Gå til innhold
Spørsmål om helse? Still spørsmål anonymt her ×
Husk at de som svarer ikke nødvendigvis er helsefaglig personell. Ta kontakt med fastlege ved bekymringer!

Deppetråden - Et fristed for tunge tanker (les førstepost!)


Jann - Ove

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Bah! Jeg er rett og slett ubrukelig og bare til bry. Jeg er ikke engang i stand til å ta vare på min egen leilighet. Fikk hjelp av foreldrene mine i går, med å rydde og vaske leiligheta. Jeg fikk gjort litt selv, men ga til slutt bare opp, da jeg følte at jeg bare var i veien, og at jeg ikke fikk til noe, så jeg bare gikk å la meg igjen. Mamma ble selvsagt bekymra, og prøvde å snakke med meg, jeg ville ikke prate, så jeg svarte ikke. Hun skjønte det, og lot meg være i fred.

Endret av Gnålern
Lenke til kommentar

For å for en gangs skyld poste en positiv post i tråden går det faktisk fremover med meg. Har på det verste vært litt nedfor i blant de siste månedene. Lenge siden jeg var ordentlig deprimert og suicidal. Det har hjulpet meg enormt å kaste meg ut i en skrekkelig sosial jobb nå for vel 9 måneder siden, hvor jeg sakte bygger meg opp. Nå kan jeg faktisk slå av en prat med totalt fremmede uten å falle helt sammen psykisk.

 

Det hjelper såklart å ha flyttet helt for meg selv. Mye av fritiden går med til å lade batteriene alene hjemme, men også det trengs mindre og mindre.

 

Nå mangler jeg bare å fikse på "default" ansiktsuttrykk, som ville skremt vekk meg selv også. Jeg ser dårlig, men nekter å bruke briller, så jeg går og myser titt og ofte og ser såklart sint ut av den grunn, og finner meg selv i å "rette" på ansiktsutrykket hele tiden. Ser sikkert dumt ut. Jeg må få fikset linser snart, så er mye gjort.

 

Nå håper jeg bare på at vinterdepresjonene ikke returnerer i år…

Lenke til kommentar

Føler at alt går feil vei. I Januar kom jeg ut av en 6 måneders lang depresjon. Jeg trodde ihvertfall det. Jeg var da fast hos psykolog, men følte ikke at det var psykologen som gjorde at jeg kom over det verste. Jeg følte meg nok så frisk når jeg avsluttet timene mine hos psykologen. Men jeg slet enda med selvbildet, noe jeg har gjort siden. Jeg har i det siste tenkt å gå til psykolog, men jeg vil ikke gå til den samme siden jeg ikke fikk den hjelpen jeg ønsket.

Selv vet jeg at det å få hjelp ligger mye i hva jeg gjør det til selv, men hun var ikke en psykolog som fikk meg til å klare å føle.

 

Jeg har det som oftest veldig bra, men jeg blir utrolig trist med en gang jeg blir minnet på ting. For eksempel: jeg blir utrolig deppa når jeg skal trene, fordi jeg blir minnet på at jeg ikke er like sterk, flink eller pen som noen av de andre som trener der. Får jeg ikke til teknikken blir jeg lei meg.

Jeg føler at min negativitet ødelegger for så mye, men jeg vet ikke hvordan jeg skal snu det..

 

Kanskje alt dette høres helt teit ut for mange av dere, men det er ganske vanskelig for meg å forklare hvordan det faktisk er.

Anonym poster: 6d64c74de97d0ac63979da16aaf7b049

Lenke til kommentar

Jøss, og jeg som trodde jeg var den eneste for i kveld.

 

Ja, jeg er også ganske lei av alt i kveld. Dødstankene vandrer frem og tilbake. Er søndagskveld egentlig, men hjernen tenker lørdag hele tiden, får meg til å lure hvorfor jeg sitter inne og pusler med Lego Technic når klokka er knapt 11 og fleste er ute på byn.

 

Har vært ute i dag, alene, vært på kino og sett Lone Ranger, alene. Tok meg en spasertur til sentrum, alene.

 

Egentlig er det vel greit å ta seg en alenetur i blant, klarne tankene, men ikke lett når alle er ute sammen med venner og kjære.

 

Men nå de siste par timene har tankene vært i fri flyt, mest negativt. Hvorfor jeg er alene, at jeg kommer til å forbli alene. Hvorfor skal man leve da? Er ikke meningene med livet å finne seg noen og leve lykkelig med h*n?

 

Har gitt opp jeg. Hvertfall kjærligheten. Får se hvor lenge jeg klarer å holde ut med dette. Anonym poster: eccaf4af4c8cbe4d6faa139c432ca207

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...