Gå til innhold

Starte ny trosretning.


Anbefalte innlegg

Sitter inne med en ide om å starte min egne religion. Religionen/trosretningen skal på ingen måte være religiøs, men heller en protest mot den norske stat. Er gått grundig lei av at AS-Norge deler ut millioner av kroner til tullete relgiøse retninger.

 

Er det noe jeg må ta hensyn til? Vil du stå som medlem i min religion (trenger støtte for å få dette i gang)? Eventuel pengestøtte doneres bort til andre vitenskapelige mål (forskning etc), som en kontrast til det religiøse og "den sjette sans" pengene ellers ville gått til.

 

Nå er det nok, få bort religionen fra Norges budsjett. :thumbdown:

Endret av Senyor de la guerra
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hvis det ikke er religiøst er det ikke en religion heller...

 

Men hvorfor starte en ny vissvass klubb for å legge ned en annen? Hvorfor ikke bare legge ned vissvass klubben som er der og ferdig med det? Vi klarer oss glimrende uten slike tåpelige instutisjoner som setter påstander høyere enn alt annet og de kirkene som de religiøse ikke klarer å kjøpe tilbake (da det ikke er automatiskk i at de troende får kirkene når staten skiller seg fra troen) får de enten selge eller lage noe fornuftig ut av. Ser foreksempel etter et nytt klubb hus til amcar klubben jeg er medlem i og syntes det ville vært et passe sted :)

 

Men å starte en ny vissvass klubb er å dra det ut på viddene.... Syntes jeg! :)

Lenke til kommentar

Det hørtes ut som en god trosretning. Om pengene doneres til vitenskapelige formål er dette selvfølgelig noe jeg vil være med å støtte.

Det avhenger jo selvfølgelig litt. Det er jo sikkert ikke den beste måten å protestere på, men penger til vitenskapelige formål er ingen dum tanke.

Endret av wingeer
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...