Gå til innhold

LOST 6x3: "What Kate Does" (USA)


Anbefalte innlegg

Her skal det bare diskuteres episode 3 av sesong 6, "What Kate Does". Annen diskusjon og diskusjon om andre episoder skal taes i en annen "passende" tråd(spoilere helst i spoilertråden for sesong 6). Om du poster informasjon om episoden før den er sendt i USA, legg det i en spoiler. Har du ellers innvendiger til hva som bør være med blant informasjonen i førsteposten ta kontakt med trådstarter via PM.

 

 

normal_603-22.jpg

 

Written by: Edward Kitsis & Adam Horowitz

Endret av Sonja84
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Dødskalkunen: interessant.

 

Alt i alt, en litt kjedelig episode. Forstå meg rett, liker Lost veldig godt, men dette føltes mer som en filler-episode, en "overgangs"-episode, for å drive historien litt fremover. Føler egentlig at den nye informasjonen vi ble fortalt i denne episoden, lett kunne bli fortalt i løpet av 10-15 minutter.

Endret av Sonja84
Lenke til kommentar

Liten nedtur fra siste ukes sesongstart. Claire biten var overraskende, men tenkte hun ville komme tilbake når hun var så mye med i den alternative tidlinjen og siden Kate pratet om henne ellers. Siden Claire tydeligvis er infectet, så var vel Danielle de også, og ikke teamet hennes. Øker sannsynligheten for at slem er snill og snill er slem på øya.

Lenke til kommentar

Jeg likte episoden selv om den ikke var like heftig som den forrige. Likte godt at Jack gikk rett på sak og ikke fant seg i å bli hersjet med. :cool:

 

Hvis det er slik at flere kan bli infisert så kan det bli utrolig interessant. For de som har sett The Thing så vet dere at det vil bli sykt spennende. Men det er jo ikke sikkert det tar den vendinga.

 

Alt for lenge å vente ei uke. :(

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...