Gå til innhold

Er du redd for litt kulde, Ola Nordmann?


Anbefalte innlegg

Kulden fører en del negative ting med seg. Høye strømpriser, vanskelige kjøreforhold, o.s.v... Likevel våger jeg meg ut på moped hver dag, selv i -32, uten at det plager meg. Om jeg hadde tid og penger til å reise noe sted hadde jeg reist på fjellet av alle steder, der det er kaldere. Så hvorfor stikker du av til syden, Ola Nordmann?

Endret av Knut Remi
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg skal til Asia i 6 uker om et par måneder. Da er det backpacking som gjelder og ikke sløving på stranda. Jeg og noen gode venner skal reise land og strand og oppleve spennende mat, bygninger, kultur, mennesker og dyr. Vurderer også en svipptur innom Great Barrier Reef. Varmen er en bonus, men det er ikke kun derfor jeg drar til sydligere strøk.

Lenke til kommentar

Ola Nordmann er ikke redd for kulda like lite som han er redd for hardt brød og smuler i senga, men han liker det derimot ikke, han tverdt i mot hater det når vinteren blir lang og kald.

Det finnes vel ikke noe bedre en en god sommerdag med pils på verandaen og god grillmat.

Ingen av delene kan nytes ute i de temperaturene vi har nå.

Det eneste som ville holdt seg flytende utendørs nå er brennevin og intet annet.

Selv en hetvin ville bunnfryse nå og derfor reiser Ola Nordmann til varmere himmelstrøk om viteren der det er ovehengende fare for at pilsen blir varm og huden solbrent.

Lenke til kommentar

Det er bare noen promille av verdens befolkning som bor så langt unna ekvator som vi gjør. Mennesket er rett og slett ikke lagd for vårt klima og man klarer ikke overleve uten masse klær og oppvarmede konstruksjoner som vi bor i eller reiser rundt i.

 

Det burde ikke være overraskende om mange liker å komme til mere naturlige omgivelser for mennesket.

Lenke til kommentar

robertaas speaks much sense.

 

Selv har jeg ingenting imot verken vinter eller minusgrader og jeg ler litt innvendig når folk klager på at de fryser. Om man fryser så kler man på seg, så enkelt er det med den saken. Alikevel drar jeg lett til varmere strøk når det er på tide med ferie. Hvorfor? Fordi det er mer behagelig.

 

Det finnes INGEN som liker 30 kalde bedre enn 20 varme. Basta.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...