Jump to content

Lord of Evil

Medlemmer
 • Content Count

  201
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Everything posted by Lord of Evil

 1. Hva kan man gjøre for å forebygge ulike spiseforstyrrelser (Anoreksi, Bulimi, Overspising)?
 2. Be yourself, everyone else is already taken.

 3. Aha! Sant det... Men hva med Jemen, Tunisis eller Egypt i 2011 da! De fikk ikke hjelp fra Norge og andre land, på samme måte som Libya?? Hvorfor akkurat Libya da?? Hjelp? Libya er et langt verre land nå enn det var før Norge deltok i ødeleggelsen av landet. Sant det!
 4. Du kan også bruke tor. https://www.tek.no/artikler/slik-blir-du-em-helt-em-anonym-pa-nettet/117275/5
 5. Det er vel ingen som tvinger dem til å møte opp der? Når begge foreldrene jobber må jo ungene ha et sted å være. sant
 6. For lærere betaler ikke skatt? For folk som er ansatt i det private har ikke ferie? AtW Serr??
 7. Alle har sin mening om dette, og jeg respekterer det!
 8. Vent nå litt.... Jeg fant ut at lærere får lønn i høstferie?? Så vi betaler skatt mens lærerne sitter hjemme???
 9. Hmmm... "#31# skjuler bare nummeret for den du ringer, du får ikke ett annet nummer." Sant det, man får ikke et annet nummer, men tror ikke politiet kan spore deg... Har du bevis. Ja, du kan taste #31# og ringe gratis! ingen kan spore deg /s Det er det jeg prøver å si, men noen kjønner ikke!
 10. Hmmm... "#31# skjuler bare nummeret for den du ringer, du får ikke ett annet nummer." Sant det, man får ikke et annet nummer, men tror ikke politiet kan spore deg... Har du bevis.
 11. Jeg og vennene mine pleide å tulleringe, før da, vi gjør ikke det lenger! Og folk kunne ikke ringe oss tilbake elle spore oss, og det er fordi vi skrev, #31# også telefonnummeret. Da kan ingen ringe deg tilbake eller spore deg, selv politiet også!
 12. Kvinner i arbeidslivet... Jeg har noen spørsmål som jeg lurer på... 1. Tjener kvinner idag like mye som menn, (Lønn)?? Lønnsforskjeller mellom kvinner og menn i norge... 2. Utdanning... Har kvinner og menn like muligheter til utdanning?? «Kvinner og menn skal gis like muligheter til utdanning, arbeid og kulturell og faglig utvikling.» 3. Dagens arbeid... Føler kvinnene at de har de samme mulighetene som menn (nå), blir de respektert osv... (på jobb)???
 13. Med fare for å høre ut som en konspirasjonsteoretiker: Gaddafi ønsket å lage en ny valuta basert på gullstandarden, noe som muligens var en medvirkende årsak til at NATO blandet seg inn i konflikten i Libya. Sagt på en annen måte: USA og vesten likte ikke tanken på at de ikke lenger kunne bytte "verdiløse" papirlapper (Fiat-penger) mot olje. Dersom Libya hadde fått en valuta basert på gullstandarden, da er det ikke sikkert at de ikke lenger ville akseptert USA og vesten sine Fiat-penger; men heller forlangt gull i bytte mot olje. Riktig, jeg har også lest den før! #Illuminati: New World Order
 14. Hva har vært resultatet? Fikk NATO land mer olje? Norge og usa trenger ikke utenlandsk olje, de har mer enn nok uten å kjøpe andres olje. Det er det jeg lurer på også!
 15. Hvordan hjalp Norge Libya? Oh, sant det Norge bare ødelag Libya! De bombet sivile i tilleg til Ghaddafis soldater og noen opprørere! Og nå er det borgekrig i Libya! Alle klapper for norges arbeid i Libya -
 16. Kan det være at de landene som ble med i Libya krigen være opptatt av oljen i Libya??
 17. Aha! Sant det... Men hva med Jemen, Tunisis eller Egypt i 2011 da! De fikk ikke hjelp fra Norge og andre land, på samme måte som Libya?? Hvorfor akkurat Libya da??
 18. Hvorfor ble Norge med i Libya krigen og ikke i Syria krigen? Hmmm... se dette her: https://www.aftenposten.no/norge/i/na36L/Norge-tjener-ratt-pa-Libya-krigen
 19. Sant det, men hvorfor vente helt til julen, nå vi uansett skal ha juleferie, er det ikke bedre om vi utnytter høsten?
×
×
 • Create New...