Gå til innhold

Manchester United pre-season 10/11


Latias

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Skuffende oppvisning, selv om det er en preseason kamp. Om dette er hva unggutta til Fergie har å tilby er jeg vettaskremt for sesongen som kommer. Cleverly har vært tidenes spøkelse og Fabio er en rundingsbøye. Welbeck virker alltid tung og slapp.

 

Liker dårlig at det er Scholes og Giggs som styrer ALT.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Cleverly har vært tidenes spøkelse og Fabio er en rundingsbøye. Welbeck virker alltid tung og slapp.

 

Cleverly virker smartere offensivt enn Gibson og Carrick. På en annen side så bommer han med pasninger og lever i skyggen av Scholes. Som forøvrig har vært konge den første halvdelen. Welbeck er banens beste for min del. Macheda. Katastrofe.

Dette var dårlige greier. Hele gjengen virker veldig slappe.

 

Det er 35+ og en forferdelig luftfuktighet der. Ikke ideelt for tempofotball.

 

edit. Ser dere MUTV? Søtt intervju med VDS :)

Endret av niko.
Lenke til kommentar

Ikke et show akkurat. Gjesp. Fikk i det minste en hælflikk fra Berba. Fin vending på tverrliggerskuddet også. Ser mye friskere ut nå enn fra fjorårssesongen.

 

Delvis skuffet igjen over Cleverly. Som nevnt før så har jeg stor tro på at han er vår nye Scholes og syns gjerne han kan ta over for Gibson allerede denne sesongen. Ser mye smartere ut, tar mer sjangser (deilig å ikke bare defensive pasninger fra Carrick osv), men bommer og på fler. Det kan heldigvis læres. Min andre "glede-seg-til" var Corry Evans. Fikk bare 25 minutter og jeg la ikke merke til han fler enn 3 ganger. Maks. Så nervøs ut (forståelig nok) og skyggeløp med Fletcher så det ut som. Storebror Johnny får jeg ikke rost nok. Smalling virker også veldig bra. Kan nesten ikke tro at han spilte på det nivået han gjorde for 2 år siden. Utrolige steg. Virker kompakt og stabil.

 

Danny Welbeck blir personlig banens beste. Viv Anderson er enig med meg. Tar sjangsen han får av SAF og kommer til mange sjangser. Pen assist og pent brudd i forkant. Alikevel bare en FAC/CC-spiller for United. Vet ikke om jeg kan se han snike seg inn på førstelaget fast. Det blir nok veldig vansklig. 1 mål og 1 assist på 2 kamper i preseason hittil er uansett bra.

 

Obertan må også nevnes. Ser absolutt lovende ut. Rask, herlige steg, flink til å utfordre backene, rykk. Mangler en del på skudd og sluttprodukt generelt, men det ser bra ut. En annen spiller enn det han var for 6 måneder siden. Mista pre-season for oss i fjor, men er med nå og får en fin goal.

 

Utenom det er det viktigste i dag at laget faktisk fikk jobba. De fikk brukt kampen til det den skal være. Trening og arbeid. Mye slit og noen treige dueller, men kan ikke klage når vi går gjennom det med seier, uten skader og gutta har fått en bra økt. Jeg legger mye av skylda for dårlig/kjedelig/tankeløst spill på varmen og luftfuktigheten. Oppå det er det også en faktor at dette er trening og langt ifra et lag vi hadde stilt med i match. Smalling og Evans som hadde en kamp tilsammen før denne kampen osv. Samspill tar tid. Flaks at vi ikke slipper inn mål, men kunne også lett fått 2 straffer + sjangsen De Laet roter bort på slutten ved å være ego.

 

Nå bytta streamen min kanal fra MUTV til Gay Chat TV, så det er vel på tide å legge seg. Jeg tror SAF er fornøyd og jeg tror ikke vi trenger å være så engstelig over at vi ikke overkjørte PU i dag.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...