Gå til innhold

Nexus One Tråden [Google Android Mobilen]


Anbefalte innlegg

Jeg har hatt min i 24 timer nå, og jeg er veldig fornøyd med alt du kan gjøre med den. Spesielt alle programmene du kan laste ned fra Android Market.

 

Fant et veldig nyttig program som heter CardioTrainer. Det er gratis (basisversjonen), og er veldig nyttig når man skal f.eks. jogge. Den bruker gpsen og finner ut hvor, hvor langt, hvor fort du har jogget, og hvor mange kalorier du har forbrent. Veldig nyttig. Tror jeg tar meg en løpetur jeg ;)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Håper det er fra google til jc? For min står i transit.. vil ha den tidlig i neste uke!

 

[edit] gah! sjekka jc akkurat etterpå:

 

26/2/2010 Grunnet store snømengder i NJ/NY området vil det kunne oppstå store forsinkelser ifbm. denne ukens flysendinger. Snøværet er ventet å vare frem til lørdag og vi er usikre på om det vil være mulig å få til transport av flypakker før et stykke ut i neste uke.

Endret av B-QL
Lenke til kommentar

Noen som har hatt problemer med kameraet på denne mobilen? Ved 2 adledninger har eg både filmet og tatt bilder når eg har vært ute i kulden (fra 0grader tiø 2-3minus) og har hatt mobilen i lommen for å så ta den opp og ta bilder og filme. En del videor kunne ikke spilles og bildene var bare svarte. Igår filmet eg 2 klipp der den ene var fin og alt var ok men så neste film ble ødelagt. Mens eg filmet viste den fin bilde på skjermen men da eg skulle spille de igjen på mobilen så var det altså noe feil med filmen. Samme greiene når eg overførte til pc.

 

Her er resultatet:

 

th_video-2010-02-25-19-40-45.jpg

 

Er utrolig kjipt! :(

Noen som har råd til ka dette kan være fornoe? Det er filmet på original minnebrikke som fulte med og original program som fulgte med.

Lenke til kommentar

Har nå bestilt fra Google, og orderen er lagt til. Nå er det vel bare å vente til den ankommer jetcarrier sin addresse? Har jo registrert account på jetcarrier og lagt inn all nødvendig informasjon gjennom bestillingen, men får jeg en notification fra jetcarrier når den ankommer dem ellerno? Hvordan velger jeg hvordan shipping som skal brukes osv. Var kanskje litt mange spm, men setter stor pris på alle svar jeg kan få! :)

 

Du bør legge inn trackingnummeret fra fedex hos JC, du må legge inn fly booking ASAP. Og laste opp kviteringen fra google som dokumentasjon. Alt dette står under FAQ filene til JC. De bør du lese.

 

Hvor lang tid tar det før Google shipper ut orderen? Får vel ingen fedex tracking nummer før de har shippa den ut I guess? :)

Lenke til kommentar

Hvis du mener leverandør som avsender under booking av flypakker, så ja.

 

Var det jeg mente ja. Takker for hjelpen, da er alt i boks. Bare å smøre seg inn med tålmodighet nå! :) Tok du å kjørte tilleggsforsikring btw? Fant ut at det bare kosta 1,5% av varens verdi, altså 47kr~. Derfor synes jeg det var like greit å bare huke det av.

Lenke til kommentar

Når jeg la meg i går satt jeg telefonen på airplane mode.

Når jeg våkna i dag fikk jeg beskjed om at telefonen ikke klarte å logge på google kontoen min. Så jeg skrudde på wifi og logget inn. Fikk beskjed om at der va en oppgradering til ett program. Når jeg kom inn på market var det plutselig mulig å kjøpe masse programmer :D sååå.. jeg trodde pay apps var tilgjengelig, å restarta telefonen bare for å være sikker ;p men nå var det borte :(( Får det ikke til igjen heller. Noen som kan hjelpe meg med å få det til igjen? klokka er også blitt en time feil ;p

Lenke til kommentar

Ser ut til at flyet fra New Jersey (hvor JC holder til) kom seg av gårde til tross for været!

Nexusen ligger til fortolling hos JC's tollager i Tistedal :D Så går vel i posten på Mandag/Tirsdag. Yess!!

 

Hmm, merkelig, min pakke kom til JC på onsdagen, og den står fortsatt med status "Booked"...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...