Gå til innhold

HTC Desire Bravo (2010) - Hva mer kan vi ønske oss?


Evju

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hvordan sender man vCard med Desire? Får kun sendt nummer og navn. vCard er jo praktisk siden man da sender hele kontakten. Fant ikke noe på Marked.

 

Om ikke marked åpner snart for Norge bytter jeg til iPhone igjen. Er jo på betalingssiden godsakene ligger (Jeg skal ikke roote..etc. Tjenesten skal bare funke)

Lenke til kommentar

Spørsmål heeelt på bærtur her men, er det noen som husker den asiatiske/kinesiske/japanske ringelyden som er på HTC Magic? Var litt sånn gitarstreng-aktig melodi som var litt kul :blush:

 

Prøver å finne den til min Desire nå...

Endret av BeeGee
Lenke til kommentar

Uansett hva han gjorde med mobilen skulle den holdt lenger enn fra 07.00 til 12.30.

 

Til og med en samtale på GSM skulle holdt så lenge...

 

Hva mener du med dette? Mener du den skulle taklet 5,5 timer med samtale? Det tviler jeg veldig sterkt på!

 

Og bruker mobilen mer batteri dersom den har både WCDMA og GSM aktivert, kontra bare GSM?..

 

jarle

 

Den er oppgitt å kunne ha 6,5 timer taletid i GSM. Dette er selvsagt under gitte forhold. Uansett, telefonen skal ikke konke etter 5,5 time. For vedkommede det gjaldt satt ikke i telefonen fra 07.00 til 12.30.

Lenke til kommentar

Desire har veldig bra batteri. Men den bruker også mye batteri. Så batterikapasiteten er ikke all verdens. Som alle de andre mobilene med stor skjerm.

 

Trenger du en mobil med lang batteritid ville eg sett på en annen. Men hjelper ikke å snu hodet til iPhone, eller andre smartmobiler, da ståa er like "dårlig" der.

Hahaha! Jeg tror faktisk batteritiden på Desire er temmelig akseptabelt. Jeg tror heller at telefonen er så bra at man sitter på den uten stopp og plutselig ser man at man har 34% strøm :p

 

F.ex Jeg har fulladet min Desire ett par ganger nå, nå har den fått 100% sist jeg skrudde den på 16:00 igår, og nå er det ca 9 timer og 49 minutter til den har vært idle og da får vi se på hva "%" ligger på :thumbup:

 

Jeg tror resultatet kan bli overaskende bra gutta! :)

 

Ja seff.

 

Du trenger ikke teste det. Min har ligget utenom wifi og alt, kun lyttet på GSM hjemme siden 07.00 på torsdag.

 

Søndag kveld hadde den ligge 3 døgn og 15 timer og viste 50%.

Og eg har kun ladet den to ganger!

 

solgte min. kul funksjonalitet men ræva batteritid. og altfor stor til å gå å drasse på i lomma lol.

 

Skjønner ikke slike ting som dette. Begge disse tingene er ting du fint kunne sjekket opp på forhånd. Batteritiden er akkurat som alle har sagt, og størrelsen er også lett å sjekke på forhånd.

 

 

Edit: Nå er batteristatusen slik:

 

5 dager 1 time 29 minutt siden lading.

 

40%

 

Celle standby: 49

Ikke i bruk : 49

Android system: 2

Fett. Nå får vi se hva min kommer på etter 24 timer snart.. Bare 3 min igjen ^^

Nå har jeg såklart greid å bruke den da jeg stod opp idag da ^^ måtte bare inn på Spotify og høre litt på musikk :blush:

Lenke til kommentar

Jeg ga ca. 3900 for den på Amentio da den liksom var på lager 27 mai. Fikk den i dag (8 juni) og er litt usikker fordi dekselet rundt skjermen er rosa/brunt imens bildet i nettbutikken samt eksen viser grått/sølv. Har jeg rett til å klage eller evt. få en ny? :dontgetit:

Endret av webgo
Lenke til kommentar

Noen som har peiling på ca. hvor mye det koster og bytte skjerm på Desire? Jeg skal sende inn min til reperasjon nå, og den har en knust skjerm. Dette dekkes helt sikkert ikke på garantien, så jeg må vell betale det selv.

Jeg snakket med noen som har HTC HD2, og den kostet det rundt 4000kr for å skifte skjerm.

 

Det kan vell ikke koste så mye på denne?? Da kjøper jeg heller en ny en.

Lenke til kommentar
Hvordan sender man vCard med Desire? Får kun sendt nummer og navn. vCard er jo praktisk siden man da sender hele kontakten. Fant ikke noe på Marked.

Det enkleste var for min del å sende de via Bluetooth fra den gamle mobilen min og så går du da inn i mappen som du har mottatt vCardene og så får du alternativer med å importere alle :)

Lenke til kommentar

Hvordan sender man vCard med Desire? Får kun sendt nummer og navn. vCard er jo praktisk siden man da sender hele kontakten. Fant ikke noe på Marked.

 

 

Du finner ikke noe på marked fordi muligheten ligger allerede på telefonen. Gå inn på kontakter og hold på kontakten du vil sende. Da får du opp valg om vCard. Trykk på den og du kan velge hva du vil sende. Alt er valgt som "default". Du kan huke bort det du ikke vil sende.

Lenke til kommentar

Det ble målt 62% etter 24timer fra 16:00 igår til 16:00 idag, og da brukte jeg telefonen litt etter full lading. Sendte litt SMS og var litt på internett o.s.v.

Etter det la jeg telefonen ned og gikk på jobb og var på nattskift våkna kl. var ca 14:30 så var litt på Spotify o.s.v og sendte SMS med Anne.

 

Mobilt nettverk var faktisk på og det var WiFi også. BlueTooth var av samme med GPS. Skjermstyrke var på Normal ;)

Ikke så værst egentlig!

 

Dem sier at man tar med mobilen ut på jobb f.ex og bruker den en dag også legger man seg i senga og legger mobilen til lading så er man klar til ny dag..

Med mitt bruksområde har jeg forstatt over halvparten ekstra strøm til rådighet! :thumbup:

Endret av Plizket
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...