Gå til innhold

[PS3][FIFA10] FIFA SuperCup XIII


steen_jadd

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Holydiver\Norsk 8 - 6 Steen_Jadd

Holydiver\Norsk 3 - 1 Steen_Jadd

 

Den første kampen var sinnsyk, dårlig forsvarsspill fra begge sider. Andre kampen var veldig jevn å resultatet ble som det ble, mange dårlige avslutninger alene mot keeper av steen, derfor vant nok jeg den også.

 

Takk for kampene :)

Endret av Norsk
Lenke til kommentar

Jeg tapte den andre kampen mot Norsk 3-1. Sitter igjen og er litt oppgitt over at jeg ikke får med meg noen ting etter de to kampene. Takk for kampene :)

 

Cupen er over for min del, og jeg spiller kun for æren i de fire siste kampene. Ser uansett frem til de siste kampene. Hvis de blir halvparten så morsomme som de fire kampene i dag så har jeg mye å se frem til, 16-19 på fire kamper taler for seg selv! :p Skal uansett bli godt å spille med lave skuldre fra start :p

Lenke til kommentar

Kompis på besøk, prøver ut BF osv. Pluss at jeg ikke har spilt FIFA i en uke, i morgen kveld er nok best. Kaaan hende jeg kan spille et par senere i kveld.

Jeg kan ikke senere i kveld. Hvis du har tid på ettermiddagen i morgen tar vi dem da. Som sagt reiser jeg til England på tirsdag. Ettersom jeg har nå har spilt 6 av 10 kamper tar jeg det hele med ro og har god tid på mine resterende kamper. Jeg har tid til fifa fra fredag av igjen.

Lenke til kommentar

holy diver 1 - 1 aunmar

holy diver 2 - 2 aunmar

 

 

Følte at du stjelte 2 poeng fra meg i første kampen :s

Andre kampen var veldig grei, kunne gått begge veier, men du hadde en sinnsyk stor sjanse da du headet ballen i tvelligeren og på strek, trodde seriøst det var mål!

 

Takk for kampene :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...