Gå til innhold

Nokia N8 12 megapixler 720P, HDMI, AMOLED, symbian 3


Anbefalte innlegg

ENDELIG har Nokia utviklet en DLNA software til N8, super nyhet :D Er egentlig den eneste multimedia funksjonen jeg har savnet på N8 og som noen få andre konkurrenter har hatt... Helt supert, nå er det ikke nødvendig å fikle med HDMI kabelen lenger :thumbup:

 

Er foreløbig kun i beta versjon og kan lastes ned herfra:

http://betalabs.nokia.com/apps/nokia-play-to

 

Veldig fint og oversiktlig brukergrensesnitt hvor man kan velge mellom musikk, video og bilder, den koblet rett til min TV uten jeg trengte gjøre noe som helst av innstillinger, bildet kom rett opp på TV automatisk med en gang :)

 

Men en ting som ikke fungerer helt hos meg, nemlig avspilling av videoer... Får bare melding "unable to play". Noen som har samme problem ??

 

EDIT: Ser ut som det er TVèn min som ikke takler video via DLNA, kun musikk og bilder, er ett par år gammel TV så er nok derfor videoer ikke støttes :cry:

Min mediaspiller (WD live) streamer derimot alt media helt fint direkte fra mobilen, har også testet videoer i HD kvalitet og det funker strålende :cool:

For de som har en nyere TV enn min vil nok alt funke direkte...

Endret av leirdueredet
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har kjøpt meg en Nokia N8 og sliter med å koble meg på internett med wlan på mitt hjemmenett. Når jeg starter websøking på mitt trådløse nett hjemme, spør telefonen om å koble til WAP. Jeg får da valget å koble til eller avbryte. Velger jeg å avbryte kommer jeg ikke på nett.

Noen som vet hvordan jeg kommer på nett via WLAN og ikke WAP??

 

mvh Haugvalla

Lenke til kommentar

Hmm nå er det en stund siden jeg har brukt min n8, men det skal da være mulig å koble til wlan, du har sjekket alt av nettverkssettings antar jeg, uten å finne noe uregelmessig?

 

Jeg tok å sjekket dette nå og endret noen nettverksinstillinger til "alltid spør", det virker som at wlan fungerer nå, da jeg nå må velge wlan eller wap.

Så nå kommer jeg meg inn på mitt eget nett!! :)

Lenke til kommentar

Robban: jeg skriver raskere med splitscreen qwerty på androiden enn jeg gjorde på de gamle nokiatelefonene (de med hardwaretastatur som ikke var qwerty). Jeg bruker såklart ikke standard keyboard, men det gjør ingen som vil skrive raskt.

 

Nokia N8 med Swype (hvis symbian^3 ikke har fått swiftkey x beta, som imo er et par hakk bedre) og litt determination, så er du raskere enn de gamle nokiaene som hadde hardware-taster.

 

Hvorvidt mobilen holder har jeg null peil på, siden jeg aldri brukte min dyre SMARTTELEFON til kun sms og samtaler. Hvis det var det jeg ville bruke en telefon til hadde jeg kjøpt en liten robust nokia på clas ohlson til 199,-.

Går det ikke an å bruke swype uten ordlista?

 

Noen som har nytt ang 2.0 programvaren? Ser rosamobilen har ankommet i butikkene og såvidt jeg vet inneholder den 2.0.

Lenke til kommentar

Hei!

 

Jeg har en N8, og er stort sett fornøyd.

 

Men jeg sliter med at det tar veldig lang tid å komem seg på nettsider som feks vg, dagbladet osv...

 

I tillegg lurer jeg på dett emed å legge ut bilder på Facebook fra telefonen... Noen som vet hvordan dette gjøres på en enkel måte?

Har prøvd å finne ut dette, uten å lykkes...

 

Mulig dette ikke er rett arena, men jeg prøver likevel!

 

På forhånd takk for svar!!

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-p4PIYwb6

Er det noen som vet om jeg kan bruke laderen som hører til min gamle trofaste 6280 til å lade en ny N8 med?

Hvis det er den runde pluggen (tynn) som de fleste nyere Nokiatelefoner bruker, så ja.

Lenke til kommentar

Noen som kan hjelpe meg her? : Jeg Får ikke sendt bilder, noe sted! Eneste som fungerer er via pixelpipe på wifi.

