Gå til innhold

Hva ville Norge vært uten fremmedinnvandring?


Anbefalte innlegg

Hva med de etnisk norske som blir voldtatt, banket opp og mobbet av innvandrerne, Simon Aldra?

Det er utrolig trist, tragisk og jævlig. Men det er fortsatt en ekstrem minoritet av nevnte innvandrere som står for disse aktivitetene, så noen form for forskjellsbehandling av disse gruppene på bakgrunn av disse minoritetenes overgrep motsetter jeg meg på det sterkeste.

 

Jeg tror faktisk ikke det er så viktig for den enkelte om de får juling av en etnisk nordmann eller en innvandrer, eller for den saks skyld mobbet eller voldtatt.

 

Og siden jeg har besvart spørsmålet ditt, hva med innvandrerne som blir banket opp, mobbet og voldtatt av etniske nordmenn?

Når ble innvandrere voldtatt av nordmenn?

Endret av Dalfararen
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Folk er redde for å snakke nøkternt om innvandring, fordi de ser at de lett kan bli tolket som støttespillere av de ekstremistene som f.eks. skriver her.
Fra mitt ståsted, er det dere støttespillere for storskalas fremmedinnvandring som er ekstremistene. Snakk om nyansert tankegang...

 

Det finnes ikke noe kvalmere enn folk som er avhengige av å rakke ned på andre for å klare å føle seg bra. Dette handlingsmønsteret synes jeg å observere langt oftere blant folk med rasistiske tendenser enn blant andre [...]
Man ser vel kun det man ønsker å se... Hadde du følgt med på det jeg og andre som støtter opp om selvopprettholdelse har skrevet, ville du sett at våre meninger og innstillinger bygger på kjærlighet, ikke hat.

 

Man kan som regel finne folk som gjerne vil vifte med pekefingeren og fortelle andre hva de bør mene, samtidig som de er negativt forutinntatte overfor alt som ikke kommer fra deres egne trygge lille sfære. Men, det aller mest interessante er at gruppene peker på samme type ekstremistiske folk fra andre kulturer for å demonstrere hvor skummelt og fælt ting er.
For det første er det ingeting forutinntatt med å mislike andre kulturer. Jeg har opplevd dem og levd ved siden av dem store deler av mitt liv, og jeg har selv funnet ut at jeg verdsetter min egen kultur høyere.

 

For det andre er det ingen her som har "pekt" på andre folkeslag i andre deler av verden som ønsker å bevare sitt innfødte folk og deres kultur. Vi har kun pekt på de menneskene som ikke respekterer vårt folks leverom i vårt eget naturlige habitat. Om vi hadde forsvart en masseinnvasjon av hvite europeere inn i andre unike folkeslags deler av verden derimot, hadde du hatt et poeng. Men det er det ingen her som har gjort.

 

Felles for dem alle, er at de ikke klarer å nyansere. Har en hvit gjort livet surt for deg? Ja da er alle hvite dårlige folk. Har en svart gjort livet surt for deg. Ja da er alle svarte dårlige folk.
Det er det ingen her som har sagt. Du har tydeligvis misforstått hele denne tråden.
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Multikulturalistene er såpass indoktrinerte at de kommer aldri til å innse at det er store problemer knyttet til denne galskapen som vi blir påtvingt, nå som Oslo kollapser ned til en dass så skal de selvsagt ha det til at det ikke er nok "integrering" i distrikts-Norge som er årsaken til dette, de kommer sikkert til å få grine seg til viljen sin her også og når omsider problemene sprer seg til bygda så er det fortsatt vi som er motstandere av denne galskapen som er skyld i problemene.

