Gå til innhold

Den store Xboxkaféen


Wutwut

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

hei vurdere å kjøpe xbox 360 med kinnect men lurer på om det er verdt å betale ca 2500 for den viss det skal komme en ny maskin til neste år. denne pakka jeg tenker på , fra før har jeg PS3

 

syntes det høres mye ut, har selv xbox og er veldig fornøyd. Er jo ikke akkurat en investering hvis det kommer en ny konsoll neste år. Ville i hvertfall ventet til et bedre tilbud

Lenke til kommentar

Har begynt å spille litt 360 igjen, men jeg får jo ikke oppdatert profilen min til voksen? Jeg er 19 år nå, men var under 18 når jeg registeret meg så måtte jo bruken epost adresse til mamma - som ikke fins lengre. Nå står det at jeg er jeg nødt til å oppdatere med en ny epost adresse til parental control, men jeg er jo en voksen mann så jeg vil jo egetnlig ikke det. Uansett så funker det heller ikke å oppdaterte den parental control eposten, det stopper bare opp sånn halvveis i prosessen. Hvor er det jeg oppdatert accounten min til "voksen"? Det må jo gå an, dette er jo helt latterlig...

Lenke til kommentar

Nye xbox kommer i 2013 or regner med att vi får mere info om dette på e3 i 2012

 

Neppe. 360'en ble annonsert i mai samme år som den ble lansert (ca. et halvt år før altså). Hvis den nye konsollen blir lansert i november 2013, så blir det neppe annonsering før mai/juni samme år.

 

Dette også som en oppklaring til "Captain Obvious" over. Hvis den nye konsollen blir lansert i 2012 så får vi først høre om det i, nettopp, 2012. Captain Obvious, indeed.

 

 

Lenke til kommentar

Det er utrolig artig å lese alle ryktene som svirrer rundt Xbox 3 for tiden.

 

Et av ryktene går ut på at MS planlegger å lansere to nye maskiner.

 

1. En ny og mindre versjon av Xbox 360 med fokus på TV/streaming og Kinect. Det kan hende dette dreier seg om integrering i TV-er, dekodere og lignende, men det høres jo sannsynlig ut. Spesielt nå som Apple kanskje vil forsøke å ta over TV-stuen.

 

2. En ekte oppfølger til 360 med moderne hardware.

 

Uansett virker det som om det foregår mye bak kulissene hos Microsoft for tiden. Det er mulig at jeg overanalyserer beskrivelsene, men Microsoft(Rare og 343i) har lagt ut noen annonser der de leter etter folk med DX11-erfaring. Rare ansatte nylig 4 nye utviklere, og de har planer om å ansette flere.

 

I tillegg har Microsoft åpnet eller kjøpt opp massevis av studioer de siste to årene:

 

BigPark: Kinect Joy Ride

GoodScience: Kinect Adventures, Kinect Fun Labs

343 Industries: Halo 4

MS Vancouver: "AAA" skytespill

Soho Productions: Interaktive TV-program

KALE: Kinect for barn

Twisted Pixel Games: Splosion Man, The Gunstringer

MS Victoria: Uannonsert prosjekt

 

Nå hadde de riktignok få studioer til å begynne med, så dette betyr kanskje ikke så mye. Jeg tror likevel at de nye studioene er en del av forberedelsene til den neste generasjonen.

 

Jeg står fortsatt fast på spådommen om en lansering i 2013, men jeg utelukker ikke lenger at vi kan få høre noe om Xbox 3 i 2012. Enten i form av lekkasjer eller offisielle uttalelser.

Lenke til kommentar

det vil jo bare ta mulig salg fra den nye konsollen.

Ikke nødvendigvis. Det er ikke alle som kan eller har lyst til å kjøpe en konsoll som koster 3-4000kr. Bare se på hvordan det gikk med 360 og PS3 de to første årene etter de ble lansert.

 

En 360 vil trolig være i stand til å koble seg på Live i lang tid fremover, noe som betyr at de vil være potensielle inntektskilder for MS også etter at Xbox 3 har blitt lansert.

 

Nå er det sikkert mer sannsynlig at de vil satse på integrering i dekodere eller fjernsyn, men en ny 360-modell er heller ikke utenkelig.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...