 

Bluetooth fungerer ikke til å sende bilder mellom hverken iphone 4 eller samsung jet og en annen telefon. MMS får jeg ikke sendt i det hele tatt (mistenker at jeg ikke har riktig oppsett eller noe, i å med at telefonen ble kjøpt med djuice, men jeg bruker ludo). På iphone og N8 så er det en slags sikkerhetsgreie at man må verifisere kode mellom telefonene etc, er det mulig å krølle til noe der selv om man trykker "OK"? Jeg opplevde i det hele tatt at telefonen slet med blåtann hele tia.

 

3g fungerer ikke i det hele tatt noe sted, trenger man et oppsett her også som man får fra feks nettilbyderen? alle apps som bruker nett får ikke kobla seg til 3g, slik som ovimaps.

 

Kan man sende full 12mpx bilder som mms? Jeg satser på at dette i så fall går automatisk når man velger send->via MMS.?

 

Er det normalt at GPS-en skal bruke 15-30 minutter på å finne meg utendørs/i bilen?

 

Thanks for your time :)

Lenke til kommentar

Dersom telefonen din er slik som du beskriv (og eg reknar med at du kan betjene den korrekt..) så er det noko som heiter garanti og reklamasjon. Prøv å få den ordna i staden for å skrive ein masse negativt om alt som kan vere galt.

 

Ingenting av dei tinga som du skriv om har eg opplevd sjølv om eg ser fram mot oppgradering til PR 2 eller Anna. Eg fekk svikt i høgtalar og telefonen vart bytt til ein vel fungerande og funksjonell "liten sak".

 

Ta telefonen med deg dit du kjøpte han og be om rask reparasjon. Då får du ein lånetelefon i ventetida og alt vi ordne seg................

 

Jeg ser på alle disse feilene som design feil. Prøvd 2 andre N8 og, alle er like. Skrive meldinger går ikke med snukontroll på omtrent, da må du eller den ligge stille, ellers vender den skjermbilde fram og tilbake så alt blir kluss. Har også latt mange andre prøve den, og de opplever nøyaktig det samme. Er ikke denne på må du forholde deg til kun "numerisk" tastatur. Hvorfor kan det ikke være et manuelt valg på skjermretning?

 

Jeg ser også ofte at jeg trykker og jeg ser på skjermen at du "trykker" men det skjer ingenting. Plutselig spretter det du skal opp, men da har du trykket mange ganger i mellomtiden og da dukker det opp en masse rart. Da kjører ingen andre programmer heller.

 

GPSen testa jeg seinest i dag. Aldri hatt treigere GPS på noe annet (mulig det kan være en feil på min modell).

 

Og hvorfor skal ikke jeg få skrive det jeg mener om denne? Er det bare lov å legge til positive sider med den? Jeg går her å kjøper noe som skal være en av Nokias topptelefoner på den tiden, men så viser den seg å være en av de værste telefonene jeg noen gang har hatt. Ja, det finnes garanti og reklamasjon, men å sende inn denne ender vel bare med i et gebyr, fordi telefonen har en design som gjør den dårlig. Det store og hele bunner vel ut i Symbian som den store syndern her. Så at produktet ikke holder mål etter min mening, blir det kun meg selv som må dekke opp for. En tur på verksted hjelper nok lite. Telefonen er bare sånn. Jeg kjøper et produkt for å bruke det. Ikke for å returnere det, fikse og plundre med det. Jeg har bedre ting å bruke min tid på. Jeg er en stor fan av ting som er laget for å brukes og som tåler å brukes. Det blir dessverre for mye leketøy som produseres i dag.

 

Kamera, GPS og det å få full tastatur til sms var mine hovedargument for å kjøpe den. 2 av 3 punkter svikta totalt. Skal kontakte leverandør og se om det finnes noen løsning. Men det ender nok med at jeg må punge ut for en ny telefon som fungerer.

Lenke til kommentar

Det er tydeleg ein korrupt telefon du har så mitt beste råd er: Bytt den hos leverandør.

 

Som alt elles i samfunnet: Dersom noko ikkje fungerar; bytt i noko som fungerar. Det er lite nyttig å lide seg gjennom ei hengemyr med korrupte system og kanskje vone at det brått startar å fungere att.

 

Alle er sikkert samde om at Symbian ^3 er eit opsys med barnesjukdomar akkurat som andre nye opsys. Dersom det er nokon trøyst så kjem ei oppdatering (Anna) om ein månad eller vel det og då reknar dei fleste med at Symbian ^3 vert meir stabilt/ strømlinjeforma og fungerar meir optimalt.

 

Likevel må eg som tidlegare skreve berre seie at min N8 er super og gir meg det eg forlangar av eit avansert smartsystem og vel så det (sjølv om eg gler meg til Anna kjem);-))

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...