Gå til innhold

Dårlig service på Biltema?


Waco

Anbefalte innlegg

Mandag 28-129 var jeg innom Biltemas varehus i Breivika i Ålesund.

 

Jeg gikk inn i butikken for å kjøpe 2batterier til en traktor faren min hadde funnet i deres katalog. med en gang jeg gikk inn døra såg jeg at handlevognene hadde et låssystem som gjør at jeg må legge på 10kr for å få ut en handlevogn. Akk tenkte jeg, jeg har kun visa kort. Jeg gikk bort til kassen - stilte meg i kø og venta på min tur, når det var min tur spurte jeg om å få lov til å ta ut en 10kroner så jeg kunne få lånt meg en handlevogn. Svaret jeg raskt fikk var "Nei, da må du kjøpe noe først". Vart litt sjokkert her siden jeg ikke var ute etter å handle andre ting. Spurte igjen kassadamen om hun spøkte med meg men det gjorde hun desverre ikke.

 

Gikk da til lager disken som ligger i helt andre enden av butikken får å hente ut batteriene, 2 tunge batterier som jeg da måtte bære helt tilbake til disken, fikk ikke engang en kommentar fra dem i kassen når jeg kom med batteriene.

 

Har diskutert litt situasjonen med familie og venner og vi er egentlig alle sjokkert over at Biltema ikke kan slå inn 1øre eller 10øre for deretter å kunne få tatt ut 10kroner som andre butikker gjør for å låne ut handlevogner.

 

 

Sendte en mail til Biltema kundeservice 30desember men ser ikke ut til at dem har tatt seg bryet med å svare engang. Er det bare jeg som synes dette var litt svakt av Biltema ?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har opplevd det samme på bensinstasjoner å lignende.

De kan nokk gjøre det, men kommer veldi ann på hvem som står i kassen.

 

Eneste er at det kansje blir rot i datasystemet, da ingenting der koster 1øre, og at de kansje må slå inn en vare for å kunne bruke apparatet elns.

 

Men var litt dårlig gjort av dem ja..

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...