Gå til innhold

Sugent nytt skin, rotete, mine innlegg er nesten ikke å se osv.


Anbefalte innlegg

Som sagt, så ser det nokså greit ut i venstremenyen bortsett at mine innlegg ligger lit bortgjemt, og hvor er favoritter?

Og ellers med det nye skinet så syns jeg det ble forvirrende å se på forumtrådene osv på hovedsien. Alt er er så dårlig markert liksom, hvor er hvor? hvis dere skjønner. Og når man skriver et nytt innlegg så burde boksen man skriver i være mer uthevet.

 

Virker som om dere ikke er så bevist på faregene heller, virker som om noe ikke stemmer helt...

 

Edit, når det er lys farge på emnetittelen og mørk på den linja brukernavnet er så er det veldig lett for mange å hoppe over emnetittelen når man har trykket seg inn. denn burde være mer uthevet enn resten.

 

Mine innlegg er også utrolig dårlig, mindre bokser for emnetittelen og mer markerte bokser, ikke bare slenge emnetittlene på rad hvis dere skjnner hva jeg mener. også et større og mørkere farge på den tingen som hviser når et nytt innlegg er kommet.

 

Får foresten ondt i øynene av å være litt lenge på forumet. det er for lyse farger i forhold til diverse andre nettsider...

Endret av morgan_kane
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Favoritter er smeltet sammen med mine innlegg. Du kan velge om den skal vise Mine innlegg, mine innlegg + favoritter eller bare favoritter.

 

Så den nå, måtte sitte og leite etter den funksjonen og det går nok igjen som med resten av skinet, er alfor dårlig markert. Kan på en måte sammenlignes med kamuflasje, der ingenting skal utprege seg noe særlig.

Lenke til kommentar

1: Under mine innlegg kan man ikke lenger gå til spesifikk trådside, ei heller siste. Man må innom første side. Tungvint.

2: Quotes virker ikke, dvs ingenting skiller quote fra innlegg, man aner ikke når qt slutter og svar begynner.

 

Er det slik det skal være?

 

..og hvor ble det av avataren min?

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...