Gå til innhold

Diskusjon om Battlefield 3


Anbefalte innlegg

Håper for gudssskyld den blir større. Litt av problemet med den var jo at det er for vanskelig å treffe valget du vil ha!

Dét, og at det er litt vanskelig å se hva som faktisk er valgt. Det ser ut som det er litt enklere nå, med en klar og tydelig hvit til blå markør.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Faen da.. Har en sykt irriterende BF3 bugg/ crash for tia!

Spillet blir plutselig svart og skifter så til desktop view ( selv om programmet fortsatt er valgt og alt + tab må til for å klikke på noe i desktop)!

Temperaturene er helt fine så ikke noe der, installerte den siste nvidia driveren for et par dager siden men det er først idag at jeg har opplevd dette!

 

Sykt irriterende, er det noen som har det samme eller vet hva det kommer av?

Lenke til kommentar

Håper for gudssskyld den blir større. Litt av problemet med den var jo at det er for vanskelig å treffe valget du vil ha!

Dét, og at det er litt vanskelig å se hva som faktisk er valgt. Det ser ut som det er litt enklere nå, med en klar og tydelig hvit til blå markør.

 

Helt enig. Og høyere lyd på voice emoten.

Lenke til kommentar

Argh! Spilt en liten stund i det siste (rank 21). Men nå helt plutselig og uten grunn, kommer jeg ikke inn på noen servere. Får en melding om at jeg må sjekke om spillet er riktig installert osv. Men jeg har reinstallert spillet i ettertid og slettet bf3 mappa og alt. Noen forslag?

Lenke til kommentar

Flere ganger når jeg skal plante C4 på et kjøretøy i bevegelse har jeg opplevd at C4 pakken tilsynelatende blir hengende på kjøretøyet, men i realiteten ligger ved mine føtter.. Veldig kjekt når jeg detonerer :nei:

Andre som har vært borti det? Ganske irriterende bug da det ender i en del selvmord..

Lenke til kommentar

why do you heff to be mad?

 

Its part of the Battlefield experience...okay?

 

Har sett på noen videoer av Arma 3. Det var egentlig sånn jeg håpet BF3 skulle være.....

 

La PC-Spillene være til de voksne spillerne nå... ikke bland det med BF3

 

 

-Laser Guided missiles can now be distracted by Flares. Win!

 

Lurer på hvilket univers de fikk til det der - "EA legger til rette for de som syter mest for å ikke tape kunder" universet kanskje?

 

Flares er for å lage en varme signatur som er større (eller lik) motoren på flyet/helikoptret, slik at varmesøkende raketter velger flare istede for flyet/heli. Ofte må det kombineres med en krapp manøver også for at flares skal være effektive.

 

At de velger å "fordumme" sitt eget spill er jo helt utrolig WIN!

 

Klarte faktisk å bli bannet fra en server pga camping på conquest metro.

Litt spesielt når jeg løp fram og tilbake og resset folk rundt alle trappene

 

Leser stadig sånne innlegg her i tråden, hvorfor spiller dere ikke på litt mer seriøse servere og hvorfor i huleste spiller dere ikke på Norske servere?

 

 

Noen som har prøvd dette? https://axon.dolby.com/

 

Nope - I ArmA er sånt integrert, du kan til og med snakke med folk i ditt eget kjøretøy om du vil uten å forstyrre andre på kanalen. Du kan også legge inn simulering av radiobølger og at du mister kontakten om du er for langt borte eller er nede i en dal uten dekning. Men i det spillet kan du snu på hodet også :) I BF3 bruker jeg bare vanlig TS3, det er jo sjelden jeg man ikke vet hvor team mates er om man går sammen i BF3. Kanskje kult i matcher elns, ellers blir det vel bare bråk og forvirring?

Endret av Green_Monster
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...