumo og HD-sendingene så alt i alt er det greit. Selv om jeg føler meg ganske snytt når meg må betale for en kanal som er prakket full av reklame, attpåtil grusomme reklamer trekt rett ut av helvete.

Lenke til kommentar

Langli er den eneste jeg føler tilfører panelet deres noe faglig, Schau er en klovn med mening og substans. Syns hele dekningen til Tv2 generelt sett er alt for Tabloid, likevel elsker jeg Sumo og HD-sendingene så alt i alt er det greit. Selv om jeg føler meg ganske snytt når meg må betale for en kanal som er prakket full av reklame, attpåtil grusomme reklamer trekt rett ut av helvete.

Det tenkte jeg også på, hvorfor det skal være reklame på en betalkanal, men det første jeg merket da jeg flyttet til England og etterhvert fikk meg Sky Sports er at det er enda verre der. Man betaler dyrt for Sky Sports, og det er enda mer reklame der enn det er på PL-kanalene. De greier vel ikke å finansiere/profittere kun på abonnementinntjeningen. C+ hadde jo også en del reklame, men da stort sett reklame for sine andre sendinger.

 

Ellers liker jeg TV2, og jeg tror ikke helt alle skjønner hvor heldige vi i Norge er. TV2 er langt bedre enn i England. Sky Sports har bedre studio og litt mer fotballfaglig innhold, men TV2 tilbyr oss ALLE kampene, og alle sammen i HD, i tillegg til egenproduserte studiosendinger og 24/7-kanalen med utenlandsk innhold. I England sender Sky Sports noen kamper, noen andre kanaler noen, og flere kampen sendes ikke i det hele tatt. Norge og TV2 er overlegne på dekningen av Premier League, hvert fall hvis man tenker på kun selve kampene. Jeg liker studio veldig godt, men det kunne vært enda bedre.

Lenke til kommentar
Jeg vil ikke ha dem som fans. Hvis ikke de forstår og tror på ting, så kan de dra til Chelsea, eller et annet sted

Mohamed Al Fayed om sin nye stolthet, Michael Jackson-statuen utenfor stadion.

 

Merkelig eller ikke merkelig å ha denne statuen der, men jeg likte setningen :D

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Viser bare at han ikke har en dritt å gjøre i fotball. Mer barnslig utspill skal du lete lenge etter.

 

Sånn, enda mer korrekt.

 

Prøvde forresten den tabell-kalkulatoren. Men når Wolves endte på 13. og over 10 poeng fra nedrykk så var jeg nok litt for opptimistisk. :p Uten Doyle blir det også ektremt hard, men kan jo åpne for både Fletcher og Ebanks Blake på topp.

Lenke til kommentar

McCarthy er mulig en fargeklatt, men fyren virker dum fotballfagelig og gjør mye rart ellers. Jelle Van Damme fant seg ikke til rette i klubben og forsvant etter bare noen få måneder, og jeg tviler på om McCarthy hjalp Van Damme noe særlig med å finne seg til rette. Det at han også er elendig på overgangsmarkedet, kjøper dyre britiske spillere, konsekvent bruker spillere som Ward og Henry fast gjør at jeg ikke blir skuffet hvis han får fyken.

 

Han skal ha for at han er god til å bygge opp ett lag, og Wolves var i dårlig forvatning når han tok over i Championship, men han mangler noe på det øverste nivået. For å ta Stephen Ward, fyren er så elendig, men MM skal bruke han for en vær pris. Er det ikke som back(som han egentlig er), så blir det anker, så blir det indreløper, så blir det kant, så blir det offensiv midtbane og så blir det spiss. Har et mål på 3 år eller noe... Eneste stedet han passer er på tribunen i en Championshipklubb.

Lenke til kommentar

Etter å ha lest Keane-biografien har jeg et ekstremt negativt inntrykk av McCarthy. Blir fremstilt som sta, mindre intelligent og ikke minst urettferdig.

 

Ikke så rart etter det som skjedde i VM 2002.

 

.

 

Er av den oppfattningen at Wolves supporterne elsker MM. De synger i hvert fall til stadighet sangen hans på Molineux. Jeg kan ikke begripe hvorfor en manager som ikke bare fikk dere opp til PL, men også holdt dere oppe med en sterk 15.plass, skal være fotballfaglig dum. Etter min mening er han en av de klokeste taktikkerne i pl. Hva laguttaket gjelder, har jeg ikke satt meg nok inn i wolves stallen til å ha noe formening. Men, i det store bildet, har MM gjort en god jobb for dere i West Midlands imo.

Lenke til kommentar

Wolves-fans i Norge misliker MM. I England er han mer likt, men fortsatt mange som ikke liker han. 15.plassen i fjor var så vidt, og man var veldig nære med å rykke ned i fjor, som i år. Som sagt så respekterer de fleste han for jobben han har gjort, men med tankte på den store summen han har brukt på spillere kreves det mer. Steven Fletcher ble kjøpt for ca 7 millioner pund, men får ikke spille. Det har også vært en gjentagelse i år at man spiller mye bedre med 2 spisser, men han bruker konstant 1.

 

Fotballfagelig dum går selvsagt litt i taktikk, men mest inn i hvilke spillere han bruker. Stephen Ward er virkelig en av PL sine dårligste spillere, og det er meget merkelig at han får spille så mye som han gjør. Karl Henry er grei defensivt, og når man først spiller 4-5-1 er det greit at han spiller, men når man spiller 4-4-2 bør han ut. Dette skjer ikke, og MM klarer nå å jage bort David Jones, en av de bedre midtbansepillerne i klubben.

 

MM er også en person som virker som baserer det meste på britiske spillere, noe som godt mulig er grunnen til at engelskmennene selv liker MM. Jeg ønsker at man skal ha en en britisk kjerne, men når talentfulle spillere som Bia, Van Damme, Guedioura og selv Zubar (i en periode) ikke får spille blir det galt.

 

I tilegg så har man denne sesongen tapt alle kampene mot de lagene man skal slå, West Ham; Wigan osv, og dette er noe som irriterer. Det er selfølgelig morsomt å slå Chelsea, United, Liverpool, City osv, men det er ikke de poengene man trenger. MM har alt for ofte vært for defensiv i bunnoppgjørene og det er litt det supporterne savner hos MM.

Lenke til kommentar

Storkamp i kveld, folkens!

 

Real: Casillas; Ramos, Pepe, Carvalho, Marcelo; Alonso, Khedira; Di Maria, Özil, Ronaldo; Adebayor

Benken: Adan, Kaka, Diarra, Granero, Arbeloa, Garay, Higuain

 

Spurs: Gomes; Corluka, Dawson, Gallas, Assou-Ekotto; Lennon, Modric, Sandro, Bale, van der Vaart, Crouch

Benken: Cudicini, Bassong, Huddlestone, Jenas, Pavlyuchenko, Defoe, Kranjcar

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...