Gå til innhold

Diskusjon om Battlefield 3


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Herregud, det er snakk om et skytespill. Om det hadde vært virkelighet hadde jeg selvfølgelig forstått det, men det er snakk om å sette seg på huk og reise seg opp mens man står på en haug med pixler som ligger på en pixelbakke.

 

Er jo utrolig barnslig å fyre av skudd mot vedkommende i det hele tatt, vedkommende har jo ikke gjort deg noen ting

Truth he speaks.

Lenke til kommentar

Å latterliggjøre en motstander man har beseiret er i utgangspunktet barnslig, og vitner kanskje om et litt stort selvhevdelses behov. Å gjøre det med en (virtuell) obskøn gest i tillegg er dobbelt barnslig.

 

Jeg forbeholder meg retten til å være voksen OG dingle pixelballene mine i fjeset på folk. Når folk gjør det på meg sitter jeg å ler, spesiellt om de velger å gjøre det fremfor å ta ut truslene rundt så de dør når de gjør det. Noen dør for noen få dyrebare poeng til sitt eget lag, andre før for å dingle de virtuelle ballene sine i fjeset mitt.. Sistnevnte har jeg mest respekt for.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Dette er noe jeg ikke har fått med meg, men var en kar som "skrek" i ingame chatten i dag at L85a2 er OP. Han sa den ikke har noe rekyl og gir 2x dmg?

 

Jeg vet den har lav rekyl, men er den OP? Han er den første jeg ser skrike og syte over L85a2 faktisk..

 

 

EDIT: Leser nå på forumet på battlelog at mange mener den var bedre pre-patch! Jeg elsker den post-patch..

Endret av itzTheTruth
Lenke til kommentar

Har faktisk aldri lagt merke til om noen har tea-bagget meg men tror ikke det hadde vært noe jeg hadde blitt sur for. Har heller aldri tenkt på å gjøre det selv , men burde kanskje vært flinkere i enkelte tilfeller. Enhver kniving av snipere burde egentlig vært fulgt opp med en tea bag :)

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Er det op med null rekyl?

En Mp5 9x19 har også null rekyl , i virkeligheten iallefall.

Og er den OP, så bruk den selv da så blir den ikke OP lenger.

 

umm? Så du mener at når noe er OP så skal man bare bruke det selv for å motvirke at det er OP? Hele grunnen til at det er flere våpen i spill som BF3 er nettopp fordi man skal ha litt valgfrihet, ikke at alle skal løpe rundt med samme våpen.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Er det op med null rekyl? En Mp5 9x19 har også null rekyl , i virkeligheten iallefall. Og er den OP, så bruk den selv da så blir den ikke OP lenger.

 

Ingen som sammenligner med real life her. Det er ett spill. Det skal være en balanse mellom de ulike våpnene.

 

Poenget er at den med aller største sannsynlighet ikke oppfører seg som tiltenkt etter patchen. På samme måte som med DART+HB+underslung, men kanskje ikke like utslagsgivende. Så ja, den er "OP" i det at den ikke fungerer som tiltenkt for øyeblikket.

Lenke til kommentar

Ett tiltak vil jo være at alle bruker den , da stiller man likt iallefall.

 

At man har lyst til å bruke et annet våpen blir jo eget valg helt til patchen blir fikset.

 

Meh, løsningen er å velge å spille med "handicap" og totalt p0wne n00bsa som bruker FOTM uansett. ;)

 

Evt. legge fra seg BF3 fordi broken patch is broken. frem til de fikser det igjen (og la oss håpe det ikke tar dem 6 mnd denne gangen også).

Lenke til kommentar

Hvorfor i all verden har ikke DICE gjort det slik at dersom man suppresser noen 7 prosent, så får man 7 poeng for det, akkurat som 7 skade gir 7 poeng i kill assist? Så kunne man også fått opp til 100 poeng i suppression kill assist? Nå blir man jo belønnet med 200 poeng dersom man bommer på 4 stykker...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...