Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Kort hår på jenter


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

flertallet av jenter kler ikke kort hår, men det finnes noen som kler det helt fantastisk bra. ser ikke bort ifra at du er en av disse :)

 

dessuten, når det kommer til jenter, så liker jeg at jenter er litt mer maskuline, for flertallet av jenter nå til dags er (mye generalisering fra min side) altfor opptatt av typiske jentegreier; sminke, sladder, sex & city o.l.

 

når jeg sier at jeg foretrekker en mer maskulin jente mener jeg ikke traktorlesbe maskulin, men heller at jenta er litt TØFF. vil ikke ha en dandy, skjør liten blomst som trenger skjønnhetssøvn og sminke og sutrer og griner dersom dette og diverse annet overfladisk piss ikke er i boks. poserbilder med trutmunn tatt fra strategiske vinkler i alskens forskjellige posisjoner er ikke kult.

 

jenter som er totalt uinteressert i politikk, psykologi, filosofi etc. og generelt lever i en liten boble av velvære hvor de ikke trenger å gjøre seg opp noen tanker om verden rundt er turn off. du trenger ikke å være nerd eller ha sterke meninger om alt (det kan fort bli for mye), men vær så snill, ha en hjerne og bruk den.

 

det er en balansegang

 

 

 

da er jeg ferdig med å lufte

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Hjelp, du vet hvor hyklersk du høres ut nå?

Jeg har feminine trekk, et feminint ansikt, bryster og vagina. Trenger jeg å fortsette?

Skal du være feminin bør du ha det viktigste. Altså, du bør ha et feminint ansikt, feminin kropp, vagina, hår på hodet og bryster. Hår, feminin kropp og vagina er de viktigste, spesielt den siste.

 

En gutt med langt hår har bare en av tingene og det er hår. Fungerer ikke særlig godt gjør det vel. Du derimot har kropp og vagina, men du har ikke hår på hodet. Altså, det er ikke hyklers, fordi hår på hodet er bare en av kravene.

Endret av Camlon
Lenke til kommentar

Selv synes jeg kort hår på jenter/kvinner ofte kan være veldig pent. Likte spesielt bilde nummer 2 til Zeph. Det kommer selvsagt helt ann på personen. Og akkurat som jeg rett og slett ikke kler langt hår, finnes det nok kvinner som ikke kler kort hår. Men det finnes nok av kvinner som kunne dratt kort hår veldig bra. Synes egentlig det er synd det er så få jenter som tør å klippe håret litt kort. Spesielt jenter med et veldig pent ansikt og fint hakeparti kan kle kort hår veldig godt.

 

@ Verfolne: Såvidt jeg kan se fra bildet ditt kler du kort hår veldig godt. Tror en fire eller fem cm med hår hadde passet veldig godt. Så kjør på med kort hårsveis om du liker det! :thumbup:

Lenke til kommentar

Hei, jeg er ei jente på 20 som en stund har lurt litt på en ting:

 

For rundt halvannen måned siden var jeg så lei av mitt ganske lange hår og tok frem saks og barbermaskin og tok vekk alt jeg hadde av hår på hodet. Nå har jeg vel rundt 2/3 cm. langt (som er litt lengre enn det høres ut, forøvrig)

I tillegg har jeg en ganske "slækk" og guttete klesstil med store skjorter og baggy bukser. (noe som sammen med håret innimellom gir meg et veldig "lesbisk" utseende)

 

Og nå kommer vi til spørsmålet: Jeg merket at gutta ble mer 'på meg' på byen enn hva de var før jeg tok håret, og det virker som om jeg er ekstra spennende med flanellskjorte og baggy bukser.

Er dette bare rent tilfeldig, eller hva er det, gutter? Er det spennende å ende til sengs med ei som virker som om hu er lesbisk?

 

Nei det er ikke mer spennende å havne i sengs med ei som virker hun er lesbisk. Og hvem sier at jenter med kort hår er lesbisk -.-

 

Det er helt opp til guttene du møter. Noen liker det ene, andre liker noe helt annet. Du møtte kanskje på noen som liker jenter med kort hår og baggy bukser.

 

Anyway, jeg liker ikke kort hår på jenter. Veldig få jenter passer det å ha kort hår. Og synes at det du har er litt for kort (men det er nå min smak)

Lenke til kommentar

Virker som du tar veldig til deg at mange sier kort hår ikke er pent Verfolne. Det synes jeg ikke du skal. Jeg synes du er utrolig pen, på begge bildene ^^,

 

Du har veldig veldig kort hår, kortere enn de fleste gutter, og på mange jenter ville det kanskje sett ut som de faktisk var gutter. Men du har et såpass pent/kvinnelig ansikt at jeg ikke var i tvil et sekund.

 

Tenk på hva du liker selv, og hva du selv er fornøyd med, og drit i hva disse tilfeldige menneskene på dette forumet sier. Det blir rett og slett for dumt. Som du ser så er det jo også flere som synes kort hår på jenter er pent.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Hun tar seg ikke nær av det, hun var bare mer ute etter generell konsensus. Men som hun føler det selv så virker det som om hun blir oftere sjekket opp nå, er flere som liker stilen hennes, hun skiller seg ut av mengden. Så selv om jeg personlig ikke likte håret hennes noe særlig har hun ikke noe å skamme seg over, hun er en sterk og tøff jente som tør å stå på egne ben.

Lenke til kommentar

Bildene, bekrefter tankegangen min. Gutter som ikke liker tøffe jenter vil ikke likt deg før du klippet håret heller. Ved å klippe deg ble utsende ditt mer lik personligheten din, og dermed vil gutter som liker den slags jenter, bli mer tiltrukket til deg.

Endret av Camlon
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...