Gå til innhold

Det siste du drakk/spiste?


Gjest Slettet+9871234

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Restene av kremet tomatsaus, løk, hvitløk, sjampinjong, stekt kylling og pasta fra i går .. laget i den suveréne nye steikepanna! Tomatsausen flyr ikke over hele lenger, som i jernpanna. Varmen fordeles veldig jevnt. Etterfulgt av luftig suksesskake med sjokoladekrem ^^ Beste jeg har spist noen gang.

Lenke til kommentar

Spist 2 porsjoner tikka. :green:

 

Cola og burger. Lite matlyst for tida, så blei ikke halve burgeren engang før jeg fikk nok.

Det er fordi du spiser burger og drikker cola. Lite inspirérende for ganen.

 

Liker du ikke burger. :)

 

Så sjelden jeg spiser burger bør det ikke være det. Da setter jeg heller en krone på den herlige depresjonen min.

On topic: Noisy Juicebrus

kjøpt eller selv laget burger du. :)

Lenke til kommentar

Jokingnutria: Joda ^^ Har spist mange burgere i mitt liv. Men har begynt å dreie mot å lage hjemmelagde. Er lei av å bli tvunget til å spise muk og shit. Har til og med kjøpt sånn gammeldags kjøttkvern i bruktbutikk (250 kr). Kvernet kyllingfilét i den ^^ steika i panne og lagde tikka masala .. det var overraskende godt. Men skal lage burgere neste gang. Er bare litt vanskelig å bestemme hvilken type kjøtt man skal bruke og sånn.

 

Siste jeg spiste i dag var marsipanbrød av Anthon Berg.

Lenke til kommentar

Ribbe (sous-vide på 60 grader i 48 timer) med ris, kokt brokkoli og gulerøtter. Alt sauset inn i brun saus laget av pellets kjøpt i UK.

Surkles ned ganen med chilensk rød vin. Nå er det en moscow mule til dessert.

 

EDIT: Svoren ble selvfølgelig sprø, etter 30min i ovnen på 230 grader varmluft, med de siste på 275 grader grill.

På denne måten blir den sprø, men ikke julaften-sprø altså. Den blåser seg ikke opp, men absolutt akseptabelt.

Endret av mongojarle
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Tikka masala og hjemmelaget naan ^^ Nye steikepanner gjør det til en drøm, smaker bedre gjør det også.

 

Har ikke laget naan så mye før, så har pleid å kna den ut med hendene. Og det går sikkert bra hvis man er dyktig på det, men i dag brukte jeg kjevle, og dét gikk mye bedre enn før.

Jeg får den dog ikke like god som på restaurant, hvor hele brødet har en perfekt konsistens mellom sprø og myk. Hos meg blir noen deler temmelig myke, og noen deler svært sprøe. Så oppskriften er nok viktig. Har fulgt denne, men er på utkikk etter noe bedre. Har også brukt en fryst porsjon, går fint å fryse ned porsjonsstørrelser av både pizza og naan:

 

https://www.tine.no/oppskrifter/bakst/brod-og-rundstykker/nanbrød-med-yoghurt:

 

 

123kv7s.jpg

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...