Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Hvordan få dama til å svelge?


Gjest Marco19

Anbefalte innlegg

Gjest Marco19

Hei!

 

Det er nå slik at jeg holder på med ei og vi kommer mest sannsynlig til å bli sammen veldig snart. Hun er perfekt på alle mulige måter, naturlig pen, classy stil, får mange lange blikk på gata (kunne sikkert fått hvem som helst), brunette, smart, godt oppdratt og pent smil.

 

Men... Problemet er at denne dama ikke vil svelge. Hun kan få det i munn, men da må hun gå og spytte det ut med en gang. Damer som vet om det fins noen triks for å begynne å "like" å svelge, eller å "lære" seg å svelge? Jeg har et godt kosthold, hverken røyker eller snuser, og det er flere som har likt å svelge tidligere, så det kan ikke være at spermen min smaker verre enn det bør gjøre. Det er noe med dama, jeg har ikke prøvd å overtale henne enda, men før jeg gjør det vil jeg gjerne høre noe klokt fra dere her på forumet.

 

Det at hun svelger er ganske viktig for meg, så det kommer mest sannsynlig til å føre til en liten affære på si slash en annen munn å komme i, og bare tanken på det smerter meg, for jeg vil egentlig ikke være utro. Jeg høres kanskje greit egoistisk ut, men sånn er jeg, og jeg vil ikke ha noen prekner om at jeg bør skjerpe meg og "leve med det". Jeg vil ha råd og tips til hvordan å få dama til å svelge. Tusen takk på forhånd, hilsen the one.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det siste avsnitte ditt var forstyrrende å lese, seriøst forstyrrende.

Litt av noen prioriteter du har i livet mister, være utro pga damen ikke vil svelge må være en ny low i mine øyne.

 

Har du kanskje tenk på om damen faktis ikke liker det? Ikke alle jenter liker å gjøre det og tror det er fint lite du kan gjøre med det.

Eller du kan jo si til henne at du vurdere å finne deg en annen munn å sprute i, så hun har bare med å åpne opp og svelge stuff'n din eller er det slutt mellom dere. Litt av et ultimatum.

 

....og jeg vil ikke ha noen prekner om at jeg bør skjerpe meg og "leve med det". Jeg vil ha råd og tips til hvordan å få dama til å svelge. Tusen takk på forhånd, hilsen the one.

:thumbdown:

Endret av Léon_
Lenke til kommentar

Se mindre porno og vær mer opptatt av dama di.

Å kreve at dama skal svelge ellers er du utro er bare latterlig, og det eneste posetive er at når dama skjønner at det ikke er mer som skal til før du tenker slik, vil hun nok dumpe deg lenge før du rekker å få gjort noe som helst.

Endret av archongamer
Lenke til kommentar

Du vil forandre henne, men ikke deg selv? Fordi du "bare er sånn", mens hennes behov er urimelige? Du har strengt tatt avslørt mer enn du trengte her, svarene hadde nok blitt atskillig mer konstruktive om du lot være å prøve å rettferdiggjøre det med noe annet enn at du hadde likt det.

Endret av Isbilen
Lenke til kommentar

Bare jeg som tenker troll? :/ Det kan da ikke være noen sånne på denne kloden..

 

Om dama svelger eller ikke er det minste problemet, at det skjer av og til, er greit. Men gjennomsnittlig ønsker jeg ikke at dama skal svelge. Jeg klarer ikke å kysse ei som nettopp har svelget, og jeg liker å kysse!! Sett bort fra mindre griseri, så er det ikke store fordelen med det heller.. :p

 

Over til saken, NEI! Du kan ikke lære henne og svelge, men du kan selvfølgelig få henne til å prøve. De fleste jenter (og gutter) har mange preferanser satt på bakgrunn av synsing, ikke erfaring. X'en min likte ikke å suge eller anal sex, begge ble innført med tid ;)

Lenke til kommentar

Du kan da ikke mene alvor, Marco19? :scared: Tvinge dama til å svelge høres for rart ut for meg altså. Vil hun ikke så vil hun ikke. Ferdig med den saken.

 

Dessuten, det kan hende at du ikke smaker så godt som du tror. Prøv å smak på deg først, før du ber henne om å gjøre det.

Lenke til kommentar

Er forholdet og sex'en bra ellers? er dette eneste grunnen til at du tenker utro eller å gjøre det slutt fordi ho ikke vil svelge spermen din? Da har jeg dessverre ingen råd å gi deg. eller jo, tror du har det bedre alene - kan jo betale for blow jobs kanskje?

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...