Gå til innhold

Tråden for BI-studenter!


fanelli

Anbefalte innlegg

Godt å høre. Men hvordan er arbeidsmengden det første semesteret på økad ? Kan jeg ta en ferie nesten på 2 uker i september og greie gode karakterer? Er det mulig og eventuelt utsette innleveringer om disse kommer i ferien min ? Takker for svar!

 

 

Innleveringer kan ikke utsettes med mindre det er noe medisinsk. Det er noen fag som har innlevering ca annenhver uke, korte innleveringer man løser på nettet. Man trenger som regel ikke alle disse bestått. I feks ett av økonomifagene har man 8 innleveringer, 5 av disse må man bestå. Så det er mulighet å droppe noen, men det kan variere fra fag til fag. De fleste fagene har 1-3 innleveringer over semesteret.

 

Arbeidsmengden er det umulig å si noe om, noen kan lese 4 timer hver eneste dag og få C, mens andre kan ta skippertak og lese som en hest to uker før eksamen og få A. En to ukers ferie fører til at du går glipp av en del forelesninger, men skal ikke være umulig å ta det igjen. Det spørs helt hvor motivert og flittig du jobber for å ta igjen det du eventuelt har gått glipp av. Uansett, de fleste klarer seg nok selv om de blir borte 1-2 uker :)

Endret av Christeven
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 3 uker senere...

Heisann.

Hvordan er mulighetene for å jobbe i hverdagene ved siden av å studere på BI?

Tror ikke det skulle være noe problem.. Er bare i forelesningene 1 måned før eksamene, og det funker fint.

 

edit:

 

Er gruppe innlevering førstehalvår i finans, markedsføringsledelse. Kan enkelt gjøres alene, eller i grupper som du lager selv.. Ikke særlig vanskelig. :)

Endret av Nikkor
Lenke til kommentar

Flott, takk for svar :) alltid kjipt når læreren lager grupper selv og du kommer på lag med idioter :hrm:

 

Dette er ikke vgs lengre, er det store problemer med gruppemedlemmer så blir disse kastet fort ut av gruppen. Men sett at det bare er du som har et problem med personene, så er det ikke så mye du kan gjøre.

 

Men altså, negativ forhåndsdømming som det der er aldri et bra utgangspunkt uansett. De fleste ved BI vet hva de betaler for, og er du lat vil det gå utover deg.

Lenke til kommentar

Hadde bare hørt erfaringer fra andre universiter hvor gruppearbeid ofte var et problem pga late gruppemedlemmer. Læreren hadde bare fortalt dem at dette måtte de fikse selv innad i gruppen.

 

Prøver ikke å ha negativ forhåndsdømming, ønsket bare å få høre om noen hadde hatt problemer med det på BI :)

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Du får 15-20 ganske store spørsmål i løpet av semesteret som du skal jobbe med. Fikk den første oppgaven den første uken, så kom det ca en oppgave per uke etter det. Var hvertfall sånn for meg i fjor. Det er en 5 timers eksamen der du får 3 spørsmål, men skal kun velge 2 av dem. Så det er en del som skal være med i dem.

Endret av Christeven
Lenke til kommentar

På grunn av sykdom fikk jeg ikke vært på forelesningen om lederskap og administrasjon i org. og ledelse, og fikk derfor ikke skrevet ned løsningsforslaget. Jeg prøver å bruke læringsmålingene til å finne ut hva som skal med, men det er ikke alltid like enkelt. Kan noen gi meg en kortversjon?

 

Hva ligger det f.eks. i "redegjør for ulike typer kommunikasjon i organisasjoner"? Er det snakk om komponenter i kommunikasjon? Eller valg av kommunikasjonskanaler? Eller noe annet?

 

Er også interessert i hvilke områder man bør fokusere på når det gjelder "Forklar forholdet mellom kommunikasjon og ledelse".

 

På forhånd takk!

Endret av Rubalcaba
Lenke til kommentar

Hei. Må ta opp Bedriften, siden jeg fikk dårlig karakter. Jeg meldte meg ikke opp til den om sommeren og det er vell antagelig for sent å melde seg opp nå. Kan jeg ta opp eksamen neste semester altså Julen 2011 uten å gjøre alt derre arbeidskravene, og hvordan gjør jeg det. PS: Jeg strøk ikke

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Hei. Må ta opp Bedriften, siden jeg fikk dårlig karakter. Jeg meldte meg ikke opp til den om sommeren og det er vell antagelig for sent å melde seg opp nå. Kan jeg ta opp eksamen neste semester altså Julen 2011 uten å gjøre alt derre arbeidskravene, og hvordan gjør jeg det. PS: Jeg strøk ikke

Det er for sent så du må vente til neste semester. Husk at fristen mest sansynlig er uke 40. Påmeldingen gjør du i Banner.

 

Når det gjelder arbeidskrav må du ikke ta disse opp igjen hvis disse er godkjent fra før.

Lenke til kommentar

er folket i rute til eksamen? har selv gjort ferdig alle oppgavene og vil bare forsikre meg om at vi får 3 oppgaver å velge mellom så skal vi velge ut 1?

Du skal velge ut 2, og nei er vel egentlig ikke i rute :p Begynte å lese for ett par dager siden, men nå er ikke ORG så stress..

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...