 

:roll:

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Ja, for når dere kvier dere til å hate alle innvandrere, unngå dem, og forhindre at de tar del i blant annet arbeidslivet så er det dere som kveler integreringsprosessen. Og ja, jeg vet det er vanskelig for deg å akseptere denne sannheten

Hvorfor skal vi påtvinges til å jobbe for deres integrering?
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Ja, for når dere kvier dere til å hate alle innvandrere, unngå dem, og forhindre at de tar del i blant annet arbeidslivet så er det dere som kveler integreringsprosessen. Og ja, jeg vet det er vanskelig for deg å akseptere denne sannheten :yes:

 

Den innstillingen gjør innvandrere immune mot kritikk, og legger all skyld for alle problemer i verden på europeere (hvite). Way to go :thumbup:

 

Det du sier er i stor grad det som står skrevet i den norske skoles lærebøker, enda det er bullshit. Det man lærer i samfunnsfag/sos. kunnskap/ sos. ant ETC er ikke "ekte" forskning, og er derfor ikke den absolutte sannheten. Men hvis du vil leve i drømmeland og tro at alt går bra så får du bare gjøre det.

 

Den samfunnsfaglige delen om rasisme/innvandring i Norge er så multikulturalistisk som det går an, de sensurerer ignorant alle bevis og all forskning som går imot deres multikulturalistiske verdier. Det er på grensen til å kunne sammenlignes med religiøs indoktrinering.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg er meget godt kjent med samfunnsfag og årsaksfaktorer på mikroplanet. :)

 

Det som skjer er om man setter en forventet atferd på alle er at dette individet vil mest sannsynlig følge forventningene. Dette er kalt den kriminologiske stemplings- og rolleteori der samfunnet har, som tidligere nevnt, har på forhånd skapt en forventet atferd av deg uavhengig om du er kriminell eller ikke i utgangspunktet.

Om forventningen som er rettet mot deg er at du er eksempelvis en småkriminell vil dette ha fatale konsekvenser for integrering.

Siden alle i samfunnet stigmatiserer deg pga denne innbilningen skapes det psykologisk trekk der du utfører den forventede handlingen og oppfyller samfunnets forventede atferd som er blitt rettet mot deg.

 

Dette er det jeg frykter hvis man tar avstand fra integrerings- og innkluderingsprossesen. Derfor er jeg kritisk til manglende deltagelse i integreringen

Så ikke alt fra samfunnsfagfagene på videregående er bortkastet, noen, deriblant sosiologi og sosialkunnskap gir deg en større innsikt til samfunnsfaktorene for enkeltindividene...

 

Edit; Skriveleif

Endret av ole_marius
Lenke til kommentar

Det er fortsatt såkalt tulleforskning, en del av det er nok sant ja, men man skal fortsatt ikke utelukke muligheten om at arven spiller en rolle i individets oppførsel. Arven er et resultat av miljø, over veldig mange generasjoner, og arven kan ikke forandres iløpet av noen få tiår.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Ifølge SSB vil og har 2G's innvandrere bedre skolekarakterer enn 1G's innvandrer, så å si at det er umulig å endre på atferdsmønster som du hadde i ditt opprinnelige hjemland er dog bare vås..

 

Kunne også ha slengt på lagdelingsanalysen, men føler at jeg har fått frem det jeg mener opptil flere ganger i tråden.. :)

Lenke til kommentar

Det er ikke akkurat et samfunnsproblem.

Det spørs. Om et ekstremt statistisk mindretall er et samfunnsproblem kan også diskuteres. Det er et individualproblem. Ikke at det gjør det mindre alvorlig. Men det er fortsatt ikke et samfunnsproblem.

 

Uten oversikt over eventuelle mørketall, og med mangelfull statistikk (om noen vet om passende statistikk setter jeg pris på det) kan jeg ikke slå fast hvor stort problemet er. Noe samfunnsproblem er det neppe, men at det skjer kan det ikke være noen som helst tvil om.

Lenke til kommentar

Last ned denne raporten og vennligst pek ut der det står at det er kun en spesifikk innvandrergruppe som oppnår høyere standspunktkarakterer etter hver generasjon. Hele starter fra side til 45-48

 

For det første skiller ikke den statistikken mellom ikke-vestlige og vestlige innvandrere, og det er ikke sannsynlig at svensker, nederlendere, dansker og lignende er på nøyaktig samme nivå som ikke-vestlige. Og det er ikke mulig å trekke noen konklusjoner om ikke-vestlige utifra denne statistikken.

