Gå til innhold

iPhone 4/4S Café  Prat i vei...


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Så til et muligens litt tilbakevendende tema.

 

 

Spørsmål 1

 

Vi har en enhet som alltid har blitt synket med en laptop som nå skal skiftes ut. Det er en stund hvor det blir uten noen maskin og spørsmålet er da, hvordan får jeg synket enheten på flere maskiner? Jeg forsøkte å synke datterns enhet på min egen maskin men da begynte den å slette en haug fra hennes enhet og vi måtte synke på den laptopen igjen.

 

Mao. hvordan i alle dager kan man eks. ha synk av samme eller flere enheter på:

- jobb pcen

- hjemme pcen

- laptopen

 

Dette må jo være en issue Apple har måttet forholde seg til og de fleste vil nok tenke at det er naturlig å ha muligheten til å koble til og synke enheten via alle sine PCer som er i daglig bruk.

Jeg synes det virker merkelig at eks. iTunes på min hjemmepc ikke kan ha bibliotek for flere enheter og synke dem separat. Hva skal til for å få til det?

 

Dvs. jeg ønsker ikke å "piratkopiere" ved å overføre innhold fra en enhet til en annen, men rett og slett ha muligheten til å synke flere enheter med enhetspesifike biblioteker på samme pc og flere pcer.

 

 

Spørsmål 2

 

Så kommer jo dette med, hva hvis jeg har 2 eller flere enheter og ønsker å ha de fleste programmene jeg har kjøpt på begge, men ikke nødvendigvis alle. Må jeg kjøpe alle programmer per enhet jeg har kjøpt fra Apple? Altså hvis jeg har en iPod, iPhone og en iPad, må samme programmet kjøpes 3 ganger?

Endret av Theo343
Lenke til kommentar

Har endelig bestilt meg Iphone 4.

 

Håper det blir bra.

 

Har ikke MAC/ Apple PC.

 

Har forstått at på MAC har man et veldig bra og enkelt bildebehandlingsprogram, som er lett og bra å bruke. Samt at det er veldig enkelt å lage kalender, fotobøker, etc av egne bilder.

 

Får man tilgang til dette programmet når man blir Iphone eier. Og kan man da bruke det på vanlig PC?

 

Evt andre måter å få programmet på uten å eie en Mac?

Lenke til kommentar

Vurdere å skaffe meg en iPhone og droppe planene om en HTC Desire HD. Eneste som bekymrer meg er multitasking. F.eks med yahoo messenger, msn osv. Noen som bruker disse tjenestene på iPhone?

 

Funker fint det, push + fast app switching. Bruker selv Beejive til IM, men du har andre alternativer. IM+ er vel også et av de bedre.

Lenke til kommentar

Folk må bruke telefonen ganske mye mer enn meg om de får batteriet til å vare i kun et døgn. Batteritid var noe av den største forbedringen jeg merket da jeg gikk fra 3g til 4.

 

ikke NOE problem! bare å laste ned et spill du blir hekte på det. i mitt tilfelle så var det Dungeon Hunter 2 som fikk meg til å tømme batteriet på kort tid.

 

Forventer ikke å kunne spille 3D-intensive spill i to døgn heller, jeg mente normal bruk :wee:

 

Sa du ikke noe om ^^

 

Men kan no diskuteres hva normalt bruk er da. Jeg mener selvsagt at batteriet ikke skal vare ei uke med 24/7 spilling. Men vil no nesten tørre og påstå at spilling går under normalt bruk på en iphone. Spm er hvor mye spilling. men igjen, hvem kan definere normalt bruk med en telefon no for tiden? En telefon kan brukest til så mye mer enn å ringe med no vettu :)

Lenke til kommentar

Evt andre måter å få programmet på uten å eie en Mac?

"Programmet" du tenker på, sannsynligvis iPhoto, er utviklet for Mac og det skal godt gjøres å finne det i en Windows-vennlig utgave. Du finner nok alternativer, men ikke akkurat det samme.

 

 

Du får nok neppe tilgang på noe bilde behandlings program bare fordi du blir iPhone eier nei :p

How is this even possible? :no:

Lenke til kommentar

Hvis man har slått av mobildata og skal gå fra en plass til en annen med wifi en gang i blandt, da vil ikke det innebygde kartet bruke noen form for mobilnett som koster penger? Det samme gjelder for alt som bruker stestjenester, hvis du har slått av mobildata, eller?

Hvis du skrur av mobildata vil ingen applikasjoner kunne bruke mobildata. ;)

Lenke til kommentar

Nå har jeg ikke peiling, og jeg har ikke gjennomsøkt tråden, men kan det hjelpe å gå på iTunes > høyreklikke på telefon og "nullstill varsler" ? :)

Lyden streiker med varselet, så tviler på at avslåtte varsler vil funke. Det nevnes vann inne i telefonen, noe som er ganske usannsynlig etter mine bruksområder. Annet er støv. Må få fatt i en tannbørste. En del har fikset det slik. :p

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...