Gå til innhold

Mafia II - Fakta, videoer og diskusjon


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg har allerede bestilt og betalt, og kjenner det frister litt å laste ned for å få det litt tidligere, men tror jeg skal holde ut. Har hørt noe snakk om at det i SKiDROWs release er det en bug som gjør at når du dør så skjer det ingenting. Vanskelig å vite om det er noe hold i dette, fordi folk med problemer alltid skriker høyere enn andre.

 

I så tilfelle kommer det nok en fix/propper, eller en får installere det en har betalt for ;)

Angrer litt på at jeg ikke kjøpte collectors edition til PS3, hvorfor får man ikke collectors edition til PC?? Kun Nordic Bonus Edition :(

Lenke til kommentar

Det er forskjell på private trackere akkurat som public eller andre distribusjonskanaler. Det samme med releases. Min erfaring er annerledes enn mange såkalte "kjentfolk" bedyrer. Ser denne diskusjonen som avsluttet for lenge siden.

 

Denne tråden burde omhandle spillet og de som er interesert i det. Ikke folk som gir blaffen i spillet og kun er innom for å slenge med leppa om at de er på en eller annen privat tracker.

What he said ;)

 

Videre diskusjon om hvordan private trackere er bedre enn offentlige, hvem som gikk i bleier når og andre lignende ting som er off topic kan rapporteres så tar vi oss av det.

Lenke til kommentar

Driver å laster SKiDROWs release av Mafia II (ingen CCD, men skikkelig vare) fra en privat tracker. Satser egentlig på at det ikke blir ferdig i dag, for da MÅ jeg spillet det i dag! Og i morgen gidder jeg ikke installere en piratkopi for å ha den i 24 timer før jeg får den i posten :)

 

Eller kanskje jeg bare skal installere SKiDROWs release og plassere orginalen i hylla ;) Gjorde det samme med Mirrors Edge - hehe. Har jo støttet K2 :)

 

Jada, laster ned selv. Men ikke reklamer for det da.. privat tracker, skikkelig VIP du eller?

 

-1 (Ingen knapp for det, så må skrive)

 

Og, dette spiller er VERDT å kjøpe.

Lenke til kommentar

Tar visst under ti timer å runde spillet hvis man er dreven innen sjangeren. Lite med tanke på at det ikke er mye å komme tilbake til etter å ha fullført spillet.

 

Har spillt 4 timer. Er i kapittel 7, da det blir kommer. Er halvveis i flg. achievements, da de sier tom. kapittel 14.

 

Er ingen mester i 3. persons skytespill, men damn, ble helt avhengig. Og, er ikke så mange gåter ol. nokså rett fram. Har daua en del ganger også. Tåler ikke så mye om de først treffer.

Lenke til kommentar

Tar visst under ti timer å runde spillet hvis man er dreven innen sjangeren. Lite med tanke på at det ikke er mye å komme tilbake til etter å ha fullført spillet.

Da skal man stresse...Ser jo at enkelte spillere stresser vanvittig i alle spill, og maser seg gjennom og skyter i vill fart tilsynelatende uten mål og mening. Skal vedde på at jeg bruker 15 effektivt - pluss alle gangene jeg må prøve ting flere ganger. Merker at når spill nærmer seg utgivelse blir det kortere og kortere for hver person som snakker om det, også viser det seg at det gjerne tar flere timer mer for min del. 2K har vel også sagt at det er på rundt 15 timer, så jeg vil vel tippe det ligger ca. der.

Endret av Dellers
Lenke til kommentar

Mtp at jeg har brukt 8 timer på demoen, pluss forventinger til modding, så tror jeg at jeg kommer til å kaste bort 20 timer + på dette spillet.

 

I demoen er det lett å bare gå rundt å kødde, i fullversjon er det mer "gå dit, gå dit", og siden det skjer mer etter det, er det ingen grunn til å ikke gjøre det. Er for lite side-missions og andre ting å gjøre. Kan kødde, men får ikke mer enn mer ammo av det.. ikke mer penger ol.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...