Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Hva synes jenter om kjønnshår?


Veltins

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

For min del varierer det litt, egentlig. Hvis man har en veldig "ung", spjælete kropp, ser det fort litt infantilt ut. (Det samme gjelder forøvrig jenter - hvis man har kropp som en tolv år gammel gutt, kommer barbering bare til å forsterke det bildet.) Og dét er ikke noe stas. Da syns jeg det er bedre at det er litt der. Så lenge det ikke tar fullstendig overhånd, får det bli opp til fyren hva han trives med.

Lenke til kommentar

Folk får gjøre som de vil, men han skal vite at om han ikke stusser der nede, kan han ikke kreve at jeg skal gjøre det heller, og vice versa.

 

Rent personlig synes jeg ikke det akkurat hårløse mannekropper er toppen av lykke. Det blir bare for unaturlig og snålt. Om det vokser en liten urskog der nede er det derimot litt mye av det gode.

 

Så...en mellomting, ja?

Lenke til kommentar
Det ser jævlig tåpelig ut med null kjønnshår på gutter. De skal, skal, ha veiviser, og det ser idiotisk ut når den bare... stopper. Det trenger ikke være noe jævla kratt der nede, men nåde deg om du tar alt bort om jeg er der. Menn har hår. Hår er mandig. Har du derimot hårvekst som en 12åring kan du sikkert ta bort de par hårstråene som stikker ut her og der...

 

 

AMEN!

Menn skal ha hår (etter min mening). Tenner ikke på hårløse guttevalper, må være litt ordentlig barske menn med hår her og der :p

Lenke til kommentar

Synd at dette ikke er en landsdekkende undersøkelse. Når man spør et helt kjønn om noe og får svar fra under 10 personer av det gitte kjønnet har man ikke akkurat et godt grunnlag for å danne statistikk. Men joda, er gøy å se hva de få jenter som svarer her synes ;) Jeg er gutt og synes ikke det er særlig gøy å barbere. Greit nok, det ser faktisk bedre ut til en viss grad (om det betyr noe) men det er ubehagelig og jeg liker mye bedre å ha hår der. Mer naturlig, mer mandig (ja, faktisk) og ja, jeg foretrekker det. Ville gått med på stussing om hun ville det, kanskje også clean shave, men ikke permanent.

Lenke til kommentar

Jeg synes kjønnshår er finest. Glattberbert blir liksom litt... ikke-seksuelt, som ken og barbie eller en unge. Det varierer jo med vekst fra mann til mann, men naturlig er det beste. Det gjelder hele kroppen for min del (kan være barbert i fjeset). Hvis han er frisert eller glatt føler jeg at han er overflatisk også (veit jo at det ikke stemmer, men føles sånn). Men liker jeg gutten er det jo ok, men ABSOLUTT ikke ønskelig.

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...