 

Det står ikke at det er kun en spesifikk innvandrergruppe der nei, men mest sannsynlig drar vestlige arbeidsinnvandrere snittet opp. Ettersom foreldrene dems kom inn ferdig utdannet. De integrerte seg selv og fikk deretter barn, som gjorde det like bra som alle andre skolemessig. MEN disse barna blir regnet med i innvandrergruppen statistisk sett.

 

Og det finnes betraktelig flere 2G's barn av visse folkeslag ettersom de har vært her lengre, se f.eks på pakistanere. Så du kan ikke da si at somaliske 2G's barn i fremtiden kommer til å gjøre det bra fordi pakistanerne har gjort det?

 

I alt har karakteren gått opp ja, men den har også gått ned på noen punkter. Og skolekarakterer er jo ikke det beste å dømme utifra, alle kan få 5'ere hvis de vil, de fleste er bare late, dette inkluderer nordmenn. Den norske skolen har ikke særlig høye krav, f.eks mattepensumet til den norske skolen er helt latterlig enkelt. Ikke for å snakke om at lærere ikke lar elever som faktisk har anlegg for matte utvikle seg. Dette gjelder også for de med anlegg for norsk, div. naturfag, musikk osv.

 

Da jeg gikk på ungdomsskolen lå jeg greit foran i matte og spurte om jeg kunne gjøre noe litt mer utfordrende, men det hadde ikke læreren tid til for han måtte gi ekstra mye hjelp til de som lå dårlig an, han nektet t.o.m å gi meg boka så jeg kunne jobbe videre på egen hånd. De som lå dårlig an var tilfeldigvis somaliere :ermm:

 

Arbeiderpartiets skolepolitikk går ut på å dra de flinke ned, og de litt mindre flinke opp, så alle sammen ender opp på samme nivå. De hjelper de som er dumme som brød. De som kan takle mye mer avansert stoff lar de bare jobbe selv, mens de sitter der med så mye potensiale som bare svinner hen.

 

De flinke elevene kunne lært seg derivasjon i 9nde klasse, men læreren holder de tilbake mens han desperat prøver å dytte de sliter videre i pensumet. Det er et ganske mange elever som er ofre av dette. De virkelige skoletaperne er de smarte. Med nivådifferensiering i skolen hadde nok resultatene og statistikkene vært ganske annerledes også, jepp det hadde nok vært ikke-vestlige innvandrere i eliteklassene også, men et fåtall av de, og de burde få nå sitt fulle potensiale. Poenget er uansett at de som:

- har lærevansker

- ikke gidder å jobbe med skolen

- ikke bryr seg om skolen

 

Disse personene hemmer de som egentlig kan jobbe på et mye høyere nivå. De med motivasjons/læreproblemer bør få all hjelpen de kan få, MEN ikke på bekostning av de som ikke har problemer.

 

Hvordan har dette noe med ikke-vestlig innvandring å gjøre? Innvandrere med gjennomsnittlig lavere karakterer enn nordmenn vil dra nordmenn litt ned i kvikksanden for å få seg selv opp, sånn er det.

 

Jeg TROR at karaktersnittet på skolen var høyere før enn det er nå også, men vet det ikke. Har ikke noen statistikk som sammenligner dagens karaktersnitt med snittet fra gamle dager (1930-1960ish), hvis noen har en feel free to post :p

Endret av thael
Lenke til kommentar

Norges ranssentral

"Det typiske ransofferet er en ung etniske norsk mann mellom 20 og 35 år. Den typiske raneren er en unge norsk mann med flerkulturell bakgrunn mellom 18 og 30 år."

 

Så antar jeg at svarene kommer; "Det er fordi de er arbeidsløse og blir behandlet som mindreverdige". Vel, kanskje det er en grunn til det? Om stort sett alle fremmedinnvandrere var like nyttefulle i arbeidsmarkedet som det etniske nordmenn er, ville det ikke lønnet seg for arbeidsgivere å ekskludere fremmedinnvandrere generelt. Likevel, hva er det vi ser?

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Fordi det også vil gavne deg og landet.

Hvis du med 'land' mener den norske stat; ja, muligens. Om du med 'land' mener det norske folk; NEI.

 

Jo fortere vi kvitter oss med multikulturalismen og fremmede innvandrere, jo bedre for det norske folk.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...