Gå til innhold

Streetwearkafeen (lenker i førsteposten)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Noen som vet noen bra nettsider for bukser? Er ikke så veldig kresen, bare litt vid, lys i fargen og går bra sammen med sneakers og logoflash-tees.

 

 

Noen som har noe tips til hvor jeg kan kjøpe ensfarga t-skjorter (logo-flash er no-no)? De fra H&M krymper etter få vasker så selv XL blir for snaut når jeg vanligvis klarer meg fint med large fra mer "ordentlige" merker. Og det er egentlig ikke så veldig aktuelt å betale noe mer enn en 100-lapp per t-skjorte, syns det blir for dumt når det er snakk om et såpass simpelt plagg.

 

Jeg leter også etter noen gode ensfargede skjorter. H&M er røten kvalitet på. Betaler gjerne hundrelappen per skjorte, og liker tykk og god bomull. De på H&M er det ikke mye tykkelse i, og man ser gjenonm dem.

Lenke til kommentar

Vurderer svarte timbs, prøvde et par i Timberland sjappa, men de så så "klumpete" ut på mine bein. Jeg har ikke trange jeans eller noe, det så rett og slett bare litt rart ut. Det er ikke så nøye om det er fôr i skoene for min del, så lenge de ikke blir gjennomvåte.

Har også sett litt på det norske skomerket "Swims", men de er ikke så "street" som jeg skulle ønske.

 

 

 

CHARLES-229-USD.jpg

 

 

http://youtu.be/TIEJvuPnmgU

Lenke til kommentar

Suprashoesdiscountonline.com hadde jo veldig gode priser, men som EirikBrand er jeg noe skeptisk her. Må ærlig si at selve navnet på sjappa lyder noe jalla.

 

EDIT: Prøver meg på en bestilling og er spent på resultatet i hvertfall ^^ Noen som har peil på ca leveringstid? Det var gratis frakt, så jeg frykter dette kan ta veeeldig lang tid :p

Endret av Optimuz
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...